Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Ομορφόπαιδα, όπου πάτε, να θυμάστε: Ο λαός ανεβάζει, ο λαός κατεβάζει - στηρίξτε τον πονεμένο ΠΙΕΡΙΕΑ και δεν θα χάσετε.

ΤΖΟΒΑΣ - ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, οι δυο "ΠΡΩΤΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ" Κατερίνης και Δίου Ολύμπου - ακόμα δε μίλησαν...
Είναι το "νέο αίμα" για την Πολιτική της Πιερίας.
Είναι η "φρεσκαδούρα" των πολιτικών ερχόμενων που πρέπει να πάρει πάνω του την αυριανή Πιερία.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΟΒΑΣ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ....
Ξεκίνησαν μαζί στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και οι σταυροί που πήραν είχαν επίπεδο εκλογής Βουλευτού εν Πιερίει.
Κι ύστερα;;;
Τώρα και οι δυο, βλέπω πως μόλις λίγα 24ωρα πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του στησίματος των ψηφοδελτίων ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ δεν έκανε κίνηση να πάει κάπου.

Τον Στέφο, τον καλό μου φίλο, όλοι τον περίμεναν στον Κούκο, εκείνος όμως κρατάει και δεν δίνει χέρια. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως την προηγούμενη φορά, σε σταυρούς ήταν πρώτος του ψηφοδελτίου του Δημάρχου, άσχετα που ο εκλογικός νόμος τον έστειλε σπίτι.
Και σήμερα είναι ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ και ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΟ, στα των εκλογών Δήμου Κατερίνης.

Τον Απόστολο, τον καλό μου φίλο, όλοι τον περίμεναν ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, κι ύστερα με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, εκείνος όμως κρατάει και δεν δίνει χέρια ούτε κάνει κίνηση. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως όταν δώσει χέρια, θα τα δώσει με ΔΗΜΑΡΧΟ...
Και σήμερα είναι ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ και ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΟ, στα των εκλογών Δήμου Δίου Ολύμπου.

ΥΓ: Ομορφόπαιδα, όπου πάτε, να θυμάστε: Ο λαός ανεβάζει, ο λαός κατεβάζει - στηρίξτε τον πονεμένο ΠΙΕΡΙΕΑ και δεν θα χάσετε. Ο λαός θα σας το επιστρέψει εις διπλούν και πάνω...
Αμήν και τρισαμήν;;;;

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος