Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΕΞΥΠΝΗ", ΟΥΤΕ "ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΥΠΝΗ" ΜΕ ΑΝΑΜΟΝΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ - Δ. ΠΑΤΣΙΑΡΙΚΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Για την ανάρτηση μου, με τη φωτογραφία της "έξυπνης" στάσης, στη Σκοτίνα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Δημήτρης Πατσιαρίκας, έγραψε:
<<Μέχρι τις 15 Αυγούστου είχαν τοποθετηθεί τα 12 από τα 15 στέγαστρα σε αντίστοιχες στάσεις αστικών λεωφορείων. Εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών και της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, η ανάδοχος εταιρεία έκανε μία μικρή παύση εργασιών. Προφανώς μία στάση δεν γίνεται ούτε «έξυπνη», ούτε «λιγότερο έξυπνη» με αναμονή 15 ημερών. Γίνεται όμως στάση αξιοπρεπής, που θα ωφελήσει τους δημότες μας, αντικαθιστώντας τα ερείπια, που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Πόσω μάλλον όταν σε κάποιες κοινότητες του Δήμου δεν υπήρχαν καν στέγαστρα, παρά μόνο πινακίδες για να σταματάει το αστικό. Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης των στεγάστρων. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ανάδοχος εταιρεία θα πληρωθεί αφότου το σύνολο των στεγάστρων παραληφθεί και ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής του Δήμου. Σας ευχαριστούμε θερμά για το σήμα εκκίνησης που μας δώσατε, ωστόσο, αν μας επιτρέπετε, να σας πληροφορήσουμε, ότι βρισκόμαστε ήδη συνειδητά και αφοσιωμένα σε «μαραθώνιο» δρόμο, που εναλλάσσεται με αποστάσεις «sprint», «κατακτώντας» τους στόχους που θέτουμε για το καλό του Δήμου Δίου-Ολύμπου. 
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση προκύψει, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του Δήμου>>.

Δημήτρης Πατσιαρίκας
Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού Δίου-Ολύμπου.

Εγώ δεν θα κάνω σχόλιο κύριε Αντιδήμαρχε....
Θα αφήσω τον κόσμο, να βγάλει συμπέρασμα.
ΥΓ: Έχω ακούσει τα καλύτερα για σένα, και το θάρρος να γράψεις έτσι, κάτω από την ανάρτηση μου, επιβεβαιώνει αυτούς που σε παίνεψαν σε μένα....
Ευχαριστώ για την τιμή να γράψεις...

Ker@ilidis