Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 13 η Εθνική Οδό προτείνει ο Γιώργος Καλαμάτας


Το συμβολικό κλείσιμο της 13ης εθνικής οδού προτείνει ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πέτρας Γιώργος Καλαμάτας, ως μία καλή ευκαιρία αφού από σήμερα και για τα επόμενα δύο Σάββατα η κυκλοφορία από τα Τέμπη θα παρακάμπτεται μέσω αυτής.
Σε δήλωση στην εφημερίδα ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ο κ. Καλαμάτας τονίζει πως θα πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκυρία, προτείνοντας ταυτόχρονα μία διαδημαρχιακή κινητοποίηση των τριών δήμων Πέτρας, Πιερίων και Κατερίνης υπό την αιγίδα πάντα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με τη συμμετοχή των κατοίκων και τη διανομή φυλλαδίων στους διερχόμενους οδηγούς έτσι ώστε να πειστούν όλοι για την αναγκαιότητα του έργου αυτού, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε έργο αναπτυξιακό όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για ολόκληρο το Νομό, που όμως πλέον έχει και εθνική σημασία.
«Ο νομάρχης σήκωσε το θέμα και η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να μας βρει όλους αρωγούς, αφού και η πολιτική συγκυρία είναι κατάλληλη, έτσι ώστε να δεσμευτεί η κεντρική διοίκηση για την υλοποίηση του έργου, αφού η μελέτη για την α’ φάση του δρόμου είναι ώριμη», κατέληξε ο κ. Καλαμάτας.