Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΩΝ" ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ, ΈΣΤΩ ΚΙ ...ΟΚΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 12, ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ...ΟΛΩΝ

Επιτέλους, γράφει ο Δήμαρχος ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ξεκινούν να φτιάχνουν δρόμους στο Δήμο του.
Όχι απ' την αρχή μα εργασίες αποκαταστάσεως...
Να τι διαβάζουμε στο σημείωμα του με τις φωτογραφίες των δρόμων.


Επιτέλους !!!

Μετά από πολλή καθυστέρηση ξεκινούν και πάλι από την ερχομενη εβδομάδα οι εργασίες αποκαταστάσεως τμημάτων ενδοδημοτικής οδοποιίας που είχαν διακοπεί λόγω προβλημάτων που υπήρχαν στην αρχική Μελέτη. Με πολλές προσπάθειες τόσο σε πολιτικό αλλά κυρίως σε τεχνικό επίπεδο (από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου) ξεπεράστηκαν τα έως τώρα προβλήματα και οι εργασίες θα συνεχιστούν.
Και ορισμένες λεπτομέρειες για την πλήρη ενημέρωση των συνδημοτών μου:
Τον Αύγουστο 2018 υποβλήθηκε από το δήμο στην “ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α.” Μελέτη για χρηματοδότηση από Πρόγραμμα CLLD/Leader, προκειμένου να βελτιωθεί η ενδοδημοτική οδοποιία (συνολικά, 12 δρόμοι). Τον Δεκέμβριο 2019 εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα, οπότε τον Ιανουάριο 2020 ενεγράφη στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου και τον Φεβρουάριο 2020 υπεγράφη η σχετική σύμβαση μεταξύ της Αντιπεριφερειάχου/Προέδρου του Δ.Σ. & Ε.Δ.Π. Leader κ. Σοφίας Μαυρίδου και του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού.
Η έναρξη των εργασιών έγινε με τρεις (3) δρόμους σε Αιγίνιο, Κίτρος και Αλώνια (https://www.facebook.com/100009588967128/posts/2888678108128460/). 

Δυστυχώς, διαπιστωθέντα προβλήματα που υπήρχαν στη Μελέτη, οδήγησαν σε διακοπή των εργασιών. Όπως προανέφερα, ξεπεράστηκαν τα έως τώρα προβλήματα και από την ερχομενη εβδομάδα επαναρχίζουν οι εργασίες. Οι οκτώ (😎 προς αποκατάσταση δρόμοι φαίνονται στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.
Είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετούς δρόμους των οικισμών του δήμου μας. Για το λόγο αυτό, οι προσπάθειές μας συνεχίζονται...>>

Αναστάσιος Μανώλας
Δήμαρχος ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ακολούθως όλες οι φωτογραφίες, με την ευχή ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και καλοπερπάτητες οι οδοί.

Ker@ilidis