Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Την Κυριακή 21/10/2012 πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά με επιτυχία η Καστανογιορτή στον Παλαιό Παντελεήμονα.



Την Κυριακή 21/10/2012 πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια φορά με επιτυχία η Καστανογιορτή στον Παλαιό Παντελεήμονα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΠΕ) Ανατολικού Ολύμπου σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα και το Σύλλογο Κατοίκων Παλαιού Παντελεήμονα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες παιδιά και ενήλικες οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν κάστανα ψητά, διάφορα γλυκίσματα με βάση το κάστανο, να δημιουργήσουν χειροτεχνίες με φυσικά υλικά και κάστανα, να ενημερωθούν για τις ιδιότητες του τοπικού προϊόντος. Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης μουσική και τραγούδι, προβολή διαφανειών και ενημέρωση για τις ιδιότητες του τοπικού προϊόντος καθώς και έκθεση φωτογραφίας. 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Ανατολικού Ολύμπου ευχαριστεί όλους τους φίλους, μικρούς και μεγάλους, που για ακόμη μια φορά τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.



Aναρτήθηκε από:ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ