Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Πόσο παλικάρι είσαι Κατερινιώτη Χρήστο Φωτόπουλε και τ. Πρόεδρε των Αξιωματικών Αστυνομίας όλης της χώρας;;;

ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΝΥΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΑΣΑ....
"ΠΑΡΑΠΟΝΑ" ΜΩΡΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ;;;;
Όμως, είναι Παλικάρι ο Κατερινιώτης....

Ο π. Πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.
Για τους "συναδέλφους" του, στο ΔΣ και τους ύστερους δικούς του, απλά να πω "ντροπή".....

Και ΑΠΛΑ ως άνθρωπος που περνά από δίπλα μου το άδικο και το πολεμάω, οφείλω να πω:
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ...
Ή το άλλο, ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ, ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.
Ή το άλλο, ΌΤΑΝ "ΣΚΑΒΕΙΣ" ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ....
Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που τους γράφει για να μην τους "γράψει".
Κι εξηγούμαι:

23/6/20023
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ: Τον πρόεδρο ΠΟΑΣΑ κ.Χριστακόπουλο Ευάγγελο
2.Μέλη του Δ.Σ ΠΟΑΣΑ
Αγαπητοί συνάδελφοι:
Δυσάρεστα έκπληκτος έμεινα από το περιεχόμενο του υπ' αριθ.7349α από 21/6/2023 εγγράφου σας με θέμα "Απάντηση σε παράπονα", με το οποίο μου ενημερώνετε ότι η από 10-5-2023 επιστολή μου συζητήθηκε σε συνεδρίαση του ΔΣ της 16-6-2023 και ομόφωνα αποφασίστηκε να τεθεί στο αρχείο.
Ως εύκολα γίνεται αντιληπτό από μια απλή ανάγνωση της επιστολής μου, δεν αναφέρεται σε κανένα παράπονό μου. Αντιθέτως διατυπώνονται άξιες λόγου,κατά την άποψη μου, επισημάνσεις σε ένα κυρίαρχο διαδικαστικό ζήτημα, αναφορικά με την μη καταγραφή στο ψήφισμα των εργασιών του 23ου Π.Συνεδρίου σας του αιτήματος της πλήρους αποκατάστασης των δύο σήμερα στη ζωή συναδέλφων, Κελεσίδη Ανέστη και Κωτσή Ιωάννη εκ των προτεργατών του ΣΚ των αστυνομικών,που αποδεδειγμένα και με αποφάσεις της υπηρεσίας και της πολιτείας, αποτάχθηκαν για τη συνδικαλιστική τους δράση, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να τύχουν της πλήρους αποκατάστασης.

Ως γνωστόν, το αίτημα της αποκατάστασής τους συμπεριλαμβάνονταν, ύστερα και από παρέμβασή μου, στις εργασίες του προηγούμενου 22ου Π.Συνεδρίου σας. Αμέσως με τη δημοσιοποίηση του ψηφίσματος του 23ου ΠΣ διαπίστωσα αυτή την παράλειψη και από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα τόσο με τον κύριο πρόεδρο, όσο και με μέλη του ΔΣ, μου διαβεβαίωσαν ότι έγινε εκ παραλήψεως,από λάθος και ουδεμία σκοπιμότητα υπήρχε προς τούτο.
Έτσι εχόντων των πραγμάτων και επιθυμώντας να συμβάλω και να διευκολύνω στην όλη αντιμετώπιση του ζητήματος, απηύθυνα την επιστολή σε εσάς, αναμένοντας από μέρους σας να επιδείξετε το στοιχειώδες ενδιαφέρον για την αποκατάσταση της παράλειψής σας και διόρθωση του λάθους.
Τροποι αντιμετώπισης υπήρχαν και υπάρχουν πέραν του ενός και πιστεύω ότι τους γνωρίζετε.
Αντ' αυτού τί; Αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί στο αρχείο!
Αγαπητοί συνάδελφοι, όλοι μας και εκ της υπηρεσιακής διαδρομής, γνωρίζουμε πότε ένα ζήτημα , πότε ένα έγγραφο, τίθεται στο αρχείο και πότε σε εκκρεμότητα.
Επιλέξατε το αρχείο. Κρίμα!!!
Πού είναι άραγε η στοιχειώδης συναδελφική αλληλεγγύη που οφείλει να επιδεικνύει ο θεσμός της ΠΟΑΣΑ; Ούτε κατ' ελάχιστο τα τυπικά προσχήματα δεν τηρήσατε! Αν αυτό δεν αποτελεί ντροπή πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;
Όταν κατ' αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζετε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα που έχουν "ματώσει", έχουν πληρώσει και ακόμη πληρώνουν, για τους αγώνες τους, για τα δικαιώματα των συναδέλφων,για την ελεύθερη λειτουργία και δράση του ΣΚ των αστυνομικών,του μεγέθους των συγκεκριμένων προαναφερομένων συναδέλφων, αλλά και την ελαχιστότητά μου, τι άλλο να περιμένει κανείς;
Ο από μέρους σας χειρισμός του όλου θέματος φρονώ ότι επιφέρει απαξίωση στο θεσμό της Ομοσπονδίας, αλλά και καταδεικνύει περιφρόνηση στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Αγαπητοί συνάδελφοι, όποιο αξίωμα και να έχει κανείς στην υπηρεσιακή του πορεία, αλλά και σε κάθε θεσμό, εκείνα που είναι κυρίαρχα και πρωτεύοντα, είναι η ειλικρίνεια και η βούληση. Όταν αυτά υφίστανται εν τοις πράγμασι, τότε όλα αντιμετωπίζονται.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ -Δεν υπάρχει! ΔΕΝ ΘΕΛΩ υπάρχει!
Αυτά τουλάχιστον μας έχει διδάξει σε πολλούς συνοδοιπόρους, ο μπροστάρης της ΠΟΑΣΥ, ο πρόεδρός μας Κυριαζίδης Δημήτρης. Τα οποία πολλοί τα έχουμε ενστερνιστεί και με αυτά έχουμε πορευθεί και πορευόμαστε.
Με σεβασμό στο θεσμό της ΠΟΑΣΑ και με την προσήκουσα εκτίμηση σε όλους σας:
Χρήστος Φωτόπουλος
Πρώην Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ


Χρήστο κι αδερφέ, είσαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ και είσαι ΤΙΜΙΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΑΔΙΚΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ!
Εμείς οι ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που είσαι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Που θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι, όλοι εκεί, που ήσουν Πρόεδρος τους και τώρα, τους ξαναδείχνεις τι θα πει ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΔΣ Ομοσπονδίας Αστυνομικών!!!

Ker@ilidis