Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Η βάση της Ν.Δ. σε μια πρωτοφανή διαδικασία έστειλε ηχηρό μήνυμα. Η εντολή είναι σαφής και αδιαμφισβήτητη. Ο νέος μας πρόεδρος, ο Αντώνης Σαμαράς, με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια έδειξε το δρόμο της ενότητας, της νέας αρχής για τη μεγάλη μας παράταξη που θα αποτελέσει την αυριανή πρόταση εξουσίας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Δημόσια κατέθεσα τη δική μου απόφαση να σταθώ στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, γιατί πίστευα και πιστεύω πως η δέσμευσή του ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την αναγέννηση της παράταξης, είναι πολύ συγκεκριμένη, ουσιαστική όσο και χρήσιμη στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη Ν.Δ.

Αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση που η επιλογή μου να στηρίξω την πολιτική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά συνέπεσε με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Νεοδημοκρατών.

Ενωμένοι, γύρω από το νέο Πρόεδρο, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον της Πατρίδας και θα ασκήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την αποστολή μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Μέσα από αυτή τη δύσκολη ίσως και σκληρή εσωκομματική διαδικασία βγήκαμε όλοι πιο δυνατοί, νικητές ΟΛΟΙ.

Οι Κασσάνδρες που προφήτευαν μια δυσοίωνη επόμενη μέρα στη Ν.Δ. διαψεύστηκαν. Τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Κυριακής όσο και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, έδειξαν το δρόμο της ενότητας.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι συμπολίτες μου στην Πιερία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέρρευσαν στα εκλογικά κέντρα όλου του νομού, συμμετέχοντας στο αύριο της Ν.Δ.