Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΖΩΔΙΑ...


ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα: Οι παραπονιάρες του ζωδιακού!! Αν ήταν άθλημα η κρεβατομουρμούρα, θα παίρνατε το χρυσό μετάλλιο. Νομίζετε πως είστε ερωτευμένες αλλά στη ουσία είστε ερωτευμένες με το σεξ. Σας αρέσει να μπαίνετε σε ξένα χωράφια, και εξιτάρεστε με το παράνομο σεξ. Ότι και να σας κάνουν, ότι και να σας δώσουν, θα τους τα φορέσετε!!

Άντρας:Για τους κυρίους είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ρωτήστε τον τι του αρέσει, και πέστε του ότι και σε εσάς αρέσουν τα ίδια πράγματα. Πως ότι και να κάνει είναι καλώς καμωμένο. Ψιθυρίστε του στο αυτί. Και οδηγήστε τα χέρια του εκεί που θέλετε. Θέλει να νοιώθει ότι μπορεί να σας ικανοποιεί έτσι μόνο ικανοποιείται, γι’ αυτό καθοδηγήστε τον, είναι πολύ καλός μαθητής, με διαγωγή κοσμικότατη, οπότε αποφεύγετε τα σχετικά με τους κηδεμόνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα: Είστε γεμάτες πάθος και αχόρταγες στο σεξ. Μαζί σας θα χάσουν πολλά κιλά από το ατελείωτο σεξ που θέλετε. Αν δεν θέλουν να το δίνετε αλλού, θα χρειαστεί να εφοδιαστούν με καμία βιταμίνη, γιατί δεν τους βλέπω καλά. Δεν έχετε ταμπού, και από βίτσια καλά πάτε. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι στο κρεβάτι σας, « the more, the merrier»!!

Άντρας:Έχουμε μπλέξει με άντρα Σκορπιό? Αχ δεν ήξερες…δεν ρώταγες? Δέστε τον και κάντε ότι θέλετε, φορέστε ό,τι πιο σέξι μπορείτε να βρείτε και μην τον αφήσετε να σας το βγάλει. Χειροπέδες, μάσκες, δερμάτινα εσώρουχα και γάντια επιβάλλονται. Όχι όμως υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες στο ζώδιο του Τοξότη πετάτε τα βέλη σας και οποίον πάρει ο χάρος!! Εκρηκτικές στο κρεβάτι, όσο σας κάνουν και νιώθετε ερωμένες τους. Ξενερώνετε αν καταλάβετε ότι τους κερδίσατε ολοκληρωτικά και αρχίζετε να ψάχνετε για καινούργια γη να κατακτήσετε. Στην περίπτωση σας λίγο φτύσιμο δεν σας χαλάει, αλλιώς ελπίζω να έχουν χώρο στο σπίτι τους για την συλλογή με τα κέρατα που θα τους φορέσετε!

Άντρας:Ο περιπετειώδης άντρας Τοξότης. Ερωτά εν κινήσει έχετε κάνει? Αν ερωτευτήκατε έναν Τοξότη τότε αρχίστε αμέσως προπόνηση! Ο έρωτας σε κίνηση λοιπόν, προκαλέστε τον χορεύοντας ή κάνοντας ασκήσεις γυμναστικής με στολή μηχανής αντί για φόρμα. Γκαζώστε Και αφήστε τον να μην είναι σίγουρος αν θα σας ξαναδεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου αποφεύγετε το σεξ σαν τον διάολο το λιβάνι, και είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Λειτουργείτε εγκεφαλικά και τα πάτε καλύτερα με τις πλατωνικές σχέσεις! Εδώ και να μη θέλουν, θα σας το χώσουν το κέρατο!

Άντρας:Στον κύριο Αιγόκερω δείξτε του την πιστωτική σας κάρτα, τα παράσημα που έχετε από τους προσκόπους και τον έπαινο ή τα μπόνους από την δουλειά σας, και πέστε του ότι δεν έχετε πολύ χρόνο γιατί λειτουργείτε μόνο όταν κλείνει το χρηματιστήριο. Θα σας λατρέψει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα: Κυρίες μου είστε ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε κάποιον. Οι γυναίκες που τα δίνετε όλα στο κρεβάτι. Εκτός κρεβατοκάμαρας είστε το καλύτερο φιλαράκι. Ερεθίζεστε απίστευτα εγκεφαλικά και τρελαίνεστε για εγκεφαλικά παιχνίδια. Μαζί σας δεν σκέφτονται καν να κοιτάξουν αλλού, αφού όλα τα βρίσκουν στην αγκαλιά σας!!

Άντρας: Στους κυρίους δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε κάποιο ιδιαίτερο φετίχ. Όρεξη να έχετε και να αλλάζετε διαρκώς. Τρελαίνεται για εκπλήξεις! Διαβάστε ότι έγραψα για τα άλλα ζώδια και χρησιμοποιήστε τα εναλλάξ. Είναι μέσα σε όλα, αυτό που μισεί θανάσιμα είναι η ρουτίνα και το σεξ στην ιεραποστολική στάση!

ΙΧΘΕΙΣ

Γυναίκα: Μπερδεμένες ψυχές οι κυρίες του ζωδίου. Δεν ξέρετε ποιον θέλετε, πώς τον θέλετε και πού τον θέλετε. Ανίκανες να διαλέξετε μεταξύ δύο επιλογών, συνήθως λοιπόν διαλέγετε και τους δύο, και έτσι έρχεται το μπλέξιμο. Τι να κάνουμε, φαίνεται να έχετε αδυναμία στα τρίγωνα!!

Άντρας: Στον κύριο οπωσδήποτε μουσική υπόκρουση. Κεριά παντού και απαλό άρωμα να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Ωραία φτιάξαμε την ατμόσφαιρα, τώρα πάμε και στην πράξη! Με το μαλακό κορίτσια κοιτάξτε τον στα μάτια, και πιάστε του απαλά το χέρι, ο ρομαντικός του ζωδιακού δεν θέλει απότομες κινήσεις , θέλει, βόλτα χεράκι χεράκι στην ακρογιαλιά και όρκους αιώνιας αγάπης.