Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ME ...ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 5μμ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ.... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ



Με παρωπίδες στη νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για απευθείας άνοδο, είναι ο Πιερικός, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (ΟΑΚΑ Δ. Κατερίνης, 17:00-OTEsports1) την Αναγέννηση Επανομής.

Οι Ασπρόμαυροι θα προσπαθήσουν να μην πετάξουν άλλους βαθμούς μέσα στην έδρα τους (σε 11 ματς έχουν 7 νίκες-3 ισοπαλίες και μία ήττα) για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους.
Ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης Γιώργος Χατζάρας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κουτσοσπύριο, Δήμου, στον Τσιτώντα, ο οποίος έχει ίωση, στον τραυματία Ελευθεριάδη και στον Καμινιώτη, ο οποίος βρίσκεται στα... πιτς εδώ και αρκετό καιρό (αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά το Πάσχα).

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση Επανομής δηλώνει αποφασισμένη να κάνει δύσκολη την ζωή του Πιερικού και να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.
Εκτός μάχης για τους Κιτρινοπράσινους έμειναν οι Καρλάο και Παπαζούδης (τιμωρημένοι), ενώ αμφίβολοι λόγω μικροενοχλήσεων είναι οι Μπεκιάρης, Ασλανίδης, Δεινόπαπας.
Στην αποστολή της Αναγέννησης Επανομής βρίσκονται οι:
Φιρινίδης, Ταταρίδης, Παγώνης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Γεωργίου, Κουρδάκης, Καραμανλής, Γεωργιάδης, Κουλίδης, Κάτσε, Ασλανίδης, Μπαλασάς, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Πολίτης, Καραγιάννης, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Τράκις.
Πάντως, πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα "κοπούν" δύο παίκτες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανούσος (Λακωνίας), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας), Παλαμίδα (Λακωνίας).