Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ OF THE "OLYMPUS RIVIERA" Ή ΕΠΙ ΤΩ ΑΛΛΟΝ, "ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ" KATERINI CITY - ΠΑΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ;;;

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΆΝΤΕ ΡΕ ...LONDON & WTM (ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
<<Νέους ορίζοντες διαμορφώνει αυτές τις ημέρες στον κόσμο του Τουρισμού το τεράστιο γεγονός της WTM στο Λονδίνο. Ο ΔΗΜΟΣ Κατερίνης δήλωσε το παρόν πλαισιώνοντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον... εξαιρετικό χώρο του ΕΟΤ Visit Greece , που φέτος παρουσιάζει τον τουριστικό προορισμό της Ελλάδας με ιδιαίτερη δυναμική.
Τρία 24ωρα πραγματικά διεθνούς προβολής του προορισμού μας & πολλές ώρες ουσιαστικού διαλόγου με παράγοντες του παγκόσμιου μηχανισμού του Τουρισμού, καλλιεργούν άριστες προοπτικές να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει, να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες που απαιτούνται για την ουσιαστική υλοποίηση των στοχεύσεών μας, να σταθούμε επί της ουσίας δίπλα στους επιχειρηματίες του Τουρισμού της Πιερίας και να συμβάλλουμε τα μέγιστα στον τεράστιο αγώνα που αυτοί πραγματοποιούν καθημερινά για την ανάδειξη όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας.
Η Κατερίνη, η πρωτεύουσα της Πιερίας, ο πνεύμονας της Olympus Riviera, προσελκύει έντονα τα βλέμματα καθώς διαθέτει πλούτο και χαρακτηριστικά που υπηρετούν όλες τις σύγχρονες επιταγές και τάσεις της διαρκώς διαμορφούμενης τουριστικής εμπειρίας.
Ακολουθώντας τις συνεχείς παροτρύνσεις και το όραμα του Δημάρχου Kostas Koukodimos B, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με πείσμα στους καιρούς και σοβαρότητα.
Κάθε ταξίδι εκπροσώπησης ανοίγει δεκάδες προοπτικές. Σκοπός μου είναι να μην αφήσουμε καμία ανεκμετάλευτη. Η συνέχεια έχει μεγαλύτερη αξία από την ίδια την στιγμή και εκεί κρινόμαστε. >>

Μαρία Τερζίδου
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κατερίνης