Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Τι μας αποκαλύπτει η Μαύρη Σελήνη στα ζώδια.


Κριός: Καταιγιστικές επαναστάσεις, τίποτα δεν σταματά το άτομο όταν αντιδρά σ΄αυτό που του προκαλεί καταπίεση. Σκληρότητα και βία. Πρωτογονισμός και ενστικτώδεις αντιδράσεις.

Ταύρος: Αργεί να αντιδράσει σε μια κατάσταση ασφυκτική και ο τρόπος αντίδρασης μπορεί να είναι αργός αλλά εκρηκτικός. Μπορεί επίσης, να αντιδράσει και με εκδήλωση πείσματος να συμμορφωθεί σε μια υπάρχουσα κατάσταση.

Δίδυμοι: Η επανάσταση εκδηλώνεται... κυρίως λεκτικά (προφορικά ή γραπτά) και μερικές φορές μπορεί να εκφραστεί με κυκλοθυμική συμπεριφορά. Εύκολα όμως μπορεί να ξεθυμάνει, ακόμα κι αν αρχικά είναι εκρηκτική.

Καρκίνος: Διαρκής γκρίνια, συναισθηματικές εκρήξεις και γενικότερα έκφραση παραπόνου. Έκφραση συναισθημάτων που σκοπό έχουν να λειτουργήσουν συγκινησιακά.

Λέων: Άμεση διακοπή σχέσεων, εκδήλωση υπερηφάνειας και εγωιστικής συμπεριφοράς. Προσπάθεια χρήσης όλων των μέσων που διαθέτει για να μπορέσει να επιβάλει απόψεις.

Παρθένος: Χρήση της κριτικής σε βαθμό κακουργήματος. Προσπάθεια εντοπισμού των αδυναμιών του άλλου, με εστίαση ακόμα και στις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να τον αποδυναμώσει. Κάποιοι υποστηρίζουν πως η εξέγερση εδώ παίρνει τη μορφή καπρίτσιου.

Ζυγός: Διπλωματική αντίδραση, η οποία εξηγεί τη στάση της (γιατί αντιδρά) με σοβαρά επιχειρήματα που δεν σηκώνουν εύκολα αντιρρήσεις. Γενικά εδώ ο τρόπος αντίδρασης είναι, θα λέγαμε, ο πιο πολιτισμένος.

Σκορπιός: Επικίνδυνη εξέγερση, δρα καταστροφικά και αυτοκαταστροφικά. Δεν ηρεμεί αν δεν πάρει εκδίκηση. Χρήση οποιουδήποτε μέσου, ώστε να το πετύχει.

Τοξότης: Η πιο καλόβολη αντίδραση. Θυμίζει εν πολλοίς τον τρόπο αντίδρασης του Ζυγού.

Αιγόκερως: Αντίδραση για της παγωμάρας, η κατάσταση του απόλυτου delete. Μέσα σε πλαίσιο απόλυτου αυτοελέγχου, η απόλυτη σκληρότητα.

Υδροχόος: Επαναστατεί με τρόπο εγκεφαλικό, δηλαδή σταματά οποιαδήποτε πνευματική δραστηριότητα με αυτό με το οποίο βρίσκεται σε σύγκρουση. Επαναστατημένη συμπεριφορά και όχι απαραίτητα επαναστατική.

Ιχθύες: Επανάσταση δια της φυγής ή με χρήση διαφόρων υποκατάστατων.