Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Πλήρες το Ψηφοδέλτιο του Πλάτωνα Τασχουνίδη πλέον - να ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κι "Όλοι εμείς" ...γεγονός

Η ΥΓΙΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ - ΟΤΙ ΑΛΛΟ ...ΣΥΣΤΗΜΑ!
Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο μόνος πλέον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ των Δημοτικών Εκλογών Κατερίνης ο ΠΛΑΤΩΝ ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗΣ και ο συνδυασμός του ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων και είναι έτοιμος να ...απασφαλίσει!!!!
Και...
Και μένουν οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για να μπουν και οι τελευταίες πινελιές της επισημότητας....
Και άνοιξε το επίσημο ΑΦΜ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ σήμερα νωρίς νωρίς απ' την εφορεία...
Και είναι αλήθεια πως δίπλα στους δυο μεγάλους υποψήφιους Δημάρχους Κατερίνης (ο λεφτάς κι ο παλιός) θα έχει η Κατερίνη και την ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....
Και να ξέρετε πως από εδώ και πέρα όσοι μπαίνουν, μπαίνουν με την ψυχή τους γιατί θέλουν να συμμετέχουν σε ένα ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
Όχι συστημικό.

Και με δεδομένο το ότι το άλλο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, ο ρόλος του Τασχουνίδη είναι ουσιαστικός κι ουσιαστικά ρυθμιστικός.
Δεν υπάρχει ούτε ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ή ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ή ΝΙΚΗ....
Μαγκιά σου Πλάτωνα.
Προχώρα.
Η ΥΓΙΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ - ΟΤΙ ΑΛΛΟ ...ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

ΥΓ: Εσείς που θέλετε, ΤΡΕΞΤΕ ΔΙΠΛΑ στον ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ, να τον βοηθήσετε γιατί απλά θα είστε παρόντες στο ραντεβού της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!! Χωράτε όλοι οι καλοί - ΕΛΑΤΕ και πάμε όλοι μαζί, να αλλάξουμε την ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας...

ΥΓ2: ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΑΛΑΖΙΟ" Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ;
Που σημαίνει πως όλα τα άλλα κόμματα μπορούν να νικήσουν δια μέσου αυτού του ανεξάρτητου συνδυασμού - χωράμε "ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ".

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος