Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

TA ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ


Ο Ότο Ρεχάγκελ έστειλε σαφές μήνυμα προς τους διεθνείς για τον αυριανό αγώνα με την Αργεντινή. «Δεν είναι ανίκητοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να γράψουμε ιστορία».







Ο Γερμανός τεχνικός μετά την προβολή βίντεο με αγώνες της Αργεντινής είπε στους παίκτες ότι η αυριανή αντίπαλος είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά έχει αδυναμίες στην άμυνα τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί η Εθνική. «Το βλέπετε ότι δεν είναι ανίκητοι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να γράψουμε ιστορία», είπε ο Ρεχάγκελ στους παίκτες και τους ζήτησε απόλυτη προσήλωση στην άμυνα και αποφυγή φάουλ κοντά στην περιοχή στον Μέσι, για τον οποίο ο Ρεχάγκελ πιστεύει ότι τελικά θα παίξει.



Τα πλάνα του Γερμανού έχουν να κάνουν με την παρουσία του Μέσι, ο οποίος αν αγωνιστεί θα έχει προσωπικό αντίπαλο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος θα παίξει αμυντικό χαφ μαζί με τον Τζιόλη. Σε μια τέτοια περίπτωση ακραίοι χαφ θα είναι οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, με τον Σαλπιγγίδη μοναδικό προωθημένο. Στην άμυνα οι Μόρας, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος και στις άκρες Βύντρα και Τοροσίδης.






Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε το πρωί για το Πολοκουάνε όπου σήμερα το βράδυ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.
NOOZ.GR