Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΥΠΕΡ ΜΑΘΗΤΗ-ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ

Ο Κώστας Κουκοδήμος με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΠΦΑ Πιερίας Ιφιγένεια και Αθανασία Καούρη
και τον Δημήτρη Κεραηλίδη
Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Πιερίας συνάντησε τον Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, στο πλαίσιο εποικοδομητικών επαφών του φορέα, σε ότι αφορά τον πραγματικό σκοπό της γυμναστικής στη σύγχρονη εποχή... Στην εποχή της κρίσης, η φυσική αγωγή στη ζωή παιδιών, μα και μεγαλύτερων, έχει να επιτελέσει σοβαρό ρόλο, δια μέσου βέβαια του Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής.
Ο Βουλευτής άκουσε τις προτάσεις και τις θέσεις του επίσημου οργάνου στον Νομό Πιερίας των Γυμναστών και κατέληξαν οι δυο πλευρές σε μια σειρά δράσεων έτσι ώστε να πετύχει ο σκοπός αυτός.
Η Φυσική Αγωγή στα σχολεία. Στα σωματεία. Στο μαζικό - λαϊκό αθλητισμό. Στην θεραπευτική ιατρική. Στην επιχείρηση. Είναι οι τομείς ανάγκης και λειτουργίας που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και ανάδειξης της αλήθειας των.
Υποσχέθηκε πως θα είναι στο πλευρό τους σε κάθε τους δράση ή ανάγκη.
Άλλωστε είναι και ο ίδιος Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, Ολυμπιονίκης και αθλητής, με ιδιαίτερες ευαισθησίες για τον κλάδο και ως πρώην Υφυπουργός Παιδείας, είναι ευαίσθητος σε θέματα της ειδικότητας τους.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΠΦΑ Πιερίας ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και τα μέλη ΙΦΙΝΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΟΥΡΗ, η ΜΑΡΙΑ ΥΦΑΝΤΗ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ.
Βουλευτής και σύλλογος υποσχέθηκαν άριστη συνεργασία μέσα από εποικοδομητικό διάλογο, πάντα υπέρ του μαθητή-αθλητή και του πολίτη!

ker@ilidis