Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Στην Ελλάδα του ΔΝΤ 25.000 Ευρώ τον μήνα για την Τίνα με τα σπορτέξ !




Τελικά, σ’ αυτή τη χώρα -όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα και άλλα… φρούτα- κανείς-καμία δεν πάει χαμένος-η.

Έτσι, λοιπόν, μετά το βόλεμα του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα (ή… Φον Δημητράκη) στης Ευρωβουλής τα έδρανα, μαθαίνουμε ότι οσονούπω ανακοινώνεται επίσημα και ο διορισμός της πρώην υπουργού, Τίνας Μπιρμπίλη, στη θέση του πρέσβη της Ελλάδος στον ΟΟΣΑ (Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης).

Η αμοιβή είναι πλουσιοπάροχη (300 χιλιάδες ευρώπουλα το χρόνο), χώρια ότι υπάρχουν κι άλλες… παροχές, όπως: δωρεάν κατοικία και μάλιστα εις τας Παρισίους, υπερπολυτελές (φυσικά!) αυτοκίνητο, μετ’ οδηγού, ως και… μάγειρας (που μπορεί να είναι χρησιμότατος στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθότι η πρώην υπουργός είναι αδύνατη σαν… παιδί της Αιθιοπίας, όπως λέγαμε παλιά).
Υπ’ όψιν, ότι η θητεία στη θέση αυτή είναι 5ετής, οπότε η λεγάμενη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν εν τω μεταξύ αλλάξει κυβέρνηση. Να τονίσουμε, προς όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, ότι η Μπιρμπίλη δεν είναι βουλευτίνα, ούτε είχε προηγουμένως πολιτική δραστηριότητα. Απλώς, ο George-Jeffry τη γνώρισε στο… γυμναστήριο(ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ), τη συμπάθησε και την έκανε υπουργίνα!

(ΥΓ): Δεν γνωρίζουμε αν η Τίνα εμφανιστεί στην καινούργια της θέση, όπως στην ορκωμοσία της στο υπουργείο Περιβάλλοντος, με… σπορτέξ παπούτσια και… ταγάρι.