Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σε θέμα για βραβεύσεις Κατερίνης, ΦΑΚΕΛΟΣ με ...ΛΕΦΤΑ - Ρε για ποιόν φάκελο, ποια λεφτά και γιατί "ΤΑ ΠΗΡΕ" ο τύπος;;;

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
Όχι άλλο "ξεκατίνιασμα" ρε - είναι πολλά τα λεφτά εκεί έξω και τρώτε σάρκες ο ένας του άλλου;;; Άλλωστε μη ξεχνάτε πως ΛΙΓΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΝΕ κι οι άλλοι τα ...ψίχουλα - ΝΟΜΟΣ!!!!!
Κάποιος εκεί έξω ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, έγραψε κάτι για να υποβαθμίσει τις βραβεύσεις που είχε η ΚΑΤΕΡΙΝΗ μας, στην ΑΘΗΝΑ για εκδηλώσεις ή... διοργανώσεις!!!!
Εκεί ήσαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με δικές τους δράσεις ή όργανα!
Κι εκεί η ΚΑΤΕΡΙΝΗ (επαναλαμβάνω Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ κι όχι ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ή άλλος) πήραν ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ για δυο μεγάλες ΔΡΑΣΕΙΣ ή ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
Κάποιος ΈΚΡΑΞΕ ευγενώς τον Δήμαρχο. Δεν ξέρω ποιος είναι ΟΜΩΣ ΑΣΤΟΧΟ...
Έγραψε:

>>
Αξιόλογες βραβεύσεις για καθιερωμένους θεσμούς δεκαετίες! μπράβο στον Δήμο (ΟΠΠΑΠ) που συνεχίζει το τρέχω για την Κατερίνη και τα Αικατερίνεια! Το πάρκο των χρωμάτων πάλι απ' τα Χριστούγεννα.
>>

Υπονοούμενο με κράξιμο, που αφορά στο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, ΟΚ;;;;
Εντάξει.
Μα δεν το έκρυψαν οι του Δημάρχου - τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ είναι από την εποχή ΑΜΟΙΡΙΔΗ και έμπνευση δημιουργία της ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ και το κράτησε ο Χιονίδης και το ανέβασε περισσότερο ο Κουκοδήμος!!!
Το ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγινε επί ΧΙΟΝΙΔΗ και το κράτησαν και το ανέβασαν...

Η είδηση όμως είναι αλλού. Σε σχόλιο άλλου που το αναπαράγει ο Ζαμαντζάς ο Βαγγέλης και συνεργάτης του Δημάρχου. Έχει όμως αξία γιατί τον κράζουν:

>>
...Και το φάκελο με τα λεφτά να φέρεις πίσω... Ξέρεις εσύ.
<<

Ωχ...
Ποιο φάκελο και ποια λεφτά και ποιος πήρε λεφτά σε φάκελο, γιατί τα πήρα, και γιατί δεν τα γύρισε;;;

ΥΓ: Και για να κάνω κέρματα τις βραβεύσεις μια και καλή - η Κατερίνη πήρε ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ για τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ και το ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...
Τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ ήρθαν πίσω από δυο βραβεία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που πήρε ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και το ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ήρθε πίσω πάλι από ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ της Ελλάδας!!!!
ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος