Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΕΙ... "ΠΕΙΝΑΤΕ" ΒΡΕ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ...ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ; ΑΣΕ ΠΟΥ, ΕΔΩ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - Έ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ/ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ...
Πύδνα ή Κίτρος, καθώς ο Στράβων είναι αυτός που ανέφερε τον οικισμό ως “Citrum” κι εμείς πετούμε αετό - που είναι οι τουρίστες μας μωρέ αδέρφιαααααααααα
Καλά τα λες ρε Νίκο, όμως. εσείς εκεί στην ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ Πιερία, μήπως να κάνατε ΡΙΣΤΑΡΤ;;;
Επανεκκίνηση;;;
Λέω τώρα.
Ρε συ ΝΙΚΟ ΛΑΚΑΣΑ κι υποψήφιε Δήμαρχε, ζητάς Εποχικό, Νεανικό, Αγροτουρισμό, θρησκευτικό ή Τρίτης, τέταρτης, πέμπτης κι εκατοστής ηλικίας, ΜΗΠΩΣ να κοιτούσατε τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ;;;
ΜΕ την απλή έννοια;;;
Να τι μας έγραψε ο Υποψήφιος Δήμαρχος:
<<Έχετε ακούσει ποτέ στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού κάτι για εναλλακτικές μορφές τουρισμού;;;
Εποχιακός, νεανικός, τρίτης ηλικίας, αγροτουρισμός, συνεδριακός, θρησκευτικός, τουρισμός εκθέσεων, θαλάσσιος, οικολογικός, αρχαιολογικός, ιαματικός, μορφωτικός, πολιτιστικός, γαστρονομικός, οινολογικός, αλιευτικός και πολλές ακόμα μορφές τουρισμού είναι μερικές από τις λέξεις που αποτελούν άγνωστες έως τώρα έννοιες για την βόρεια Πιερία!!!
Μορφές τουρισμού τις οποίες ο Δήμος μας έχει την δυνατότητα να τις υποστηρίξει.
Όποιος πιστεύει ότι οι διακοπές των ανθρώπων είναι απλά μια τάση η οποία θα κάνει τον κύκλο της και στη συνέχεια θα μειωθεί, μάλλον πιάνεται ως επικίνδυνα αδιάβαστος!
Το μέλλον για τον τόπο μας απαιτεί ανοιχτά μυαλά με φαντασία και όραμα και όρεξη για προσφορά.
Οι προτάσεις μου είναι ουσίας: Γαλάζιες σημαίες!!! Χωρίς τη σήμανση αυτή μιλάμε στον αέρα. Η συμμετοχή μας σε εκθέσεις είναι επιβεβλημένη. Με τη σωστή προβολή και διαφήμιση, με τη σωστή χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, βάζουμε τον Δήμο μας στον τουριστικό χάρτη ως προορισμό.
Επιβάλλεται να επανασχεδιαστούν και να ενισχυθούν η “Μυδοχαρά”, η “Γιορτή Κερασιού”, η “Γιορτή των Πουλιών” και άλλες τέτοιου είδους εκδηλώσεις, το basketball camp στον Κολινδρό, η προβολή των κρασιών μας, των τοπικών φαγητών μας, των αρχαιολογικών μας θησαυρών (με την επιστροφή όσων φιλοξενούνται εκτός συνόρων του δήμου), οι ιστορικές εκκλησίες μας, οι Αλυκές μας, τα λιμάνια μας, οι ορειβατικές διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας. Όπως επίσης και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα διαμορφωμένο από όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους!
Με μία Αντιδημαρχία Τουρισμού ενεργή και σωστά οργανωμένη, μέσα από την οποία διαμορφώνεται ένας βιώσιμος στρατηγικός τουριστικός σχεδιασμός.
Μια δημοτική αρχή ανοικτή σε προτάσεις των φορέων και των δημοτών για δράσεις και ενέργειες που αναδεικνύουν στοιχεία τα οποία συνδέονται με την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, δίνοντας ζωή στο Δήμο μας.
👍Το πρόγραμμα δημιουργείται και εμπλουτίζεται καθημερινά από τις συζητήσεις μας!
♥️Σας ευχαριστώ για το κουράγιο και τη στήριξη στην έναρξη του αγώνα…>>

Νίκος Λακασάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

Κουράγιο και στήριξη μη ζητάς.
Ψήφο να ζητάς και μετά εκλογή....
Ταυτότητες, ψήφο κι ύστερα εκλογή.

ker@ilidis