Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2 ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, σε μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, που σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας. Η κίνηση των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται κανονικά.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κοντά στα διόδια του Αιγινίου, σε σημείο όπου, το τελευταίο διάστημα, διενεργούνται προγραμματισμένα έργα ασφαλτόστρωσης.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν από τις 8 το πρωί, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί άνδρες και το οποίο κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε αντρόγυνο.
Από τα συντρίμμια των δύο οχημάτων ανασύρθηκαν νεκροί οι τρεις επιβαίνοντες στο πρώτο και σοβαρά τραυματισμένοι οι δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν, σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πιερίας, Γιώργο Ρίντο, η σήμανση στο σημείο των έργων είναι επαρκής, ενώ για τη διευκόλυνση των οδηγών έχουν τοποθετηθεί κώνοι και πλαστικά στηθαία.
Να σημειωθεί ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη συγκεκριμένη περιοχή γίνονται από την κοινοπραξία, που εκμεταλλεύεται το τμήμα της ΠΑΘΕ Μαλλιακός - Κλειδί Ημαθίας.

nooz.gr