Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός παιδιών ανασφάλιστων και άπορων οικογενειών, από τις 09.00 έως τις 14.30.




 
      Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός παιδιών ανασφάλιστων και άπορων οικογενειών, από τις 09.00 έως τις 14.30.
Εμβολιάστηκαν 93 παιδιά ενώ διατέθηκαν συνολικά 152 εμβόλια, καθώς στην πλειοψηφία τους τα παιδιά εμβολιάστηκαν διπλά και τριπλά, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό υποχρεωτικών εμβολίων της παιδικής ηλικίας. Τα παιδιά εμβολίασαν η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Κλέα Ακτσελή και ο ειδικευόμενος γιατρός κ. Αναστάσιος Αγγελής.

Ο εμβολιασμός έγινε στα πλαίσια του προγράμματος εμβολιά…ΖΩ που οργανώθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ε.Ε.Σ. και την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Ήταν μια σπουδαία πρωτοβουλία των Εθελοντών Νοσηλευτικής που βρήκε όχι απλώς τη στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Κατερίνης αλλά και την πλήρη καθοδήγηση και συμπαράσταση για την οργάνωση και διεκπεραίωση του εγχειρήματος αυτού, γι΄ αυτό οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Κλέα Ακτσελή και το προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής.
Ακόμη ευχαριστούμε το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ.Αστέριο Φαρμάκη, το Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, το Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Αστέριο Κρίτογλου, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Σύλλογο Φαρμακοποιών Πιερίας, την Φαρμακευτική Εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας καθώς και τα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γιατί χάρη στη συνεργασία και την προσφορά όλων αυτών των φορέων ευοδώθηκε αυτή η δύσκολη προσπάθεια.
Όμως, τίποτε απ΄ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε η υλική συνεισφορά εκατοντάδων πολιτών του Τόπου μας που με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν, σε τόσο δύσκολους καιρούς, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Σκοπός μας είναι η δράση του προγράμματος εμβολιά…ΖΩ να συνεχιστεί. Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη ημερομηνία εμβολιασμού. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όσους επιθυμούν, να συνδράμουν καταθέτοντας την προσφορά τους στον υπ’ αρίθ. 139000-7 τραπεζικό λογαριασμό της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ