Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ

Από έναν λογαριασμό Instagram που μας έδειχνε τα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας στις... φτωχοπεριπέτειές τους, φαίνεται πως ξεκίνησε παγκόσμια μόδα. Ένας άλλος λογαριασμός δείχνει τα πλουσιόπαιδα της Αγγλίας, και ειδικότερα του Λονδίνου, να επιδεικνύουν τη χλιδή στην οποία ζουν και πόσα λεφτά έχουν μέσα στα πορτοφόλια τους. Τώρα, να δούμε αν και πότε θα ακολουθήσει κάποια άλλη μεγαλούπολη ή χώρα του κόσμου στη μεγάλη αυτή επίδειξη πλούτου που έχει στηθεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Με μόλις 45 δημοσιεύσεις, έχουν ήδη 45.000 ακολούθους στο Ιnstagram για να τους παρακολουθούν να πετούν με τα ιδιωτικά τους τζετ ανά τον κόσμο, να οδηγούν υπερπολυτελή αμάξια... χρυσού χρώματος, να ξοδεύουν χιλιάδες λίρες σε ρούχα και παπούτσια και να απολαμβάνουν πανάκριβες σαμπάνιες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν! Διάσημες μάρκες ρούχων και αυτοκινήτων παρελαύνουν μεταξύ φωτογραφιών, ακόμα και... χαρτονομισμάτων, που δεν έχουν άλλο σκοπό, παρά την ασύδοτη επίδειξη πλούτου.
Οι περισσότεροι από εκείνους που ποστάρουν στον λογαριασμό αυτό, μάλιστα, είναι έφηβοι ή έχουν μόλις πατήσει τα 20, όμως γνωρίζουν ήδη πολύ καλά πώς να απολαύσουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο ένα αμάξι Bentley, παπούτσια Manolo Blahnik, μερικές χιλιάδες λίρες σε χαρτονομίσματα...





ΠΗΓΗ