Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Τι λέει ο καλύτερος Κατερινιώτης προπονητής για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Γιάννινα, Πιερικό ή......

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δούλεψε σχεδόν στη μισή Ελλάδα και στις μισές ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ....
Και....
>>
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δούλεψε ως προπονητής σε περισσότερες από 20 ομάδες της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε αρχικά από ομάδες της Πιερίας, Αιγινιακό, ΑΟ Κατερίνης, Εθνικό Κατερίνης, Πιερικό για να χτίσει στη συνέχεια μια μακρόχρονη και σημαντική καριέρα σε Αθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λεβαδειακό, Εδεσσαϊκό, Ολυμπιακό Πειραιώς, Άρη, Παναχαϊκή, Λάρισα, Νάουσα, Ολυμπιακό Βόλου, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Καστοριά. Σε ορισμένες από αυτές είχε τρεις και τέσσερις θητείες. Σχεδόν δούλεψε στη μισή Ελλάδα. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη μεγάλη ομάδα του Πιερικού της δεκαετίας του ’60 και του ’70 που στηρίχτηκε σε μεγάλους παίκτες που βγήκαν από την Πιερία. Σε μια μεγάλη συνέντευξη στο «ΦΩΣ» της Τετάρτης 9/8/2023 ξεδιπλώνει το κουβάρι των αναμνήσεων με ενδιαφέρουσες ιστορίες και γεγονότα, σκιαγραφώντας και τη σημερινή κατάσταση του ποδοσφαίρου μας.<<

Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Ο δικός μας "κόουτς" είναι η ψυχή των προπονητών του τόπου μας.
Που μας τιμά, ακόμα και το ότι ήρθε να ζήσει ή παρέμεινε στην Κατερίνη και μαζί μας, όλα τα χρόνια. Με την καλή και δυνατή σύζυγο του την Έφη μας, που έκαναν μια πανέμορφη οικογένεια.
Και να ξέρετε πως τώρα έρχεται η σειρά της καλής του κόρης της Ελίνας να προσφέρει στον τόπο από άλλο πόστο. Θα υπηρετήσει την Κατερίνη από τον Δήμο, καθώς είναι και υποψήφια στις εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του Ντούμου.

Κόουτς, σε αγαπάμε και πορευόμαστε ποδοσφαιρικά, αθλητικά στα βήματα που εσύ πρώτος πάτησες και μας έδειξες τον δρόμο.

Ker@ilidis