Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΜΠΕΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΖΟΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ

Τι παίζει κατά τον Νότο μεριά;;;
Τι γίνεται με τα των εκλογών, καθώς έχουμε γύρω στον ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για το τέλος της θητείας για ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ και ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;;;
Σήμερα έχουμε έναν και μόνον επίσημο αντίπαλο αυτού.
ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΙΑΦΑ....
Κι αυτό...
Κι αυτό, θα πει πως οι άλλοι πάσο...
Ο Γερολιόλιος είναι ΓΑΛΑΖΙΟΣ, έτσι είχε πει στην κεντρική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας ο Πρ. Υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, στην Πλατεία Κατερίνης σε ομιλία... Είχε πει πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κέρδισε και τους ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.
Άρα;;;
Τώρα, στα δικά μας.
Ο ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ.
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ.
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΟΒΑΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ.
Αν δηλαδή κατέβει ο Παπαχρήστος, θα είναι κομματικά αντίπαλος.
Οι άλλοι όλοι ΑΝΤΑΡΤΕΣ.
Όμως, να.
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ θέλει, αλλά δεν το μπορεί, γιατί το να βρεις 160 υποψήφιους σε έναν χρόνο και να μπεις σε τροχιά νίκης, είναι δύσκολο. Οπότε; Καλύτερα ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ καθώς είναι ο αρχηγός του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ και παίζει κεντρικά και μάγκικα.
Ο ΜΠΕΗΣ θέλει να γίνει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, όμως, ο περίγυρος του τον θέλει και ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, καθώς κατάγεται από ΚΑΡΙΤΣΑ. Το 160 και γι' αυτόν είναι δύσκολο, όμως όλα περνούν για τον Δημήτρη από την λίστα των υποψηφίων βουλευτών.
Ο ΤΖΟΒΑΣ θέλει μα...
Βλέπει ήδη κόσμο. Κάνει επαφές με στελέχη. Τον θέλουν πολλοί, λόγω εκτοπίσματος. Ωρίμασε, μετά τις τόσες θητείες στην Περιφέρεια...
Ο Απόστολος δεν θα έχει πρόβλημα στο 160 υποψήφιοι στη λίστα, όμως, δεν του βγαίνει.
Τώρα....
Άρα;;;;
ΥΓ: Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ θα ρυθμίσει το αύριο κατά εκεί, καθώς εκείνοι που πρέπει να πάρουν σειρά μετά τον Γερολιόλιο, πρέπει να εκτοπίσουν τον Γερολιόλιο.

Ker@ilidis