Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όμως να, καμαρώστε έναν Κούκο της δικής του άνοιξης εν Κατερίνην...

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ - ΕΙΜΑΙ ...ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ (50-50) ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΣ
Και για να μη λέτε πως συνέχεια χτυπάω Κουκοδήμο, ας πω κι αυτό:
Ναι, ο Δήμαρχος Κατερίνης, έφτιαξε την προβλήτα στην Εκκλησία της Αγίας Φωτεινής εκεί δίπλα, με το που ανέλαβε τα καθήκοντα του, άσχετα με το ότι έτη κι έτη ο Σάββας μας την είχε κλειστή.
Ναι, ο Δήμαρχος Κατερίνης, έφτιαξε το νερό του Κορινού, άσχετα με το ότι είναι προεκλογική περίοδος, άλλωστε 7 μήνες πριν τις εκλογές δεν έχει δικαίωμα να κάνει έργα ένας Δήμαρχος;
Ναι, ο Δήμαρχος Κατερίνης, εκεί στα Κοιμητήρια της Αγίας Αικατερίνης, που τα τοιχία της περίφραξης έσκαγαν και κόντευαν οι άνθρωποι μας που κοιμούνται εκεί, να βγουν στον δρόμο, ναι. Έκανε σούπερ περίφραξη και μάλιστα όχι προεκλογικά.
Ναι, ο Δήμαρχος Κατερίνης, εκεί στο Γήπεδο του Πιερικού, τον πίσω τοίχο που είχε γείρει περισσότερο από τον Πύργο της Πίζας, και κινδυνεύαμε να μας πλακώσει χρόνια και χρόνια και κανένας Δήμαρχος δεν τον έκανε, εκείνος εδώ και χρόνια (πέρασα προχθές και το θυμήθηκε) τον έκανε καινούργιο. Έτσι δεν είναι Τσιαμπέρα Νίκο, το έκανε νομίζω επί των ημερών σου.
Ναι, ο Δήμαρχος Κατερίνης, κάνει τώρα δρόμους, στρώνει πλακάκια, ρίχνει άσφαλτο, φτιάχνει γέφυρες και ας είναι προεκλογική περίοδος, εγώ γουστάρω.

Έτσι αδέρφια του Ισογείου που με αγαπάτε κι εσείς του 2ου που με μισείτε, ελπίζω να σας άρεσαν τα σημερινά μου.
Αυτά ρε Κούκο....
Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όμως να, καμαρώστε έναν Κούκο της δικής του άνοιξης εν Κατερίνην....

ker@ilidis