Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ "ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ"

Άγνωστοι έκοψαν τα συρματόσχοινα της κεραίας χωρίς όμως να καταφέρουν να τη ρίξουν

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010
Δολιοφθορά κατά του «Ράδιο Ενημέρωση»
* Είναι η τρίτη φορά μέσα σ’ ένα εξάμηνο που κάποιοι επιδιώκουν να προξενήσουν ζημιές
* Ηλίας Χρυσικός: Η ενημέρωση δεν φιμώνεται, συνεχίζουμε την κριτική, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία
Για τρίτη φορά μέσα σ’ ένα εξάμηνο άγνωστοι επιδίωξαν να προξενήσουν ζημιές και να σταματήσουν τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ενημέρωση 92,2 fm» στην Πιερία, η φωνή του οποίου μεταφέρεται ζωντανά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο μέσω διαδικτύου (www.enimerosi922.gr).
Τις δυο πρώτες φορές μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 όπου έγιναν επεμβάσεις από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, αφαιρέθηκαν μηχανήματα και γεννήτριες και προκλήθηκαν ζημιές στις εγκαταστάσεις του σταθμού (στο σταθμό κεραίας του).
Και χθες, φίλος του «Ράδιο Ενημέρωση» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του σταθμού, Ηλία Χρυσικό, και τον προειδοποίησε ότι κινδυνεύει η κεραία εκπομπής του ραδιοφώνου, επειδή κάποιοι είχαν κόψει τα συρματόσχοινα στήριξής της. Μετά από ενέργειες που έγιναν, απετράπη η κατάρρευση της κεραίας και αποκαταστάθηκαν οι ζημιές.
Η διεύθυνση πάντως του σταθμού καθώς και οι εργαζόμενοι είναι προβληματισμένοι από τις επιθέσεις αυτές ενώ ο κ. Χρυσικός σε επικοινωνία της «Η» μαζί του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το Ράδιο Ενημέρωση παρά τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται, συνεχίζει να εκπέμπει».
Είπε επίσης ότι «το Ράδιο Ενημέρωση» είναι ένα καρποφόρο δένδρο στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και κάποιοι, φαίνεται, στενοχωριούνται από το γεγονός αυτό, γι αυτό και πετροβολούν αυτό το δένδρο.
Εμείς, πάντως, σε πείσμα όλων αυτών που συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουμε τη δημιουργική μας πορεία, συνεχίζουμε την κριτική μας στα κακώς κείμενα, συνεχίζουμε την ενημέρωσή μας και την ψυχαγωγία προς τους χιλιάδες ακροατές μας».
Και κλείνοντας τις δηλώσεις του σημείωσε: «Η ενημέρωση δεν φιμώνεται και οι επιθέσεις αυτές δεν μας πτοούν. Αντίθετα, μας κάνουν πιο δυνατούς. Εδώ δηλαδή έχει πιστή εφαρμογή αυτό που λέει ένα από τα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, που συχνά παίζει το ραδιόφωνό μας: Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό, σε κάνει πιο ζωντανό».
Στο χώρο του συμβάντος, προσήλθαν στελέχη του αστυνομικού τμήματος της περιφέρειας της Α.Δ. Πιερίας. Επίσης, ο κ. Χρυσικός χθες επισκέφθηκε την Εισαγγελία Κατερίνης.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

***