Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης....

ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΡΕΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ - ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ;;;


Έτσι ξεκίνησε.
Κι ύστερα έμεινε αντιπολίτευση στον Δήμο Κατερίνης 4 χρόνια κι ήταν η κορυφαία Αντιπολίτευση όλων των εποχών σε Διοίκηση και Δήμαρχο. Τότε στον Αμοιρίδη.
Κι ύστερα;
Τον κέρδισε.
Κι έγινε Δήμαρχος Κατερίνης για ΤΡΕΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ κι αν πρόσεχε τους φίλους του, θα ήταν ακόμα. Οι αληθινοί του φίλοι είναι σήμερα με ευθύνη του ...εχθροί, ενώ γύρω του συνεχίζουν να είναι οι εχθροί με τη μάσκα φίλου. Κι είναι αυτοί με τους οποίους έχασε. Κοίτα γύρω του και θα καταλάβεις. Οι τότε νικητές είναι σήμερα απέναντι του...
Κι ύστερα έγινε Βουλευτής. Ορίστε και η φωτογραφία....
Κι ύστερα τον έστειλε ο λαός στο σπίτι σαν τον προκάτοχο του.
ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ.

Τώρα;;;
Στηρίζει κάποιον περίεργο, που το παίζει νέος πολιτικός, μα αν κοιτάξεις τις παρέες του, θα καταλάβεις πως όλοι οι πρώην φίλοι του έγιναν πρώην κι ύστερα ...απέναντι!

Σάββα, θα σε νικήσει πάλι ο Κούκος.
Γιατί;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΕΣ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ...ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ!

ΥΓ1: Αν ο Σάββας και κυρ Σάββας, άφηνε την Τζούλυ του να κάνει ότι πρέπει, δε θα έχανε ποτέ, γιατί οι φίλοι του θα ήσαν φίλοι κι οι εχθροί απέναντι κι όχι μαζί του όλα τα χρόνια. Αυτοί που η ιστορία τους θέλει πάντα με τον νικητή.
Η ιστορία της Τζούλυς σε άλλο επεισόδιο της εκπομπής μου.
ΥΓ2: Κι επειδή η ιστορία του μοιάζει με εκείνη του Αμοιρίδη, που μετά όλα έφυγε Αθήνα, κάτι μου λέει πως κι εδώ θα ζήσουμε το ίδιο μετά και την τελευταία του ήττα... Αλήθεια ή ψέμα;;;

Δημήτριος ΠΑΝ. Κεραηλίδης