PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Νέο πολιτικό σκηνικό από τις δημοσκοπήσεις


Μία ακόμα δημοσκόπηση σοκ για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Τα σημάδια της δημοσκοπικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ καταγράφονται στην έρευνα της Public Issue για το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ.

Το ΠΑΣΟΚ καταφέρνει να πάρει μόλις την πέμπτη θέση, συγκεντρώνοντας μόλις το 8% των ψήφων.

Φιλόδοξος δελφίνος είναι καψούρης με τη
γαλάζια βουλευτίνα Έλενα Ράπτη στην οποία η ΝΔ-SATURN έδωσε εντολή να αποκατασταθεί άμεσα διαφορετικά κινδυνεύει το προφίλ της.

Όσο για τα υπόλοιπα γαλάζια στελέχη είναι σοκαρισμένα από το γεγονός, μια και εμφανίζονται να μην μπορούν να ικανοποιήσουν τις αυτονόητες απαιτήσεις μιας νεαρής γοητευτικής γυναίκας και κείνη βρίσκεται απροστάτευτη στο στόχαστρο του πράσινου δελφίνου, ο οποίος είναι...
πλέον πιο επίμονος από τον επίμονο κηπουρό.

-«Τι διάολο συμβαίνει μ αυτή τη παράταξη; Γεμίσαμε ντιντήδες τελικά…» ακούστηκε να μονολογεί απογοητευμένος ο Φαήλος Κρανιδιώτης…

Η επιχείρηση αρπαγής της ωραίας Ελένης από τον πράσινο δελφίνο μονοπωλεί τα πηγαδάκια της Βουλής, την ίδια ώρα που η χάρη της Έλενας έφτανε ως το εξωτικό Ρίο (της Βραζιλίας) με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά και τα μηνύματα πολιορκίας του πράσινου κορυφαίου υπουργού να φεύγουν κατά ριπάς…

ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!

Τι ποσοστά παίρνει κάθε κόμμα στο εκλογικό βαρόμετρο της Public Issue...

Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!

Στο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue τα ποσοστά (μαζί με τις εκπλήξεις που τα συνοδεύουν) που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν -αναλυτικά- τα κόμματα είναι τα εξής:
ΝΔ 31%
ΔΗΜΑΡ 18%
ΚΚΕ 12,5%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
ΠΑΣΟΚ 8%
ΛΑΟΣ 5%
Οικολόγοι 3,5%
Χρυσή Αυγή 3%
Δημ. Συμμαχία 2%

ΜΑΦΙΑ...



Ας κάνουμε έναν πολλαπλασιασμό
: 20% το μήνα μείωση Χ 14 μήνες που αμείβονται το χρόνο ισούται με μείωση που φτάνει τους τρεις σχεδόν μισθούς, βάσει των ισχυόντων προ του νέου μνημονίου. Η “νίκη” δηλαδή των Παπαδήμου, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη και Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τη διάσωση του 13ου και 14ου μισθού -φαίρεται ότι- λήγει με την περικοπή της αμοιβής των εργαζομένων σε ποσό που αντιστοιχεί στον 13ο, τον 14ο και σχεδόν όλο το 12ο μισθό.
Με αντιστοίχους πολλαπλασιασμούς θα αναπροσαρμοστούν οι ανώτεροι του κατωτάτου μισθοί.

ΟΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ....

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ...

Απο εδώ και πέρα θα μιλούμε για εθνοκάθαρση...


Στο
ένα εκατομμύριο ανέργους του Ιδιωτικού τομέα, τους νοικοκυραίους που έχασαν τα μαγαζιά τους, τους Stager, τους συμβασιούχους τώρα έρχεται να προστεθεί νέο αίμα από 15 χιλιάδες οικογένειες Δημοσίων υπαλλήλων. Σε πόσους από αυτούς η ανέχεια θα αφήσει βλάβη και θα υποβαθμίσει την υγεία τους; Πόσες αυτοκτονίες πόσα καρδιακά πόσα εγκεφαλικά να μετράμε μέχρι τώρα; Χρειάζεται καταμέτρηση!

Τα βρήκαν στον κατώτερο μισθό!!!

γελοίοι & επικίνδυνοι...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ....

Υπουργός του ΠΑΣΟΚ: «Είμαστε και γ@μ...ένοι και δαρμένοι» Βενιζέλος (?) «Είμαστε και γ@μημ€ν⓪ι και δαρμένοι»

ΠΑΣΟΚ – Πέμπτο κόμμα σε νέο γκάλοπ...

ΜΟΛΙΣ 40 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 160 ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ


Η νευρική κρίση στην οποία ζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους μήνες εντείνεται όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών και όσο οι δημοσκοπήσεις μειώνουν αντι -έστω να σταθεροποιούν- το ποσοστό του κόμματος της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Τα ποσοστά έχουν καταγραφεί ακόμη και σε μονοψήφιο αριθμό.

Τρομοκρατ​ουν τον λαό για να περἀσουν το Μνημόνιο-τ​ερατούργημ​α

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ PIERIA -GR...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ....

ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ?

Εδώ που τα λέμε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, το φουντάρισμα έτσι και κατέβαινε σε εκλογές το είχε στάνταρ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΟ TWITER TOY

Συμπολίτες, αντισταθείτε! Κόντρα στο ρεύμα!

Image


Αγαπητοί συμπολίτες

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και μετά το Σαββατοκύριακο. Όμως, αυτό δεν μας κάνει να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Το «Παμπιερικό Συλλαλητήριο» θα γίνει σε κάθε περίπτωση, είτε βρέξει είτε χιονίσει! Γι αυτό, ντυθείτε καλά και ετοιμαστείτε! Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, ως ένδειξη αλληλεγγύης μεταξύ μας, θα φάμε όλοι μαζί στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.

Οι πολίτες της πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα», έχουν αναλάβει να ετοιμάσουν φασολάδα, ενώ ήδη από αύριο ετοιμάζεται ο «στολισμός» της πλατείας με μαύρα πουκάμισα που θα αναπαριστάνουν τους πολίτες που κρατούνται χέρι-χέρι.

Συμπολίτες, αντισταθείτε! Κόντρα στο ρεύμα!

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Από την πρωτοβουλία πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα"

Κύριοι, από πού αντλήσατε το δικαίωμα να διαρρήξετε τον κοινωνικό ιστό της χώρας, να εξαθλιώσετε τους πολίτες της, να διαγράψετε το μέλλον αυτού του τόπου; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αμαυρώσετε την εθνική περηφάνια ενός ολόκληρου λαού, να διασύρετε το όνομά του, να σκλαβώσετε τα παιδιά μας;

Η κοινωνία είναι ανάστατη! Οι πολίτες βρίσκονται στα πρόθυρα συνολικής κατάρρευσης, η χώρα έχει διαλυθεί κι εσείς το βιολί σας: Συνεχίζετε να μας …σώζετε!

Κύριοι, το μέλλον σας είναι δυσοίωνο! Ψηφίσατε χωρίς να διαβάσετε, είπατε ψέματα, μας εξαπατήσατε, περιφρονήσατε τους ανθρώπους που σας έκαναν βουλευτές. Επιδείξατε κομματική πειθαρχία, μόνο και μόνο, για να διατηρήσετε την ασφαλή παραμονή σας στο «μαντρί». Αδιαφορήσατε για το κοινό συμφέρον και επιλέξατε την εύκολη λύση που βύθισε την κοινωνία στη φτώχεια και τη δυστυχία.

Ε, λοιπόν, από εδώ κι εμπρός θα σας έχουμε απέναντί μας, όχι μόνο ως άτομα που μηδένισαν τη ζωή και την ύπαρξή μας, αλλά κυρίως ως εχθρούς. Σας ευχόμαστε, ότι πιάνετε στα χέρια σας να γίνεται στάχτη. Οι νύχτες σας να είναι εφιαλτικές, τρισχειρότερες από αυτές των ανθρώπων που εξ αιτίας σας αγωνιούν, φοβούνται, πεινούν και κρυώνουν. Η βρώμικη, πόρνη πολιτική ψυχή σας να μην ησυχάσει ποτέ!

Εμείς, ο κυρίαρχος λαός αυτής της χώρας, πολύ σύντομα θα βρούμε και πάλι τη δύναμη να σκουπίσουμε τα πολιτικά σκουπίδια από το διάβα μας!

Ανυπομονώ να σας συναντήσω στον πεζόδρομο!

Από την πρωτοβουλία πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα"

Oι ζάπλουτοι διαπραγματευτές του κατώτατου μισθού σου...

Η Αυτοοργάνωση τρομάζει τους «από πάνω» Η ελεημοσύνη αδρανοποιεί τους «από κάτω»

ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ..

Χορτάτοι. Πολιτικάντηδες, Καπιταλιστές, Τραπεζίτες, Εργατοπατέρες και Ελλαδέμποροι.


Οι τρεις πρώτοι παζαρεύουν τη φτώχεια του ελληνικού λαού κι οι δύο τελευταίοι παίζουν με τη νοημοσύνη του. Άλλοι ονειρεύονται τις εκλογές νομίζοντας ότι θα αλλάξει η κατάσταση ψηφίζοντας τον τάδε ή τον δήνα. Όταν γίνουν και δουν ότι τίποτα το ουσιαστικό δεν θα αλλάξει τότε θα καταλάβουν το παραμύθι της "δημοκρατικής" νομιμοποίησης

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΑΡΧΙΣΕ...

ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ..

Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ....

ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

6ο Sfendami mountain festival 2012


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εγγραφών για το 6o sfendami mountain festival SMF 2012, καθώς περισσότεροι από 250 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή και στους 2 αγώνες ,140 έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και 13 εταιρίες έως τώρα έχουν δηλώσει παρουσία στον εκθεσιακό χώρο που θα λειτουργήσει το διήμερο .Έως 10 Φεβρουαρίου η έκπτωση για όσους ολοκληρώσουν την εγγραφή τους .Για το 2012 πέραν των παιδικών αγώνων θα περιλαμβάνεται και αγώνας ορεινού τρεξίματος 4 χιλ. με υψομετρική διαφορά 180 μέτρα .το αγώνισμα θα είναι για κατηγορία 13-15 ετών και κατηγορία fan 15 ετών και πάνω. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Σ την ιστοσελίδα της διοργάνωσης έχουν αναρτηθεί όλες οι τεχνικές πληροφορίες για τις διαδρομές, την διαμονή αθλητών αλλά και για τον καινούριο χώρο εκδηλώσεων τον λόφο του προφήτη Ηλία όπου θα εξελιχθεί το 6ο sfendami mountain festival. Όλη η ενημέρωση σχετικά με το 6ο Sfendami mountain festival 2012 στο www.sfendami.com

Φωτογραφίες από τον Κολινδρό