Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΝΟΜΑΡΧΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821


Στις 25 του Μάρτη γιορτάζουμε την κατάκτηση της ελευθερίας και εθνικής μας ανεξαρτησίας, τον θρίαμβο της συλλογικής θέλησης και δύναμης του ελληνικού λαού.
Τιμούμε και ευγνωμονούμε τους ηρωικούς αγωνιστές της Επανάστασης του 1821 που, αψηφώντας τον θάνατο, έκαναν πράξη τα όνειρα και τις ελπίδες των προηγούμενων, υπόδουλων γενεών και εξασφάλισαν, με την αυτοθυσία τους, σε όλες τις μεταγενέστερες γενιές Ελλήνων το δικαίωμα να ζούμε και να δημιουργούμε σε μία ελεύθερη, ανεξάρτητη, περήφανη, δημοκρατική χώρα.
Αυτήν την ημέρα της διπλής γιορτής και χαράς για όλους τους Έλληνες- καθώς ταυτόχρονα γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου – κοιτάζουμε με περηφάνια και αυτοπεποίθηση το ένδοξο παρελθόν του Έθνους μας, εμπνεόμαστε από τους αγώνες των προγόνων μας και, ως άξιοι συνεχιστές και σύγχρονοι αγωνιστές, πρέπει να πιστέψουμε σε νέα θαύματα.
Ν' αγωνιζόμαστε καθημερινά, με όλες μας τις δυνάμεις, για ένα καλύτερο Μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Για την ελευθερία, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την εθνική ασφάλεια.





Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ