Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Η Πιερία στον πάτο του βαρελιού, αλλά πάλι οι ίδιοι και ίδιοι "ακούγονται"...

Το "παιχνίδι" για τις διευρυμένες δημαρχίες και τις περιφέρειες έχει αρχίσει εδώ και καιρό και ακούμε διάφορα ονόματα επίδοξων υποψηφίων όπως για παράδειγμα : Γιώργος Παπαστεργίου, Γρηγόρης Παπαχρήστου, Γιώργος Παπαθανασίου, Παντελής Τσερτικίδης, Σάββας Χιονίδης, Γιάννης Αμοιρίδης (ακούγεται ότι ενδεχομένως να διεκδικήσει πάλι το δήμο Κατερίνης λόγω διεύρυνσης), Βαγγέλης Πολύζος, Βαγγέλης Λαγδάρης κ.λ.π.
Αναρωτιέμαι για όλα αυτά που ακούω. Άλλοι ικανοί δεν υπάρχουν να διεκδικήσουν δημαρχίες και περιφέρειες; Πρέπει να είναι δηλαδή πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι υποψήφιοι; Έχουν όλοι αυτοί οι παραπάνω αναφερθέντες πάει το Νομό Πιερίας τόσο μπροστά όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες αιρετές θέσεις που κατείχαν, για να θέλουν να διεκδικήσουν και πάλι θέσεις και αξιώματα; Η Πιερία έχει φτάσει στον πάτο του βαρελιού και αυτοί που διαχειρίστηκαν την τοπική εξουσία έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτή την άσχημη κατάσταση.
Ν.Β
Κατερίνη

PIERIA-GR Nα τι "βούτηξα" από το lefteria και θεωρώ πως είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. Το pieria-gr στηρίζει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ και έξω από ανταγωνιστικές μικρότητες ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Ν. Β ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ! Και δεν είναι φίλοι μου πως Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ, είναι ότι ωσάν και της φωτογραφίας μου ΕΙΝΑΙ ...ΣΑΠΙΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ