Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Μετά από έλεγχο του Η/Υ από τον οποίο απεστάλησαν τα 4.500 SMS με μήνυμα πολιτικού περιεχομένου, διαπιστώθηκε, πως μάλλον πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού στις συσκευές συγκεκριμένων παραληπτών. Πριν λίγη ώρα, μετά από επικοινωνία με την εταιρία που παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία (bulk sms) και παρουσία μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, στάλθηκε δοκιμαστικό μήνυμα από τον ίδιο Η/Υ, με αποστολέα το όνομα του/της πολιτευτή, όμως στο κινητό του συγκεκριμένου παραλήπτη εμφανίστηκε και πάλι ως αποστολέας «OTOPOSMOU». Σύμφωνα με την εκτίμηση της εταιρίας, μάλλον πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κινητό, το οποίο στο παρελθόν είχε παραλάβει SMS από την ΕΟΔνΠ και αδυνατεί να "διαβάσει" τον νέο αποστολέα.
Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν παραλάβει μήνυμα από πολιτικό γραφείο με αποστολέα «OTOPOSMOU» να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνώντας στο 6981 665 158.
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στην ομάδα μας ήταν πειστικές και το θέμα θεωρείται εκ μέρους μας λήξαν. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Όμως, συνεχίζουμε να καταδικάζουμε το ακραίο ...σπορ της ψηφοθηρίας, ειδικά όταν οι «αθλούμενοι» εκμεταλλεύονται τη φτώχιεα και την απελπισία των πολιτών.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr