Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Κώστας Σορώτος:

«Η εικόνα μας στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν λίαν επιεικώς θλιβερή με αποτέλεσμα να μείνουμε πολύ πίσω στο σκορ»

Στέργιος Κουφός:

«Απέδειξαν ότι έχουν τεράστιο ήθος και οι αξίες αυτές είναι που λείπουν από το μπάσκετ αυτή την εποχή»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, οι προπονητές και των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Κώστας Σορώτος – προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Η εικόνα μας στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν λίαν επιεικώς θλιβερή με αποτέλεσμα να μείνουμε πολύ πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια είχαμε ένα διάστημα επτά - οκτώ λεπτών που προσπαθήσαμε να μπούμε στη διεκδίκηση της νίκης -που κατέστη αδύνατη- και μαζέψαμε αρκετά το σκορ, αλλά απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που ήταν αξιοπρεπής για σαράντα λεπτά. Θα πρέπει να σοβαρευτούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολη και με εικόνα σαν κι΄ αυτή, θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια, θέλουμε τουλάχιστον τρεις νίκες για να σωθούμε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο».

Στέργιος Κουφός – προπονητής Ρεθύμνου: «Το πρώτο που θέλω να πω είναι Χρόνια Πολλά σε όλους, Χριστός Ανέστη και πάντα με υγεία. Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία από τον Πιερικό Αρχέλαο και πραγματικά, ο τρόπος τους και η συμπεριφορά τους είναι πρωτόγνωρα πράγματα. Απέδειξαν ότι έχουν τεράστιο ήθος και οι αξίες αυτές είναι που λείπουν από το μπάσκετ αυτή την εποχή. Όσο αφορά τον αγώνα, από την αρχή δείξαμε ότι ήμασταν πάρα πολύ «διαβασμένοι» και ότι θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι για να προχωρήσουμε για το «θαύμα», όπως λέγαμε το καλοκαίρι, δηλαδή να ανεβούμε στην Α1. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πιερικό Αρχέλαο και να δώσω πολλά και θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί νομίζω ότι πραγματικά ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα».