Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Με διάθεση συναίνεσης


E-mail Εκτύπωση PDF
vasiko_1
Χωρίς εκπλήξεις διεξήχθησαν οι δημαιρεσίες στο Δήμο Κατερίνης, με την πλειοψηφία και την μειοψηφία, να προτείνουν για τις θέσεις του προεδρείου πρόσωπα κοινής αποδοχής και να ξεκινούν με διάθεση συναίνεσης.

Σε συναινετικό κλίμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, εξέλεξε χθες το νέο του προεδρείο με τον Θανάση Λιακόπουλο να προτείνεται και να εκλέγεται πρώτος πρόεδρος του «Καλλικρατικού» Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κυριακιδης (από τον συνδυασμό του κ. Μηλιώτη) εκλέχθηκε αντιπρόεδρος και ο Γιώργος Κοκαβίδης (από το συνδυασμό του κ. Καραφουλίδη) Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

PIERIA-GR Να ο ΠΡΩΤΟΣ των ΠΡΩΤΩΝ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Πρόεδρος ο Θανάσης Λιακόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κυριακίδης του Νίκου Μηλιώτη και Γραμματέας ο Γιωρίκας Κοκαβίδης του Χρήστου Καραφουλίδη. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Όσο για τον πρώτο και ΑΡΧΗΓΟ ΔΣ κλπ κλπ ας του πούμε πως πρέπει να σταματήσει τις ΠΤΗΣΕΙΣ.... γιατί εκεί πάνω έχει ...αέρααααααααααααα