PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Μ.Μαγγίρα: Ο κόσμος έχει βαρεθεί το κουτσομπολιό


Την πέτυχα στην πιο καλή της φάση. Στο σπίτι να παίζει με την κόρη της, να κάνει σχέδια για το μέλλον. Η Μπέττυ αναμφίβολα είναι ευτυχισμένη....

Μαρία Τσουρή: Πως της έγινε η πρόταση για το Dancing;


Η Μαρία Τσουρή μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και αποκάλυψε πως της έγινε η πρόταση για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars». Η πολίστρια...

... αποκάλυψε ότι δεν είπε το ναι από την αρχή: «Το σκέφτηκα ξανά και ξανά και παρόλο που γνώριζα ότι θα πιεστώ είπα να το κάνω, και το έκανα. Ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού για μένα είναι ο βασικότερος λόγος».

Χασούρα από τη συναυλία της Βίσση για ΠΑΟ!


Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τη μικρή προσέλευση στη συναυλία της Άννας Βίσση, με αποτέλεσμα να.... μπουν μέσα 60.000 ευρώ και ο πρόεδρος, Νίκος Ρισβάς, να υποβάλει την παραίτησή του…

Τρύφωνας Σαμαράς:Το νέο αστέρι της κινητής τηλεφωνίας


Η εξάρτηση του κομμωτή από το κινητό του τηλέφωνο και οι παρατηρήσεις on air της παρτενέρ του στο «Dancing with the Stars» γι’ αυτή του την αδυναμία έκαναν κλικ στη δημιουργική ομάδα μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας που, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρότεινε στο διάσημο hair stylist να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια κινητής τηλεφωνίας.

Γ. Παπαθανασίου, δήμαρχος Δίου-Ολύμπου: «Δεν κάνω πίσω, μόνος στόχος μας να βάλουμε τάξη»

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ

ΒΑΡΙΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής έναρξης που έγινε στο δήμο Δίου-Ολύμπου παρουσιάστηκαν χθες σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λιτόχωρο, με το κλίμα να μην διαφοροποιείται όσον αφορά την οικονομική κατάσταση. Το έλλειμα ορίστηκε εκ νέου λίγο πάνω από τα 17 εκατομμύρια ευρώ και ο σκεπτικισμός ήταν διάχυτος στη διοίκηση και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Απέχουν από διαγωνισμούς και δημοπρασίες οι εργολήπτες (και) της Πιερίας


Καμία πρόταση δεν κατέθεσαν οι εργολήπτες στον χθεσινό προγραμματισμένο διαγωνισμό της ΔΕΥΑΚ, εφαρμόζοντας την απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, η οποία λήφθηκε πριν από περίπου έναν μήνα. Η απόφαση για το μποϋκοτάζ, περιλαμβάνει όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Επιχειρήσεών τους, μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου.

Τα αιτήματα σχετίζονται με εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, ενεργοποίηση-αύξηση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στην Περιφέρεια, ρύθμιση ΦΠΑ και συμψηφισμό χρεών ευρύτερου δημόσιου τομέα, ανέφεραν χθες οι εργολήπτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από την ΔΕΥΑΚ, εμποδίζοντας όσους είχαν την πρόθεση να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
Η απόφαση του συνδέσμου εργοληπτών της Πιερίας ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη εκείνη της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Μαρτίου, καθώς και το ψήφισμα του 67ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων. «Πρόκειται για απόφαση που δεσμεύει όλα τα μέλη», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Πιερίας Μανώλης Σινωπίδης, επισημαίνοντας πως υπέρ της συνέχισης της αποχής τάχθηκαν στο σύνολό τους οι σύνδεσμοι που συμμετείχαν στο πρόσφατο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης.
Την ίδια τακτική, αναμένεται να ακολουθήσουν οι εργολήπτες δημοσίων έργων του νομού, για όποιον διαγωνισμό προκηρυχθεί τις επόμενες μέρες στην Πιερία.
Σχολιάζοντας την κινητοποίηση των συναδέλφων του, ο Μανώλης Σινωπίδης, υποστήριξε ότι αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού όλοι οι συνάδελφοι του συναίνεσαν στο να μην κατατεθεί καμία προσφορά στη δημοπρασία στη ΔΕΥΑΚ, τόσο από το νομό μας, όσο και από εκείνους εκτός Πιερίας. «Τους ευχαριστούμε για την συγκατάθεση και τη συμμετοχή. Ο αγώνας συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το μέλλον των κινητοποιήσεων, επεσήμανε ότι θα υπάρξει και πάλι περιφρούρηση σε κάθε διαγωνισμό που υπάρχει, με σκοπό να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημά που αντιμετωπίζουν στο ευρύ κοινό. «Σ κάθε προκήρυξη που θα γίνεται από εδώ και πέρα, θα κάνουμε περιφρούρηση τις αποχής από τις δημοπρασίες. Αυτό μέχρι να έχουμε νεώτερη απόφαση από την Πανελλήνιο όργανό μας ή άλλες εξελίξεις», κατέληξε ο κ. Σινωπίδης.