Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ....

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΕΤΑΛΛΙΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;
Ας κάνουμε ταμείο λίγο πριν το 3χρονο λειτουργίας των ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ;
Τι λέτε;;;
Έχουμε και λέμε:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Είναι ο άνθρωπος έκπληξη στο πόστο του. Ένας καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δεν τον ξέραμε σχεδόν. Πήρε έναν Δήμο, σχεδόν στο τίποτα, ίσως και πιο κάτω από το τίποτα και τώρα ότι κι αν κάνει έχει θετικό πρόσημο. Άρα;;;
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΚΠΛΗΞΗΣ...
Τώρα; Παλεύει με τον εαυτό του να γίνει από καλός καλύτερος. Λέτε να τρέχει μόνος και να βγει δεύτερος; Ά, μπα, δεν τον νομίζω, γιατί ο Βαγγέλης έχει τη μαγκιά των 5 ετών θητείας πλέον. Ένα μέχρι τις εκλογές κι άλλη μια τετραετία;
Ύστερα; Είναι αγαπητός.
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ....

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Ο Στρατηγός, είναι ένας Δήμαρχος έκπληξη. Είναι σε καλό δρόμο, αν και είχε όλα τα έτσι απέναντι όταν ξεκίνησε. Δεν είχε αυτοδυναμία και παλεύει ακόμα και τώρα με τις ψήφους για να περνά θέματα. Λειτουργεί σχεδόν μόνος.
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΗΘΙΚΗΣ: Γιατί παίρνει τη σύνταξη κι όχι τον μισθό του Δημάρχου. Και απ' την άλλη, μένει εκεί, ενώ ο πρώην μένει κι έμενε ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ: Γιατί ακόμα κανένας δεν ξέρει αν θα κατέβει. Εγώ τι λέω; Θα κατέβει και θα ξαναβγεί, άσχετα που ο Λαγδάρης μια χάνει μια κερδίζει και τώρα έχει σειρά να κερδίσει...
Το μέλλον του ανήκει κι αν οι δημότες του καταλάβουν τι κάνει, θα τον ξαναβγάλουν. Γιατί;
Επειδή σε σχέση με αυτούς που ακούγονται για Υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο Στρατηγός είναι ΣΟΥΠΕΡ και ΝΤΟΥΠΕΡ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΟΣ: Άδειασε σχεδόν όλους όσοι ήταν μαζί του και τον έβγαλαν Δήμαρχο Κατερίνης.
Ο Δήμαρχος της Πιερίας που έχει χάσει από τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....
Πριν έρθει η υποψηφιότητα του Ντούμου, ήταν στον κόσμο του. Σε άλμα υπεροψίας. Τώρα προσγειώθηκε. Προσγειώθηκε; Νομίζω πάλι όχι, όμως ήρθε στα ίσα του.
ΟΥΡΑΓΟΣ και τα ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. Όταν θα ξαναγίνει αθλητής στου αγώνες βετεράνων - παλαιμάχων στίβου. Εδώ στα πολιτικά και τοπικά, μέχρι στιγμής είναι ουραγός.
Θα δείτε που την πρώτη Κυριακή που λέει πως θα βγει, θα βγει αλλά στο μπαλκόνι του εκεί στην Πλατεία Δημαρχείου και θα μετρά τα λάθη του.
Και την Δεύτερη;
ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ: ΔΕΙΧΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ker@ilidis