PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Με ρώτησε ο γιός μου. Τι είναι αυτό το ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ρε πατέρα; Κι εγώ ευτυχώς ήξερα να του πω πως είναι το ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ της Κατερίνης. Κι εκείνος μου είπε, εγώ έπαιζα στον Πιερικό μικρός κι ο Αρχέλαος ήταν αντίπαλος μας. Τώρα δηλαδή ρε πατέρα εγώ τι ομάδα είμαι; Ήμουν ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τώρα τι;
ΉΞΕΡΑ ΠΩΣ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ
- ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.
ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Απόστολος Πόδας ο ...ερχόμενος!!!

Σας το πα;;; 
Αποστόλης Έ Έ ΈΡΧΕΤΑΙ... 
Εκ του Άγιος Βασίλης έρχεται, από το ...κάλαντο των ημέρών!!!!
Κι ύστερα οι άλλοι που έχουμε καλύτεροι είναι;;; 
Ά Ά ΆΠΟΣΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΣ
Π Π ΠΟΔΑΑΑΑΑΑΣ 
Εμείς σαφώς και ψηφίζουμε ΔΥΝΑΜΗ, ΝΕΟΤΗΤΑ, ΦΡΕΣΚΑΔΑ, ΑΝΝΑΝΕΩΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ.... ΚΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ...ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ! Κι απ την άλλη φτάνει πιά με τους μαμολούκους τους μετριοτίποτες. Εκείνος βέβαια θα το αρνείται μέχρι τέλους, όταν δηλαδή το δούμε να γίνεται. Εμείς βέβαια θα το λέμε και θα το γράφουμε πως ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ...ΕΡΧΕΤΑΙ. Δηλαδή Αποστόλης Πόδας ο ...ερχόμενος!

τα νέα των διαιτητών

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανέρχονται, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι διαιτητές του Συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας. Ήδη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη με το πρωτάθλημα της Α1 και συνεχίζονται σε ευρωπαϊκό, εθνικό και τοπικό επίπεδο το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οι επιτυχίες των μελών του συνδέσμου, που χαρακτήρισαν την περασμένη χρονιά, συνεχίζονται και το νέο έτος, καθώς επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο η εμπιστοσύνη, με την οποία περιβάλλει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, τα αξιολογημένα μέλη του συνδέσμου.
Αναλυτικά οι αγώνες, στους οποίους ορίστηκαν να διευθύνουν οι διαιτητές εθνικών κατηγοριών του συνδέσμου: A1 - Σάββατο 8/1, ΚΓ Ελληνικού 16.00 ΑΕΚ  - Άρης Παπαπέτρου, ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός - Καβάλα Ταρενίδης Στ. Κυριακή 9/1, Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι - Ηλυσιακός Τανατζής. Α1 Γυναικών, ΠΑΟΚ 12.00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Ευφραιμίδης. Γ΄ εθνική, ΔΑΚ Κιλκίς Αετός Κιλκίς  -Πανεδεσσαϊκός Ταρενίδης Κ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο διεθνείς διαιτητές του συνδέσμου Τανατζης Γ. και Παπαπέτρου Π., ερχόμενοι από ένα πετυχημένο σερί ευρωπαϊκών αγώνων το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου, συνεχίζουν με τον Γιώργο Τανατζή να έχει οριστεί στον αγώνα ΚΟΖΙΤΣΕ – ΒΙΣΛΑ για την Ευρωλίγκα Γυναικών και τον Πέτρο Παπαπέτρου στον αγώνα ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΠΑΡΑΚ ΝΕΤΑΝΙΑ για την FIBA TOP 16 Ανδρών. □ Σημαντική παράμετρος της επιτυχημένης πορείας του συνδέσμου αποτελεί και το γεγονός της αξιολόγησης 3 μη εν ενεργεία αξιολογημένων μελών ως κομισάριων εθνικών κατηγοριών και συγκεκριμένα των κ.κ. Γιαμούζη, Βάτσιου και Παπαπέτρου Λάζαρου, οι οποίοι τίμησαν για πολλά χρόνια τον χώρο της διαιτησίας και τον σύνδεσμο. Ειδικότερα ο Τέλης Γιαμούζης, έπειτα από 17 χρόνια αδιάλειπτης διαιτητικής παρουσίας τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο, αποχώρησε από την ενεργό δράση όντας Διαιτητής Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι ο σύνδεσμος αποκτά πέραν της ενεργής ομάδας των αξιολογημένων διαιτητών και μια πεντάδα πλέον κομισάριων συμπεριλαμβανομένου του Γιώργου Σαμαλή και του Επιτίμου Προέδρου του συνδέσμου και ταμία της Ο.Δ.Κ.Ε. Πόδα Δημήτρη.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος στην Κατερίνη


● Με ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργου Βασιλακόπουλου ξεκινάει το πρόγραμμά της το 2011 η Σχολή Γονέων Κατερίνης. Το θέμα της διάλεξης είναι: «Αθλητισμός στις σύγχρονες κοινωνίες» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, στις 7 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης (δημοτικό πάρκο).
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και η ΑΕ Βατανιακός – Σάρισα.

Ρέθυμνο - Πιερικός Αρχέλαος

Για την 9η αγωνιστική
Ρέθυμνο - Πιερικός Αρχέλαος
Το Σάββατο στο Ρέθυμνο στις 4,30 μ.μ
Χορηγοί οι EXPERT-ΕΪΤΣΙΔΗΣ και ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με την πολύ καλή ομάδα του Ρεθύμνου αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος το Σάββατο το απόγευμα. Στην Κρητική πόλη η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου μεταβαίνει με αισιοδοξία  και με την αγάπη των πολυπληθών φίλων της ομάδας της Κατερίνης.

Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρώτα απ΄ όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ψυχική γαλήνη. Αγωνιζόμενοι με το Ρέθυμνο, γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου παιχνιδιού, καθώς η ομάδα του απαρτίζεται από μια οκτάδα πολύ έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Έχει ένα πλήρες ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά την περίοδο των διακοπών και ετοιμαστήκαμε όχι μόνο γι΄ αυτό το παιχνίδι, αλλά και για όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

● Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Νικολούλης και Τσώνος.

Στα 4 ευρώ θα φθάσουν εντός του 2011 τα διόδια της Λεπτοκαρυάς

Στα 4 Ευρώ θα φτάσουν εντός του 2011 τα διόδια της Λεπτοκαρυάς. Να περιμένουμε μια αύξηση της τάξης του 30% και άνω!
Όχι, δεν είναι αστείο! Το είπε χθες η εκπρόσωπος της εταιρείας στην τηλεόραση!

….σσσσ, ησυχία και μην κουνηθεί κανείς από τον καναπέ!