Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΦΙΛΟΚΩΣΤΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ...ΚΑΡΒΟΥΝΟ - ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν ξέρετε πως ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ είναι από τους πιο έμπειρους σήμερα τοπικούς άρχοντες, που λειτουργούν στον Νομό Πιερίας και ειδικά στον ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;
Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία.
Κώστα μη μασάς.
Άλλωστε εγώ ξέρω κι ας το μάθουν κι οι αναγνώστες μας, πως είσαι από τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ, αν όχι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ επί θητείας του Τελευταίου Νομάρχη Πιερίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.
Και ως επαγγελματίας της ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ μάχιμος κι εκεί έγραψες και γράφεις τη δική σου ιστορία.
Πάμε τώρα στον Δήμο Κατερίνης.
Είναι από τα πρόσωπα σε Αντιδημαρχίες, που στηρίζει το έργο της νυν διοίκησης και μάλιστα όχι μόνο σε τομείς ευθύνης του.
Αντιδήμαρχοι σαν τον Κώστα Φιλοκώστα, τον Γιώργο Κυριακίδη, τον Γιάννη Συμεωνίδη, κερδίζουν την παρτίδα και σώζουν την υστεροφημία του Δημάρχου και των επιλογών του, σε ότι αφορά επιλογές ...άλλων περιέργως λειτουργούντων αξιωματούχων του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Όσο για την μεταφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στο παλιό κτίριο της πυροσβεστικής δεν θα μπω στο αν έπρεπε να γίνει ή όχι αυτή η μετακόμιση, μόνο να θυμίσω πως...
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΡΑΝΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Όχι άλλο κάρβουνο.
Όχι άλλες μετακομίσεις.
Από Αμοιρίδη, Χιονίδη κι εδώ, όλο μετακομίσεις.
Από την Λαϊκή Κάτω στον Δήμο. Κι ύστερα ισόγειο μπροστά. Μετά πίσω. Μετά 2ο όροφο. Μετά θα σας πάω πίσω από το Δημαρχείο και δίπλα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Κι ύστερα πιο μπροστά κι ύστερα πιο πίσω κι ύστερα... Παλιά πυροσβεστική.
Κώστα - κάντε τι θα κάνετε, μα τελειώνετε με αυτό.
Τα παιδιά έχουν αγώνα εκεί έξω.
Όχι άλλο Κάρβουνο - όχι άλλες μετακομίσεις για την Δημοτική Αστυνομία...
Αυτά.
Το μήνυμα είναι αυτό.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος