Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΙΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2022 - Η "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ...

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΙΤΣΙΑΣ ΑΕ" ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΚΙ ΎΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΟΛΑΚΕΡΗ
Από 16μιση εκατομμύρια σε σχεδόν 21 σε ένα χρόνο βρε Κώστα - εύγε σας
Να τι ανακάλυψα, για ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο μας. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΙΑΣ ο άνθρωπος που έχτισε ένα ΜΠΡΑΝΤ ΝΈΪΜ ξεκινώντας από αυτά που έμαθε στο σπίτι από τον πατέρα του...
Αρχές οικονομίας και ήρθε και η επιβράβευση...


<<Η επιχείρηση ΠΙΤΣΙΑΣ Α.Ε. τιμήθηκε στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», που διοργάνωσε για έβδομη χρονιά η 𝗗𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗡𝗲𝘁𝘄𝗼𝗿𝗸, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Στο 𝗚𝗼𝗹𝗳 𝗣𝗿𝗶𝘃𝗲 της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 𝟰𝟬𝟬 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποι πίσω από αυτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης, παρά τις διάφορες δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν προκύψει, ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή 9η έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε>>.

Και συνεχίζει με αλυσίδα καταστημάτων στην Μακεδονία και η "ΠΙΤΣΙΑΣ ΑΕ" απλώνει τα σημεία πώλησης όλο και σε περισσότερες περιοχές.
Να δείτε που οσονούπω θα το ζήσετε.
Όχι μακριά χρονικά μα ...ΧΘΕΣ.
Αδερφέ ΚΩΣΤΑ σιδηροκέφαλος και πάντα τέτοια.
Τα ανώτερα έρχονται.

ker@ilidis