Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, ΤΕΒΕ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ :

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Σφοι.


Για άλλη μια φορά διαμαρτυρόμαστε Και καταγγέλουμε από πληροφορίες που έχουμε ότι το υποκατάστημα ΙΚΑ Λιτοχώρου Θα πάψει να λειτουργεί. Είναι η δεύτερη προσπάθεια που γίνεται από την αρμόδια υπηρεσία να κλείσει το ΙΚΑ Και να μεταφερθεί στην Κατερίνη. Εμείς οι συνταξιούχοι καλούμε τους βουλευτές το Νομού Πιερίας και όλες τις υπηρεσίες και συγκεκριμένα το υπουργείο να ανακαλέσουν αυτή την απόφαση διότι δημιουργεί πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του τόπου και στο λαό του Λιτοχώρου όπως και στους πολίτες όλης της Νότιας Πιερίας, όπως στα χωριά Παντελεήμονα, Πλαταμώνα, Νέοι Πόροι. Σκοτίνα Λεπτοκαρυά.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι εμείς οι Συνταξιούχοι και τότε εργαζόμενοι κάναμε μεγάλους αγώνες να στηθεί το υποκατάστημα στο Λιτόχωρο και αυτό είναι προς τιμήν όλων των εργαζομένων. Να σας ενημερώσουμε ότι στο παρελθόν ξανά προσπαθήσανε να κλείσουν το ΙΚΑ αλλά μας βρήκε αντίθετους και ανατρέψαμε αυτή την ενέργεια. Γι’ αυτό μην προσπαθείτε να εφαρμόσετε την απόφαση αυτή γιατί το Λιτόχωρο δεν αστειεύεται, Θα μας βρείτε αντιμέτωπους με πιο σκληρούς αγώνες. Επί τη ευκαιρία πρέπει να καταγγείλουμε ότι όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι αποτέλεσμα που δημιούργησαν τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα που πάνε να εφαρμόσουν και αυτά πάμε να ανατρέψουμε και είμαστε σίγουροι ‘γι αυτό.
Με αυτά τα λίγα ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε επιφυλακή και σε κάλεσμα της Δ/σης να μπούμε μπροστά να παλέψουμε για να ανατρέψουμε μια τέτοια ενέργεια σε σχέση με το υποκατάστημα του ΙΚΑ και τα γενικότερα προβλήματα που μας έχουν δημιουργήσει.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ