PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

ΜΥΤΙΚΑΣ...Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΤΑ 2917 μέτρα, βρίσκεσαι στην κορυφή της ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΤΟ ...ΜΑΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!


ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ "ΑΠΑΤΣΙ" ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 2 ΠΙΛΟΤΟΙ


Ο ΠΕΤΡΟΣ ΡΑ-ΤΑΤΟΥ-ΛΗΣ


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ κυρίου ΕΛΛΗΝΑΚΗ και του ΕΜΟgood


ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΣΟΣΧΗ

Δηλητηριώδης λαγοκέφαλος, που αν καταναλωθεί μπορεί να επιφέρει ακόμη και θάνατο, εντοπίστηκε από ερασιτέχνη ψαρά το μεσημέρι της Δευτέρας και έθεσε σε συναγερμό τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχήςτησ Λάρισς , που ανησυχούν έντονα αφού ήταν μικρού μεγέθους και μοιάζει εκπληκτικά με άλλα είδη όπως η μαρίδα και η αθερίνα.
Στη Λάρισα η κινητοποίηση και προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού ήταν άμεση, καθώς αφίσες με φωτογραφία και πληροφορίες για το επικίνδυνο ψάρι έχουν τοιχοκολληθεί σε όλα τα κεντρικά σημεία. Το τοξικό ψάρι αλιεύτικε στο ΣΤΟΜΙΟ γι΄αυτό το νου σας οι ψαράδεσ ΚΑΙ της ΠΙΕΡΙΑΣ.Ειδικά οι ερασιτέχνες...

ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...ΩΣ ΠΟΤΕ;

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ .
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Ψ.Ν.Π.Ο. ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...
ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ...ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ....
ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...ΟΥΤΕ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ


ΛΑΚΗΣ ο γλυκούλης


Μια τηλεοπτική σειρά που αγγίζει τους Έλληνες ... Αναρρωτηθήκατε άραγε γιατί εσείς τα θυληκά;Το πιάσατε το υπονοούμενο!!!!!!!!!!!!!!!!

WWW.MEDVOI365.GR ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

#Κάτω τα χέρια από την Τότα. Σε λίγο το φαν κλαμπ θα είναι τεράστιο...γκρινιάρηδες σσσσσσ.......

#Τελικά η Έμυ Λιβανίου θα συνεργαστεί με το Υπουργείο Υγείας στην καμπάνια για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού; Κυκλοφόρησε πως το υπουργείο λέει όχι. Η ίδια λέει ναι

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ύστερα από επισταμένη έρευνα του Συνηγόρου του Καταναλωτή, κ. Ευάγγελου Ζερβέα, αναφορών που υπέβαλαν στην Αρχή πολίτες-καταναλωτές σχετικά με συμβάσεις που συνάπτουν για τη σύνδεσή τους στο δημόσιο δίκτυο παροχής φυσικού αερίου, προέκυψε ότι η κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου δύναται συχνά να καθίσταται αδύνατη σε πολλές περιοχές λόγω παλαιότητας των πολυκατοικιών. Διαπιστώθηκε, ειδικότερα, ότι δεν υφίσταται επαρκής μηχανισμός ενημέρωσης των καταναλωτών κατά το προσυμβατικό στάδιο σχετικά με τα ενδεχόμενα προβλήματα που μπορούν να καταστήσουν αδύνατη τη σύνδεση με το δίκτυο και την παροχή φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να προχωρούν καλόπιστα σε σύναψη συμβάσεων που, ωστόσο, κατόπιν παραμένουν ανεκτέλεστες δίχως προφανή υπαιτιότητά τους. Ενόψει τούτου, η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» καλεί:
(α) τις εταιρείες παροχής φυσικού αερίου να αναπτύξουν κατάλληλους μηχανισμούς πλήρους και σαφούς ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τα ενδεχόμενα προβλήματα που μπορούν να καταστήσουν αδύνατη την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου, καθώς και να προχωρήσουν στην επιστροφή προς τους καταναλωτές των χρηματικών ποσών τα οποία παρακρατήθηκαν ύστερα από καταγγελία συμβάσεων λόγω αδυναμίας κατασκευής της εσωτερικής εγκατάστασης.
(β) τους καταναλωτές να ελέγχουν, μέσω αρμοδίων τεχνικών, τη δυνατότητα εκπλήρωσης των υποχρεώσεών τους που απορρέουν από τις συμβάσεις σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου, πριν από τη σύναψη αυτών.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΛΤΙΔΗ!

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης είχε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και με εκπροσώπους των δέκα μεγαλύτερων πληθυσμιακά Δήμων της χώρας για το θέμα των αδέσποτων ζώων. Κατά τη σύσκεψη ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στο θέμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων που απορρέουν κυρίως από τη μη εφαρμογή της Νομοθεσίας, έκανε μνεία στην εγκύκλιο που εξεδόθη το περασμένο καλοκαίρι σχετικά με τη διακίνηση αδέσποτων ζώων σε χώρες του εξωτερικού και ζήτησε τη συνδρομή και τις προτάσεις των συμμετεχόντων φορέων για να συμβάλλουν από κοινού στην υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης για τα αδέσποτα ζώα.

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

"Αυτό το οποίο χρειάζεται η αγορά είναι κεφάλαια. Ότι είναι για τον άνθρωπο το οξυγόνο, ότι είναι για τα φυτά το νερό, είναι για την οικονομία το ρευστό, η κίνηση της αγοράς. Άρα τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε είναι να κατατείνουν προς αυτή την κατεύθυνση", τόνισε ο κ.Γ.Καρατζαφέρης.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ...ΜΙΛΗΣΕ!!!

Διενέργεια δημοψηφίσματος, όταν έρθει η ώρα, για τον χωρισμό Εκκλησίας- Κράτους ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί κανείς να αποφασίσει δήθεν για το λαό χωρίς το λαό.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Ο ΑΝΚΟΡΜΑΝ ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΟ!

o CITY στην Κατερίνη

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ...ΟΣΟΝΟΥΠΩ... ΜΕΤΑΞΥ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ CITY, ΚΑΘΩΣ Ο ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΑΣ ΚΥΡΙΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΒΕΡΥΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΛΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ...συγνώμη ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!
ΑΝΤΕ ...ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΙΝ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.!!!
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ 10πμ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 14.00.
ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ;

ΟΜΠΑΜΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ


CHANGE ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία τους έγραψαν οι ΗΠΑ, εκλέγοντας θριαμβευτικά τον πρώτο μαύρο πρόεδρο της χώρας.
Ο Μπαράκ Ομπάμα με εντυπωσιακή νίκη είναι ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς εξασφάλισε 338 εκλέκτορες, έναντι 156 του αντιπάλου του.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ

ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το προσωπικό δράμα γνωστού καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του με τον γιο της αδελφής του!
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο 47χρονος πανεπιστημιακός έστησε καρτέρι στην 35χρονη σύζυγό του έξω από πολυκατοικία και την είδε να μπαίνει σε γκαρσονιέρα αγκαλιά με τον ίδιο του τον ανιψιό.!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΑ 72 ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΜΑΚ ΚΕΙΝ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΠΑΝΙΚΑ

Με δαπάνες της Νομαρχίας, θα ανακατασκευαστεί το περίπτερο που έκαψαν κουκουλοφλώροι, τα ξημερώματα της Κυριακής 2-11-08, σύμφωνα με δήλωση του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΒΛΑΧΟΣ -ΝΤΑΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Βλάχος και Γιάννης Ντάσκας κατέθεσαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Ο Γιώργος Βλάχος ανέφερε ότι διερεύνησε το καλοκαίρι του 2007, την υπόθεση της παραχώρησης ολυμπιακού ακινήτου στη Μονή Βατοπεδίου «κατόπιν καταγγελιών» - όπως υπογράμμισε - που δέχθηκε ως δημοσιογράφος, «πολιτικών προσώπων προερχομένων από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας υποστήριξε πως «ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος είχε αναμφίβολα κεντρικότατο ρόλο στην ιστορία αυτή, εμφανιζόμενος ως πνευματικό παιδί του Εφραίμ. Ο Εφραίμ είναι σαφής, όταν λέει πως ο κος Ρουσόπουλος μας βοηθούσε στα θέματα αυτά».

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ ΜΕ 3-0 ΤΗ ΒΕΡΝΤΕΡ

Μια από τις μεγαλύτες νίκες της ευρωπαϊκής του ιστορίας πέτυχε ο Παναθηναϊκός στη Βρέμη με 3-0 κόντρα στη Βέρντερ, μένοντας ζωντανός στην υπόθεση πρόκρισης από τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.