Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΚΡΗΤΙΚΑ "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" ΕΝ ΠΙΕΡΙΕΙ....

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης Πιερίας "Το Ξαθέρι".....
Ναι, έγινε το πρώτο μετά την πανδημία ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ του...
Και....

<<Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο μετά την πανδημία καλοκαιρινό Κρητικό μας γλέντι, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022.
Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και ιδιαίτερα τα νιάτα μας, που με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους χρωμάτισαν τη βραδιά υποδηλώνοντας ότι η Παράδοση έχει βαθιές ρίζες και είναι δυνατή και ικανή να παράγει "αρωδαμούς" (βλαστάρια).
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ( Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ, ΛΥΔΙΑ EDUCATION ).
Ευχαριστούμε επίσης όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: την Κα Τσαλού Αικατερίνη και τον Κο Λιακόπουλο Κωνσταντίνο που εκπροσώπησαν τον Δήμαρχό μας Κο Κουκοδήμο Κώστα, τους αντιδημάρχους Κο Κατανά Νικόλαο, Κο Κυριακίδη Γεώργιο και Κο Χριστοφορίδη Σταύρο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Αναστασιάδη Θωμά.
Τον βουλευτή Πιερίας Κο Χιονίδη Σάββα και
την Κα Μάγδα Κατιμερτζή που εκπροσώπησε τον βουλευτή Πιερίας Κο Μπαραλιάκο Ξενοφώντα.
Τον πολιτευτή και χορηγό του συλλόγου μας Κο Κουλκουδίνα Σπύρο και τον υποψήφιο πολιτευτή Κο Κουτρούπα Κωνσταντίνο καθώς και τον τ. Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κο Καζταρίδη Ιωάννη.
Επίσης τους COPPER RIDERS CLUB Κατερίνης, τον αδελφοποιημένο σύλλογο Κοκκινοπλητών Κατερίνης, το σύλλογο Θεσσαλών Ν. Πιερίας, το σύλλογο Θρακικό Γανόχωρας, το σύλλογο Νοσταλγοί της Παράδοσης και τη ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Πολλά συγχαρητήρια στους μουσικούς μας, στον Κο Μιχάλη Καμανατζή για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό ήχου που μας παρείχε και τέλος ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο ΠΙΕΡΙΔΑ GARDEN και τον ιδιοκτήτη του που μας φιλοξένησε στον υπέροχα διαμορφωμένο αύλειο χώρο του τον οποίο και προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Καλό καλοκαίρι και με το καλό να ανταμώνουμε!>>

Το ΔΣ.

Πανέμορφο γλέντι, κι όσοι βρέθηκαν εκεί, πέρασαν πανέμορφα...
Και του χρόνου σύντεκνοι.

Ker@ilidis