PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλυπτικά για τη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλά νοικοκυριά είναι η ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος....



Στον τομέα της εξυπηρέτησης των δανείων, καταγράφεται μια εντεινόμενα αυξανόμενη δυσπραγία των ιδιωτών και των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις τραπεζικές τους υποχρεώσεις.

Κάτι το οποίο όπως δείχνουν τα στοιχεία επιδεινώνεται μήνα με το μήνα.
Ένα στα τέσσερα καταναλωτικά δάνεια, συμπεριλαμβανομένων και των πιστωτικών καρτών, δεν πληρώνονται.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 οι επισφάλειες αυξήθηκαν κατά 6 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά, σε όλες τι κατηγορίες δανείων.

Με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα δάνεια σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των τριών μηνών, δηλαδή το χρονικό διάστημα που τα κατατάσσει στις επισφάλειες, αντιστοιχούν στο 13% του συνολικού χαρτοφυλακίου δανείων στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, ποσοστό αυξημένο κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, από 10,5% το Δεκέμβριο του 2010.

Στην κορυφή των προβληματικών δανείων εξακολουθούν να παραμένουν τα καταναλωτικά δάνεια, το 24% των οποίων βρίσκεται σε καθυστέρηση.

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η αύξηση των καθυστερήσεων στα στεγαστικά δάνεια, το 12% των οποίων δηλαδή δάνεια ύψους περίπου 9,5 δισεκατομμύρια ευρώ, δεν πληρώνονται στην ώρα τους.

Το 2011 είναι επίσης η πρώτη χρονιά κατά την οποία καταγράφεται δραματική επιδείνωση στον επιχειρηματικό τομέα, όπου νέα δάνεια ύψους σχεδόν 3 δισ. ευρώ άλλαξαν κατηγορία από εξυπηρετούμενα σε καθυστερούμενα, αυξάνοντας το ποσό των επισφαλών επιχειρηματικών δανείων στα 13,6 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουνίου.

ένα από τα πιο τέλεια και γυμνασμένα κορμιά μέσα στο Next top model το 2....

Είναι 20 χρονών η Αλίκη Καρποντίνη και έχει ένα παιδάκι αλλά εκτός από το παιδάκι έχει και ένα από τα πιο τέλεια και γυμνασμένα κορμιά μέσα στο Next top model το 2....
Τώρα από που βγήκε το παιδάκι αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε γιαυτό έχουμε τις καλύτερες πόζες της.



Ο τίτλος/είδηση (και καλά!) είναι: "Μας έκαναν Αλβανούς των πέντε ηπείρων".

Δείτε πως -σταδιακά- έγινε αυτό με ένα σημερινό -"μικρό" αλλά χαρακτηριστικό- παράδειγμα.
Ο τίτλος/είδηση (και καλά!) είναι: "Μας έκαναν Αλβανούς των πέντε ηπείρων". Ο αναγνώστης θα σκεφτεί: Ποιος φταίει; Κοιτάξτε τώρα την εικόνα και πείτε, ποιος φταίει;; Τι; Δεν μπορείτε να δείτε παρά μόνο τον Καραμανλή;

Δείτε και θα καταλάβετε -μόνοι σας- τον λόγο που η φωτογραφία του Καραμανλή είναι μεγαλύτερη από τις άλλες δύο…


Δεν νομίζω να θέλετε να σας πούμε κάτι επιπλέον έτσι;
Αυτό κάνει το Πρώτο Θέμα και το κάθε ταγμένο φύλλο...
Αν η εφημερίδα ήταν "δεξιά" ενδεχομένως να είχε μεγάλο τον Σημίτη κ.ο.κ.
Νομίζουμε ότι οι εφημερίδες εφευρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους για να ξεφτιλισθούν!
Θα πρέπει να τους βγει -τουλάχιστον- ένα βραβείο του πιο πουλημένου ΜΜ"Ε" με πατέντα

ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!




ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ



Αυτή, θα είναι η μητέρα των μαχών ενάντια στο άδικο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω ΔΕΗ σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Το ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) έχει καταθέσει Συλλογική Αγωγή και Ασφαλιστικά Μέτρα για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, ζητώντας την ακύρωσή του. Η δικάσιμος για τα Ασφαλιστικά Μέτρα, στο…. Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι στις 30.11.2011 και ώρα 13:00.

Στην πράξη, αν πετύχει η έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, τότε η κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να μην δέχεται την πληρωμή του χαρατσιού, βάσει δικαστικής απόφασης, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια! Το κείμενο της αγωγής και της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων το έχει εξασφαλίσει η Athens Post.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ATHENS POST

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί… από το “Διώξε τον Καραμανλή¨, στα μυστικά δείπνα!

Βλέπεις λοιπόν μία ... εφ

ημερίδα να πηγαίνει κόντρα στην κουστωδία των νταβατζήδων (μόνη μαζί με το “¨ΠΑΡΟΝ”) και να ζητά εκλογές εδώ και τώρα. Και πάνω που πας να δώσεις τα εύσημα, βλέπεις μέσα για άλλη μία φορά, σενάρια για “δείπνα του Καραμανλή”, για πρώην υπουργούς που συνωμοτούν και άλλα ευφάνταστα. Και αναγκαστικά θυμάσαι το φιάσκο του “κουρασμένου”, που έγινε η σημαία του εκλογικού θριάμβου του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με το “λεφτά υπάρχουν”.

Διώξτε τον “κουρασμένο” γιατί “λεφτά υπάρχουν”. Θα τα έφερνε ο …ξεκούραστος. Και η Ελλάδα καταστράφηκε στα χέρια επίορκων και καρχαριών.

Τώρα μας έμεινε ο διεθνής τύπος για να αποκαλύπτει ποιός πραγματικά είναι ο “κουρασμένος”, ο “κατεστραμμένος”, ο “ψυχοπαθής”. Αυτός που κάποιοι κύριοι συνεχίζουν να τον καλύπτουν ακόμα και σήμερα για να μην καταρεύσουν μαζί του.

Κρίμα πάντως κύριε Χατζηνικολάου, είναι ακατανόητος ο λόγος που κλωτσάτε την ευκαιρία να πάρετε την πρωτιά στα ΜΜ”Ε” τώρα που οι “παλαιοί” βουλιάζουν. Είναι δυνατόν να αφήνετε την εφημερίδα να χάνει την αξιοπιστία της με στοχευμένα παραμυθάκια;

“Δείπνο Καραμανλή με τα ζεύγη Βαληνάκη και Ζαγορίτη. Πρώην υπουργός πλησίασε και άρχισε να αποθεώνει τον Καραμανλή απαιτώντας την… επιστροφή του, θάβοντας παράλληλα όσους …δεν γουστάρει ο συντάκτης του παραμυθιού!”

Με ένα τηλέφωνο, κύριε Χατζηνικολάου θα μπορούσατε να μάθετε πως τέτοιο δείπνο δεν έγινε ποτέ, ενώ ακόμα και “χώρια”, έχει να γίνει από το καλοκαίρι. Κοινώς, φιάσκο η είδηση. Θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει κύριε Χατζηνικολάου τέτοιο χτύπημα στην “αξιοπιστία” του μέσου, αρκεί να είχατε κάνει απλώς ένα τηλέφωνο… Φαίνεται όμως ότι σας απέτρεψε η “Κούραση.

Είμαστε όλοι καταδικασμένοι;




Η δημοσιονομική δημοκρατία της Αμερικής αυτή την εβδομάδα κατέρρευσε στην αταξία. Η αραβική άνοιξη ξέμεινε από ατμό. Καθεστώτα έκτακτης ανάγκης έχουν καταλάβει την εξουσία στην Ελλάδα και την Ιταλία,
ενώ η Γερμανία δεν θα μπορούσε να πωλήσει το ένα τρίτο των ομολόγων της. Η σωτηρία, σύμφωνα με τον απελπισμένο "ηγέτη" της Ευρώπης, κ. José Manuel Barroso,
μπορεί μόνο να βρίσκεται σε "ισχυρότερη διακυβέρνηση στη ζώνη του ευρώ, τόσο στην πειθαρχία όσο και στην σύγκλιση". Ο Μπαρόζο θέλει τα εθνικά κράτη να υποβάλουν σχέδια προϋπολογισμών των φορολογικών τους και των δαπανών σε αυτόν για εποπτεία, ώστε να υπόκεινται σε "ενισχυμένη επιτήρηση" των Βρυξελλών.
Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ανησυχητικό. Η σημερινή Ευρωπαϊκή κρίση προκλήθηκε από την εκτεταμένη λαϊκή εξέγερση κατά του ζουρλομανδύα της μη ρεαλιστικής ευρωπαϊκής νομισματικής ένωσης. Η λύση Μπαρόζο είναι προφανώς ένας ακόμη αυστηρότερος ζουρλομανδύας, και όχι ανοησίες για λαϊκές εκλογές... Θέλει η Ευρώπη κυβερνάται από αριστοκράτες του Αριστοτέλη, από ανθρώπους σαν κι αυτόν.
Γνωρίζουμε τι λένε οι “έξυπνοι” πολιτικοί. Ναι, είμαστε εδώ στο παρελθόν, κατά το 1900 και το 1930, αλλά τότε είχαμε γαϊδούρια και πήγαμε σε πόλεμο. Έχουν συμβεί και άλλα από τότε, στη δεκαετία του 1970 και του 1990, αλλά επιζήσαμε.
Η ιδεολογία της δεκαετίας του 1990 ήταν του "δημοκρατικού αναπόφευκτου" - τον προορισμό της ιστορίας του Φράνσις Φουκουγιάμα . Παρασύρθηκαν οι δυτικές κυβερνήσεις σε μαζική χρηματοδότηση του ελλείμματος, σε διόγκωση των αγορών κατοικιών τους και φλερτάροντας με ψήφους, επιδόθηκαν όλο και περισσότερο σε δανεισμό και δαπάνες. Στις ΗΠΑ αυτό έχει οδηγήσει σε μια συνταγματική κρίση, καθώς η υπερεπιτροπή του Κογκρέσου αδυνατεί να επιλύσει το χρέος της χώρας. Η ίδια ιδεολογία οδήγησε αμερικανικά και βρετανικά στρατεύματα σε νεοσυντηρητικούς πολέμους για να "προωθήσουν την ελευθερία", με ένα πυροβόλο όπλο σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Τροφοδότησε τη φιλοδοξία της νέας γενιάς των αστικών Αράβων να ξεσηκωθούν κατά των αυταρχικών καθεστώτων, ενώ πολλοί σκοτώθηκαν σε νέες συγκρούσεις. Η δημοκρατία είναι παντού με δάκρυα στα μάτια (εκτός, θα τολμούσα να πω , στη Νότια Αμερική).
Ποιος γελάει; Η Δικτατορική Κίνα, ενώ η Ευρώπη παρακαλάει για χρήματα στα πόδια της. Οι ολιγάρχες της Μόσχας, μόλις δύο δεκαετίες μετά τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία-ταπείνωση στη ρωσική ιστορία. Γελάνε επίσης οι κλεπτοκράτες της Αφρικής και της Ασίας. Έτσι, οι μη εκλεγμένοι πατρικίοι της Ευρώπης, καθώς σύρονται αβίαστα στα καθίσματα της εξουσίας.....
Κάθε σκεπτικός παρατηρητής μπορεί να φέρνει στο μυαλό κάποιες ελπίδες από αυτό το χάος.
Ίσως τα Ελληνική και Ιταλικά καθεστώτα είναι απλώς διαμεσολαβητές, για να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος και να προωθήσουν μέτρα λιτότητας πριν από την επιστροφή στις εθνικές εκλογές. Ίσως τα χρέη τους, όπως αυτά της Ισπανίας και άλλων να μπορούν να επαναπρογραμματιστούν και να τηρηθούν. Ίσως η ΕΕ πρέπει μόνο να κάνει κλικ σε μια νέα ταχύτητα, με νέες ειδικότητες υπό την καλοήθη καθοδήγηση μιας επαρκούς Γερμανίας. Ίσως οι ΗΠΑ θα κάνουν οικονομίες μέσω νέων προϋπολογισμών, υπό την επανεκλογή της κυβέρνησης Ομπάμα.
Σύμφωνα με την πιστωτική φούσκα, οι ευρωπαίοι εκλογείς ψήφιζαν την μια σπάταλη κυβέρνηση μετά την άλλη και δημιούργησαν αυτά τα τεράστια ελλείμματα. Όσοι τους έλεγαν να αλλάξουν τακτική και να αποδεχθούν λιτότητα, αποδοκιμάζοντο και αυτές τις κυβερνησεις τις πέταγαν έξω.
Η σημερινή κατάσταση είναι αναμφισβήτητα χειρότερη από τη δεκαετία του 1970.
Η δημοκρατία είναι υποθετικά ένας μηχανισμός που αυτοβελτιώνεται. Ο αμερικανός Ιστορικός Arthur Schlesinger χρησιμοποιήθηκε για να καθησυχάσει το κοινό λέγοντας ότι, το αμερικανικό σύνταγμα πήρε τη Δημοκρατία στο χείλος της καταστροφής, αλλά πάντα ρυμουλκείται πίσω την τελευταία στιγμή. Αυτή η θέση είναι που τώρα δοκιμάζεται στην καταστροφή. Η Αμερικανική δημοκρατία είναι στο έλεος των δικηγόρων και των ομάδων συμφερόντων. Η ιδιοφυία της Βρετανίας για συναίνεση δεν θα μπορούσε να περιορίσει τα Neronian χρηματοικονομικά του Γκόρντον Μπράουν. Τα ίδια συνέβησαν σε όλη την Ευρώπη. Εκλογικά σώματα με πολιτικούς να υπόσχονται ακόμη πιο πολλά .
Η παρούσα υστερία της τεχνοκρατίας, από την ισχύ της οικονομικής τεχνικής από τον όχλο, ήταν πάντα ο προάγγελος της δικτατορίας. Θα πρέπει να θυμόμαστε πως πολλοί Βρετανοί θαύμασαν την αποτελεσματικότητα της δεκαετίας του 1930, την Γερμανία ...
Τότε, επίσης, θεωρήθηκε αδιανόητο ότι η Ευρώπη θα μπορούσε ποτέ πάει σε πόλεμο. Μέχρι πρόσφατα δεν πίστευαν ότι Βρετανοί στρατιώτες θα πέθαιναν κατά εκατοντάδες για "αλλαγή καθεστώτος" στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ή ότι το Whitehall θα προετοιμάζεται για πόλεμο με το Ιράν;
Στην Ελλάδα τώρα μιλάμε για ένα "γερμανικό προτεκτοράτο". Ο ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός, κ. Mario Monti, προειδοποιεί το λαό του ότι "η διαχείριση της κρίσης έχει πληγεί από μια ανεπάρκεια της κυβέρνησης, και πρέπει να ξεπεραστεί με τη δράση σε ευρωπαϊκό επίπεδο". Εμείς δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε την κάλυψη του ελληνικού περιοδικού με σβάστικα στην Ακρόπολη και να ανατριχιάσουμε από φράσεις "ανεπάρκεια της κυβέρνησης" και "η δράση σε ευρωπαϊκό επίπεδο". Τις ακούσαμε αυτές τις φράσεις πριν.
Η νέα γερμανική ηγεμονία (που πολλοί Γερμανοί αξιωσημείωτα αντιστέκονται) ονομάζεται "ενισχυμένη συνεργασία".
Πριν από δέκα χρόνια, μια νορβηγική μελέτη της κυβέρνησης για το μέλλον της δημοκρατίας προειδοποίησε ότι δεν ήταν αναπόφευκτη μια τέτοια κατάσταση των κυβερνήσεων. Κυβέρνηση του λαού από το λαό για το λαό πρέπει να φυλάσσεται και να ανανεώνεται συνεχώς. Αυτό στενεύει και φράζει την πρόσβαση στην εξουσία, περιορίζοντάς την σε μια κατηγορία επαγγελματιών τεχνοκρατών και στις συνεργασίες με πολλά λεφτά. Συνέβη στο μεσοπόλεμο Γερμανία. Συμβαίνει τώρα στην Ουάσιγκτον, καθώς και στα ανώτερα κλιμάκια των περισσότερων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.
Ο εγκέφαλός μου μπορεί να είναι με την τεχνοκρατία, αλλά η καρδιά μου είναι με την πλειοψηφία, με την ελπίδα ότι αυτά τα δύο μπορούν να επαναλάβουν την ολοκλήρωση.
Αλλά πρέπει να θυμόμαστε την προειδοποίηση του Schumpeter, για την τάση του καπιταλισμού για αυτοκαταστροφή και του σοσιαλισμού στο φασισμό. Και τα δύο, είπε, ήταν "αστεία” της ιστορίας αμφιβόλου γεύσης.

Και σαν πετυχημένος, παραμένει -ακόμη και σήμερα!



αντιπρόεδρος της επιβεβλημένης κυβέρνησης πασοκ-τραπεζιτών και λοιπών αστέρων της πατρίδος μας…
Συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην Καθημερινή της Κυριακής...

Την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και τις ευθύνες των κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου «ομολογεί» σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως αναφέρει, το μνημόνιο απέτυχε, γιατί η κυβέρνηση απέτυχε στη μείωση των εξόδων και στον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Ο κ. Πάγκαλος αποδίδει ευθύνες στους κύριους Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, ενώ για τον εαυτό του λεει ότι είχε απλώς συμβουλευτική αρμοδιότητα.

Για τη στάση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τις ενυπόγραφες εγγυήσεις για την 6η δόση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διερωτάται «δεν κατάλαβα γιατί αρνήθηκε να βάλει μία υπογραφή, δημιουργώντας ένα τεράστιο θέμα γύρω από ένα ανύπαρκτο ζήτημα».

Αναφερόμενος στα αντιμνημονιακά επιχειρήματα, κάνει λόγο για μπούρδες και αερολογίες που εκστομίζουν και πανεπιστημιακοί της χώρας, τους οποίους όταν άκουει κανείς, καταλαβαίνει γιατί έχει αυτά τα χαλιά το ελληνικό πανεπιστήμιο. Επίσης επιτίθεται με σφοδρότητα στο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν ως εναλλακτική γραμμή την επιστροφή στη βουκολική Ελλάδα, με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους αντιφρονούντες.

Καταλογίζει ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αναρχία που όπως λεει επικρατεί στο κράτος, και χαρακτηρίζει κατάρα την πρόταση για δημοψήφισμα, επιλογή στην οποία παρασύρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Για να επιβιώσουμε στην ΕΕ προσθέτει πρέπει, ως οι πλέον άσωτοι, να υποταχθούμε σε κανόνες και να σταματήσουμε να υβρίζουμε, να θίγουμε και να εκβιάζουμε τους Γερμανούς.

Τέλος, απορρίπτει το ενδεχόμενο διάλυσης της Ευρωζώνης και τοποθετεί την έναρξη δυσπιστίας απέναντι στη χώρα μας ήδη από τη δεύτερη τετραετία Σημίτη.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Σπάνιες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού !!!






Σπάνιες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού !!!













ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...

Το νέο αγαπημένο μας άθλημα είναι το topless box..

Δείτε το Βίντεο....

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥΣ..

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ..

ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ...

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ...

Μαζί τα κουκουλώνουν!

ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..

Μόνο που το υπουργικό γραφείο της κας Διαμαντοπούλου θα μπορούσε να ζηλέψει ακόμη και η βασίλισσα της Αγγλίας.

Έχετε δει χασάπη να παίρνει ύφος τεθλιμμένου συγγενούς επειδή δεν έσφαξε εγκαίρως τα αρνοκάτσικα ενώ ετοιμάζεται να σφάξει και άλλα;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ..

Είναι δικαίωμα του κάθε αρχηγού κόμματος να επιλέγει όποιον θέλει για συνεργάτη και σύμβουλο.

Τον Ιούνη του 2011, ο "πολιτικός κόσμος" δεν άκουγε, δεν διάβαζε, δεν έβλεπε... είχε σύνδρομο αμνησίας!

ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΓΑΛΕ....

Ήρθαν οι Γερμαναράδες και απαίτησαν από τον Αντώνη να σκύψει και να γλύψει τις μπότες τους. Αλλά ο Αντώνης αντιστάθηκε. Την τελευταία ώρα βρήκε την δύναμη, πέταξε μακριά τον ύπουλο εχθρό που τον είχε πιάσει από το σβέρκο και με την άγρια ματιά του έτρεψε σε φυγή όλους τους αλλόφυλους και τους άθλιους εγχώριους τιμητές τους. «Όχι, ρε επαναδιαπραγμάτευση. Τροποποίηση και όποιον πάρει ο χάρος». Πώς να μην φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι τα απαίσια μικρά στρουμφάκια της Μέρκελ;
Από την ώρα που ο Αντώνης έστειλε στην Ευρώπη το μήνυμα της αντίστασης του αδούλωτου Έλληνα πατριώτη, ο ελληνικός λαός έχει βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει το μεγάλο νέο. Όχι μόνο θα πάρουμε την έκτη δόση, αλλά τους κάναμε και με τα κρομμυδάκια.

Τι επιδιώκουν οι εγχώριοι «σωτήρες» και οι ξένοι «εταίροι» με τις αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη ως προς το σκέλος της περίφημης «βιωσιμότητας» του λαού?

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

ΧΟΥΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ..

Την εισφορά αλληλεγγύης καλούνται να πληρώσουν και άνεργοι οι οποίοι είχαν έστω ένα μεροκάματο το 2011.

Και μάλιστα με προσαύξηση αν είχαν κάνει ένσταση. Σωστά. Από πού ως που δεν θέλουν να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους στους υπόλοιπους ανέργους;

Ξέρεις τι είναι να έχουν εισόδημα μεγαλύτερο κατά 30 ευρώ τον χρόνο; Και η κυβέρνηση ας μην μείνει απλά στην εισφορά αλληλεγγύης.

Να τους φορολογήσουν επιπλέον με 40% για αυτά τα 30 ευρώ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ..

Πάμπολλοι είναι αυτοί, που χαρακτηρίζουν το σημερινό κοινωνικο-πολιτικό καθεστώς, ως φασιστική χούντα.

απόλυτη πλειοψηφία του Μιχ. Ζορπίδη, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.


Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο, αυτή που θα βγει σε λίγο θα γράφει:


1. Μιχ. Ζορπίδης (ΝΔ) 58,72% 38 έδρες,(από τις 61)

2. Εδιάρογλου (ΠΑΣΟΚ) 10,04% 6 έδρες


3. Νέα Πορεία Βασιλάκος (Ανεξ. ΝΔ) 10,02% - 5 έδρες


4. Λευτέρης Γεωργιάδης (Ανεξ. ΝΔ) 7.12% - 4 έδρες


5. Σιωζοπούλου (Ανεξ ΠΑΣΟΚ) 6,93% - 3 έδρες


6. Παγκράτης (ΛΑΟΣ) 2% - καμία έδρα

Τεράστιο θέμα !


του PIERIA -GR

Οι άνθρωποι είναι αματεναόητοι ! Πάνω από όλα το κόμμα! Στους δήμους που οι Δήμαρχοι είναι "γαλάζιοι" έκοψαν έως και 70% τις προσλήψεις. Στους δήμους που οι Δήμαρχοι είναι "πράσινοι", αύξησαν τις προκηρυχθείσες θέσεις μέχρι και 80%!

Δείτε την αποκαλυπτική επιστολή του "γαλάζιου" Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης:


Προς :

1. Υπουργό Εσωτερικών
κ. Αναστάσιο Γιαννίτση
2. Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών
κα Φωτεινή Γεννηματά
3. Υφυπουργό Εσωτερικών
κο Παρασκευά Κουκουλόπουλο
4. Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών
κ. Αθανάσιο Ξηρό
5. Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης
κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο
6. Προϊστάμενο Διεύθυνσης Οργάνωσης & Λειτουργίας Ο.Τ.Α.
κ. Ανδρέα Μέντζελο

ΘΕΜΑ : Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου έτους 2011.
Σχετ. : Η 67/2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Στον τύπο της 24ης Νοεμβρίου 2011 διαβάσαμε ότι η τριμελής εξ΄υπουργών επιτροπή του άρθρου 2, παρ. 1 της ΠΥΣ 33/06 (όπως ισχύει) ενέκρινε τις προσλήψεις 530 συμβασιούχων μίσθωσης έργου στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά από το σχετικό προγραμματισμό προσλήψεων για το 2011, που είχε υποβληθεί στις αρχές του έτους.

Διαβάζοντας την κατανομή των θέσεων ανά φορέα, για το νομό Θεσσαλονίκης, εκπλαγήκαμε όταν είδαμε ότι μετά την υποβολή του δικού μας προγραμματισμού, για αντίστοιχες προσλήψεις προσωπικού για το 2011, ενώ το Α.Σ.Ε.Π. αξιολόγησε ως «αποδεκτές» τις εξήντα πέντε (65) από τις εκατόν τριάντα τέσσερις (134) συνολικά αιτούμενες θέσεις, για το Δήμο και τα Νομικά μας Πρόσωπα, φέρεται να έχουν εγκριθεί συνολικά δεκατέσσερις (14) θέσεις, δηλαδή μας γίνεται περικοπή της τάξης του 50% σε σύγκριση με τις 28 εγκεκριμένες του 2010 [οι οποίες και εκείνες παραδόξως είχαν υποστεί γενναιότατη (65%) περικοπή σε σχέση με τις αντίστοιχες του 2009], μολονότι είμαστε και «Καλλικρατικός» δήμος, αποτελούμενος από τη συνένωση των δύο πρώην δήμων Αμπελοκήπων και Μενεμένης και σημειωτέον ότι οκτώ (8) από τις αιτούμενες θέσεις αφορούν σε ”Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Βουλγαρία» 2007-2013”.

Για το νομό Θεσ/νίκης ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εγκρίνονται (όπως γράφεται στα ίδια δημοσιεύματα) :
στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών 70 θέσεις (από 64 που είχαν εγκριθεί το 2010 – αύξηση κατά 10%),
(δήμαρχος ο Σίμος Δανιηλίδης, ΠΑΣΟΚ)
στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη 16 (55 συνολικά το 2010 – μείωση 70% κακώς),
(δήμαρχος ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ΝΔ, εκλέχθηκε με τεράστια πλειοψηφία και ...τιμωρείται !)
στο Δήμο Παύλου Μελά 23 θέσεις (17 το 2010 – αύξηση 40% και καλώς),
(δήμαρχος ο Διαμαντής Παπαδόπουλος, ΠΑΣΟΚ)
στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου 30 θέσεις (17 το 2010 – αύξηση 80% και καλώς) κ.λπ.
(δήμαρχος ο Στάθης Λαφαζανίδης, ΠΑΣΟΚ)