Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

"ΛΑΤΡΕΥΕΙ" ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ "ΠΩΣ" ΚΑΙ "ΓΙΑΤΙ" ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΠΙΕΡΙΑΝ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΒΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΗΡΘΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑΤΙ "ΛΑΤΡΕΥΕΙ" ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗ "ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ"
Δίχως κανένας να πάρει χαμπάρι, στο παρασκήνιο ήταν δίπλα σε αυτά τα παιδιά της ΜΕΡΙΜΝΑΣ και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
ΈΧΩ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....
Ζηλεύετε;
Κι επίσης ζηλεύετε που εμένα με διαβάζουν;;;
Ζηλεύετε επίσης που εγώ γράφω κι εσείς.... ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ;;;
Κι εξηγούμε.
Ήρθε Κατερίνη για την ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ γιατί έχει ευαισθησίες λόγω του ότι ζούσε σε τέτοιο περιβάλλον από παιδί, λόγω της μητέρας του της ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ήρθε για την ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ - τελεία και παύλα.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ "ΠΑΙΖΕΙ" ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Πήγε στην Βόρεια Πιερία γιατί γούσταρε τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ και ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΑΝΩΛΑ, που είναι προσωπικότητα και δικός του κι έχει αντίπαλο έναν Πασόκο....
Σε γραφείο ΔΗΜΑΡΧΟΥ θα τον βρείτε
μόνον σ' αυτό του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ στη
ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ


Πήγε στην Βόρεια Πιερία γιατί εγώ σωστά εδώ και χρόνια αποκαλώ την περιοχή στο βορά  ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ κι εκείνος  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ PIERIA-GR.

Να και γιατί ήρθε στην Κατερίνη αν και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ από τα χρόνια που ήταν εκείνος Βουλευτής κι εκεί εις τας ΑΘΗΝΑΣ  ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΛΕΟΝ, που έχει στις δυνάμεις του τόσους Πασόκους, τόσο πολλούς, όσους δεν έχει γαλάζιους.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΟΧΗ, ΔΕΝ ...ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...
Θα πάει εκεί όταν ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ γίνει ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

Όσο για σένα που μιλάς για τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, απλά να ξέρεις πως ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ και μη με ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί θα παίξουμε πόλεμο.
Και δε σε συμφέρει.

ΥΓ: Αν δείτε τη φωτογραφία επάνω θα καταλάβετε τι λέω για τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ήρθε Πιερία ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ της ΜΕΡΙΜΝΑΣ - Κι ύστερα;;; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Αμήν;;;

 Ker@ilidis