Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ" ο Κατερινιώτης ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ στην ταινία του Γιάννη Αϊβάζη, ABYSS IN - στο 11ο Φεστιβάλ Global Nonviolent Film Festival

Να και το Logo της ταινίας στην αφίσα της...
Με το κοντινό στο πρόσωπο του Σταύρου να τα "σπάει"...

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Κατερινιώτης ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ, πρωταγωνιστεί στην ταινία ABYSS IN, του ΓΙΑΝΝΗ ΑΪΒΑΖΗ.

Η Παγκόσμια πρεμιέρα της έρχεται σε Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών στις ΗΠΑ...

Σε ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗ ΒΙΑΙΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ...

Το...

Εδώ οι δυο πρωταγωνιστές ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ....

Το Φεστιβάλ Global Nonviolent Film Festival, που ιδρύθηκε το 2012 από τον σκηνοθέτη Bruno Pischiutta και την παραγωγό Daria Trifu , είναι το πιο σημαντικό και καταξιωμένο φεστιβάλ μη βίαιων ταινιών στον κόσμο. Το 11ο Φεστιβάλ λαμβάνει χώρα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου. Οι 38 ταινίες θα προβληθούν και θα διαγωνιστούν για τα βραβεία που θα δοθούν από τους κριτές. Οι νικητές θα αποκαλυφθούν μέσα από μία βίντεο-παρουσίαση στις 10 Οκτωβρίου. Όλο το Φεστιβάλ (συμπεριλαμβανομένων όλων των διαγωνιζόμενων ταινιών, τρέιλερ και καθημερινές βίντεο-παρουσιάσεις) θα προβληθεί διαδικτυακά στο globalnonviolentfilmfestival.com.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι διάσημος Έλληνας ηθοποιός ταινιών, θεάτρου και τηλεόρασης. Το Abyss In αποτελεί το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης ταινιών.

Ο Σταύρος Παρχαρίδης είναι κινηματογραφικός και θεατρικός ηθοποιός, ενώ έχει κερδίσει αρκετά βραβεία για τα επιτεύγματά του. Στο Abyss In δίνει την καλύτερη και αξέχαστη ερμηνεία του.

Η Daria Trifu, πρόεδρος της καναδικής εταιρείας μέσων Global Film Studio και διευθύντρια του Φεστιβάλ, και ο Bruno Pischiutta διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός σύμβουλος του Φεστιβάλ.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και η προσφορά του στην τέχνη του ηθοποιού, ή σκηνοθέτη μεγάλη. Άγνωστη στους πολλούς, αλλά οι μυημένοι ξέρουν τι έχει κάνει ο Κατερινιώτης καλλιτέχνης στο διυνεκές.
Τώρα ξεφεύγει και πάλι και η επιτυχία είναι δεδομένη.
ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ - ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ker@ilidis