Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΟΝΝΕΔ ΚΟΥΡΑΔΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Χρόνια τώρα συζητάμε για την ασυνεννοησία που πλήττει την παράταξή μας, ιδίως στην Πιερία. ΟΝΝΕΔ εδώ, ΟΝΝΕΔ εκεί, ΟΝΝΕΔ και παραπέρα και φτάσαμε στο σημείο να αριθμούμε στο νομό μας όχι μία, ούτε δύο αλλά δεκαεννέα τοπικές οργανώσεις! Παράλογο; Και όμως αληθινό! Η ΟΝΝΕΔ δεν μπορεί πλέον να αποτελεί το μαγαζάκι του καθενός που θέλει απλώς να φέρει τον τίτλο του προέδρου.

Αυτό ήταν και το ουσιαστικότερο κομμάτι της συνομιλίας μου με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Όπως είπε και ο Ανδρέας, η ανάγκη μας για συσπείρωση είναι μεγάλη, ιδίως σε αυτή τη δύσκολη για το κόμμα μας περίοδο. Σαφώς λοιπόν η συνένωση όλων αυτών των, συνήθως προσωποπαγών, τοπικών οργανώσεων σε μία ΟΝΝΕΔ δεν μπορεί παρά να μας καταστήσει δυνατότερους και ουσιαστικότερους στο έργο μας ως ΟΝΝΕΔίτες, αληθινούς ΟΝΝΕΔίτες που αγαπάμε την παράταξή μας, άσχετα από την εκάστοτε θέση που μπορεί να καταλαμβάνουμε σε αυτή. Η πρόταση του Ανδρέα για την ΟΝΝΕΔ αναφέρεται σε ΜΙΑ τοπική οργάνωση ανά δήμο και αυτή για εμένα είναι η ουσιαστικότερη θέση που αφορά τον τόπο μας. Μία τοπική ανά δήμο σημαίνει συσπείρωση, ενδυνάμωση, σωστή λειτουργία της ΟΝΝΕΔ!

Ο Ανδρέας ήρθε στην πόλη μας, βρέθηκε μαζί μας, μας άκουσε, μας μίλησε. Εξέθεσε το όραμά του για τη Νέα ΟΝΝΕΔ και κατόρθωσε να κάνει και όλους εμάς που τον ακούσαμε να πιστέψουμε στο όραμα αυτό και να συμπορευτούμε μαζί του στο δρόμο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Η ΟΝΝΕΔ είναι μία ιστορική και ισχυρή παράταξη. Δεν αξίζει να τη διασπούμε πλέον για μικροκομματικά συμφέροντα. Φτάνει πια! Ας δώσουμε στην παράταξή μας και πάλι την ενότητα και την αίγλη που της αρμόζει! Και η λύση στο πρόβλημα αυτό για μένα είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα Ανδρέας Παπαμιμίκος! Σας καλώ λοιπόν όλους να πορευθούμε μαζί, στο δρόμο για μια Νέα ΟΝΝΕΔ, και επιτέλους για ΜΙΑ ΟΝΝΕΔ!

Με εκτίμηση,

Ζωή Α. Λιακοπούλου

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης