Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

"ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" - ΟΤΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΙΧΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ....


Θέλω πω και να τονίσω προς την κοινωνία της πόλης, πως ό,τι κι ότι νέο θα πρέπει να στηρίζεται.
Κι ύστερα, ας το κρίνουμε.
Όμως κατ' αρχάς πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα...
Αυτό έκανα κι εγώ και τίποτα παραπάνω.
Όπως πάντα...
Κι οι ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ της πόλης, μια νέα κίνηση λαογραφίας, παράδοσης, χορού, τέχνης, ήρθε στη ζωή μας κι αφού διάβασαν την ανάρτηση μου, έγραψαν:
<<Μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε σήμερα, όταν ανακαλύψαμε στο blog PIERIA-GR του κ. Δημήτρη Κεραηλίδη μια ανάρτηση για εμάς, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια!
Είναι μεγάλη χαρά να διαπιστώνουμε ότι η δουλειά μας αναγνωρίζεται και ότι οι κόποι μας δίνουν καρπούς. Είναι πολύ σημαντικό επίσης, άνθρωποι που δε μας γνωρίζουν να γράφουν τόσο κολακευτικά λόγια γνωρίζοντας μας, μόνο μέσα από την δουλειά μας.
Κύριε Κεραηλίδη δε σας γνωρίζουμε αλλά μιλάτε σα να είστε ένας από εμάς. Είναι τιμή μας να γράφετε αυτά τα λόγια και να είστε σίγουρος ότι θα επιδιώξουμε να γνωριστούμε κι από κοντά.
Οι Χοροστάτες σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι η παρέα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για να δεχθεί όλο τον κόσμο της Πιερίας>>!

ΧΟΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αδέρφια στην ίδια πλευρά είμαστε. Και να ξέρετε πως μαζί θα βαδίσουμε, άλλωστε την "πετριά" του χορού, της παράδοσης, της τέχνης και της λαογραφίας, την έχω "φάει" κι εγώ, έτη κι έτη και εν ειρήνη...
Καλή συνέχεια.
Για σας τους αναγνώστες μου σαν δίνω και το λινκ του Φου Μπου, που σας στέλνει απ' ευθείας στη "γειτονιά" τους...


ker@ilidis