Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΣ; ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ "ΕΞΟΧΙΚΟ" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΠΑΛΚΟΝΙ" ΤΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ - ΝΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ
Από την προηγούμενη επίσκεψη σου Πρωθυπουργέ στην Πιερία μας έμειναν μόνο οι ...σέλφι!
Μήπως τώρα να μας άκουγες;;;
Κι αν σου τα πουν;;;
Τέλος πάντων...
Εγώ θα τα γράψω.
  • Πρόσεξε, πρώτα και καλύτερα να ακούσεις αγρότες στο δρόμο, στα χωράφια, σε αγρούς ή αγροτότοπους... Μόνον αυτοί, γιατί οι χαρτογιακάδες;;;; Άστα και βραστά.
  • Αμέσως μετά θέλουμε τουρισμό - εσωτερικό κι εξωτερικό... Πχ, μας κόβουν τα παλιοδιόδια τους τουρίστες ημέρας από Θεσσαλονίκη και πέρα... Και από Κοζάνη, Βέροια κλπ. Πχ, αξιοποίηση Ολύμπου και πέριξ περιοχών. Πχ, στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων τουρισμού.
  • Κι αφού η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ είναι το ΜΠΑΛΚΟΝΙ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ας γίνει επιτέλους η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ το ...ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ!
  • Δίον κι Αρχαία; Τι γίνεται με τη Μουσειακή Αποθήκη; Άκου, Μουσιακή Αποθήκη στην Πύδνα... Έλεος μωρέ. Στον πιο αρχαίο ίσως οικισμό στον κόσμο; Εδώ και τώρα ΜΟΥΣΕΙΑ Η ...ΠΥΔΝΑ! Και αμέσως μετά να δούμε τι παίζει με ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (Έχουμε τα μαμούθ στην Νεοκαισάρεια και τις τιτανοχελώνες στον Μακρύγιαλο). 
  • Υγεία;;; Τι χάλια είναι αυτά στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;; Δεν έχει πχ ΩΡΛ... Κι ύστερα; Ξεπέτα ο Διοικητής που έγινε εδώ ενώ ήθελε Θεσσαλονίκη και βλέπει την Πιερία ως γέφυρα. ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και μάλλον εξοφλεί γραμμάτιο κομματικό... ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.
  • Παιδεία;;;; Δείτε τι γίνεται με τα παλιά σχολεία. Πχ. Μουσικό... κι ύστερα;;; ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΘΕΣ και η ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ στα Δημοτικά ξεκίνησε από εδώ, σε όλη τη χώρα και περισσότερο ΕΔΩ.
  • Γαλάζιος Νομός η Πιερία και δεν έχουμε ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ...ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ; Δε μιλώ για ΥΠΟΥΡΓΟ, γιατί ποτέ δεν είχαμε.... ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΙΕΡΙΕΑ, για να τιμήσεις τον τόπο μας και τους αγώνες του - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
  • Φτάνουν οι ΜΙΚΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μας εκεί στο ΚΕΝΤΡΟ - δως τους ΜΠΟΪ....
  • Να τελειώνουμε με το ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - Σκοτώνουν τον Όλυμπο. Κι ύστερα; Μήπως θα πρέπει να φέρουμε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΔΩ;;; ΕΥΕΛΠΊΔΩΝ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ κλπ κλπ
  • Το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, να γίνει επιτέλους ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ. Και γιατί όχι, μια Γεωπονική, ή Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ΕΔΩ, ως παράρτημα του ΑΠΘ...

ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ, ΟΙ "ΙΝΔΙΑΝΟΙ" ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ, ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ...
ΑΜΗΝ.

Ker@ilidis