Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Μας φάγανε οι «τοπικοί πρωθυπουργοί»

E-mail Εκτύπωση PDF
KAPRPOYZAS
«Όποιος νομός είχε βουλευτή-υπουργό ή υφυπουργό είχε και μια ξεχωριστή κυβέρνηση»

«Τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν εντοπίζονται στον Οκτώβριο (του 2009), αλλά στην πρώτη τετραετία της, όπου η Νέα Δημοκρατία ήταν πανίσχυρη και μπορούσε να ασκήσει εξουσία τέτοια, που να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του λαού για δεκαετίες», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην «ΕΠΤΑ» ο τέως βουλευτής Πιερίας, Αντώνης Καρπούζας.
Ο κ. Καρπούζας, αναφέρεται στα λάθη της προηγούμενης Κυβέρνησης, επιρρίπτει ευθύνες και παραδέχεται ότι δεν έγιναν όσα θα έπρεπε στο νομό, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τους βουλευτές.
Ο τέως βουλευτής, ανοίγει τα χαρτιά του όσον αφορά τις δικές του επιλογές στο μέλλον, ενώ υποστηρίζει ότι η Πιερία έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει πολύ περισσότερα πράγματα, «πατώντας» στις συνέπειες από τη σύμβαση παραχώρησης της Εθνικής Οδού. Ξεκαθαρίζει ότι η ευθύνη για την αποκατάσταση των Τεμπών βαραίνει μόνο την παραχωρησιούχο Εταιρία, ενώ εξαπολύει βολές και κατά του τέως Περιφερειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά «μας πούλησε», όσον αφορά τη χρηματοδότηση σημαντικών οδικών έργων του νομού μας.
Τέλος, αισθάνεται δικαιωμένος για όσα υποστήριζε σε σχέση με το χρόνο λειτουργίας του νέου νοσοκομείου Κατερίνης, όπως και για μια σειρά προτάσεων που κατέθεσε και δεν έτυχαν αποδοχής από τους συναδέλφους του και από τα μέσα ενημέρωσης.
Με ειλικρίνεια αναφέρεται στη διετία 2007-2009, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο και για τον ίδιο, λόγω της ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που είχε η προηγούμενη κυβέρνηση και η οποία δεν άφηνε πολλά περιθώρια διαφοροποίησης, ακόμη και για θέματα με τα οποία αυτός και άλλοι συνάδελφοί του διαφωνούσαν. 

 
PIERIA-GR ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΗΡΘΕ ΜΕ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ...ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ