Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Μήπως στην Κατερίνη των "Δημαρχομάχων" βλέπουμε υποψήφιους Δημάρχους με χρήμα κι όχι να βάζουν χρήμα;;;

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ??????? ΟΧΙ;;;;;
Ξεκινήσαμε με τους υποψήφιους Δημάρχους Κατερίνης, να λένε πως αν βάλει ο ένας 2.000.000 ευρώ, ο άλλος θα βάλει 2,5.... Το έλεγαν σε κολλητούς, στελέχη, κόσμο.... Πως:
Αν ο άλλος βάλει 3 εκατομμύρια, ο έταιρος θα βάλει τρισήμισυ.
Και τώρα;;;
Μαθαίνω πως πέφτουμε τώρα στα 300.000 ευρώ...
Πάλι τα λένε σε κολλητούς, φίλους, στελέχη ...κόσμο!
Στα 300 χιλάδικα;
Για γέλια ή για κλάματα;;;
300 χιλιάρικα ρε σεις;;;
Κι ύστερα έλεγε κάποιος λεφτάς που ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αλλά φοβήθηκε τους ΝΤΟΥΜΟ/ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, καθώς άκουγε για εκατομμύρια, τώρα είναι με έναν εκ των δυο...
Και δεν είναι ένας ο δελφίνος. Είναι ΔΥΟ αυτοί που ήθελαν να παίξουν για ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αλλά κώλωσαν στα φράγκα.
Και τώρα κάποιο στέλεχος του ενός, μου λέει πως θα βάλουν εν τέλει 300 χιλάδικα!
ΆΣΤΟ....
Μας φλόμωσαν στο χρήμα....
Εσείς εκεί έξω για χρήμα ακούτε, βλέπετε χρήμα ρε Κατερινιώτες;;;
Μήπως αντί για χρήμα βλέπετε ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ με ΧΡΗΜΑ κι όχι να βάζουν χρήμα;;;
Λέω μήπως.
Οπότε, όπου ακούς πολλά κεράσια, το καλάθι ας είναι ...καλαθάκι!
Κι ύστερα, αυτοί θα τα βάλουν, αν τα βάλουν, κι αυτοί θα γίνουν πλούσιοι, ή πιο πλούσιοι αν τους ψηφίσεις ώ κορόιδο Κατερινιώτη.
Έτσι δεν είναι;;;

Ξανάγινε: μου λέει προσωπικά κάποιος στις προηγούμενες εκλογές - θα ψηφίσω λεφτά, γιατί δεν θα έχει λόγο να κλέψει... Κι ύστερα;;; Έβγαλε ο ίδιος τον Κουκοδήμο, γιατί είναι λεφτάς και δεν κλέβει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Πάντως εμένα μου κάνει πως ΝΤΟΥΜΟΣ και ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ είναι συνεννοημένοι να λένε πως θα βάλουν εκατομμύρια στις εκλογές, για να μην έρθει άλλος υποψήφιος που θα απειλήσει κι ο νικητής να είναι εξ αυτών. Άρα, εικονική πραγματικότητα ή μια κοινωνία Κατερίνης Φραγκάτα πλασμένη για τους Φραγκάτους;;; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΥΓ: Το κείμενο δεν θέλει να θίξει τις προθέσεις των δυο υποψηφίων, γιατί και οι δυο είναι καθ' όλα έντιμοι και το θέμα θέλει κι επιδιώκει να κλείσει τα στόματα που τους συκοφαντούν και λένε πως βγαίνουν ή θέλουν να βγουν Δήμαρχοι για να κλέψουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Εννοείται πως δεν το κάνουν για τα λεφτά και θέλουν το καλό της Κατερίνης και οι δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης, Ντούμος - Κουκοδήμος.

Ker@ilidis