PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Μ.Μαγγίρα: Ο κόσμος έχει βαρεθεί το κουτσομπολιό


Την πέτυχα στην πιο καλή της φάση. Στο σπίτι να παίζει με την κόρη της, να κάνει σχέδια για το μέλλον. Η Μπέττυ αναμφίβολα είναι ευτυχισμένη....

Μαρία Τσουρή: Πως της έγινε η πρόταση για το Dancing;


Η Μαρία Τσουρή μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και αποκάλυψε πως της έγινε η πρόταση για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars». Η πολίστρια...

... αποκάλυψε ότι δεν είπε το ναι από την αρχή: «Το σκέφτηκα ξανά και ξανά και παρόλο που γνώριζα ότι θα πιεστώ είπα να το κάνω, και το έκανα. Ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού για μένα είναι ο βασικότερος λόγος».

Χασούρα από τη συναυλία της Βίσση για ΠΑΟ!


Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τη μικρή προσέλευση στη συναυλία της Άννας Βίσση, με αποτέλεσμα να.... μπουν μέσα 60.000 ευρώ και ο πρόεδρος, Νίκος Ρισβάς, να υποβάλει την παραίτησή του…

Τρύφωνας Σαμαράς:Το νέο αστέρι της κινητής τηλεφωνίας


Η εξάρτηση του κομμωτή από το κινητό του τηλέφωνο και οι παρατηρήσεις on air της παρτενέρ του στο «Dancing with the Stars» γι’ αυτή του την αδυναμία έκαναν κλικ στη δημιουργική ομάδα μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας που, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πρότεινε στο διάσημο hair stylist να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια κινητής τηλεφωνίας.

Γ. Παπαθανασίου, δήμαρχος Δίου-Ολύμπου: «Δεν κάνω πίσω, μόνος στόχος μας να βάλουμε τάξη»

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ

ΒΑΡΙΑ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής έναρξης που έγινε στο δήμο Δίου-Ολύμπου παρουσιάστηκαν χθες σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λιτόχωρο, με το κλίμα να μην διαφοροποιείται όσον αφορά την οικονομική κατάσταση. Το έλλειμα ορίστηκε εκ νέου λίγο πάνω από τα 17 εκατομμύρια ευρώ και ο σκεπτικισμός ήταν διάχυτος στη διοίκηση και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Απέχουν από διαγωνισμούς και δημοπρασίες οι εργολήπτες (και) της Πιερίας


Καμία πρόταση δεν κατέθεσαν οι εργολήπτες στον χθεσινό προγραμματισμένο διαγωνισμό της ΔΕΥΑΚ, εφαρμόζοντας την απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, η οποία λήφθηκε πριν από περίπου έναν μήνα. Η απόφαση για το μποϋκοτάζ, περιλαμβάνει όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Επιχειρήσεών τους, μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου.

Τα αιτήματα σχετίζονται με εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, ενεργοποίηση-αύξηση των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στην Περιφέρεια, ρύθμιση ΦΠΑ και συμψηφισμό χρεών ευρύτερου δημόσιου τομέα, ανέφεραν χθες οι εργολήπτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από την ΔΕΥΑΚ, εμποδίζοντας όσους είχαν την πρόθεση να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
Η απόφαση του συνδέσμου εργοληπτών της Πιερίας ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη εκείνη της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Μαρτίου, καθώς και το ψήφισμα του 67ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων. «Πρόκειται για απόφαση που δεσμεύει όλα τα μέλη», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Πιερίας Μανώλης Σινωπίδης, επισημαίνοντας πως υπέρ της συνέχισης της αποχής τάχθηκαν στο σύνολό τους οι σύνδεσμοι που συμμετείχαν στο πρόσφατο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης.
Την ίδια τακτική, αναμένεται να ακολουθήσουν οι εργολήπτες δημοσίων έργων του νομού, για όποιον διαγωνισμό προκηρυχθεί τις επόμενες μέρες στην Πιερία.
Σχολιάζοντας την κινητοποίηση των συναδέλφων του, ο Μανώλης Σινωπίδης, υποστήριξε ότι αυτή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού όλοι οι συνάδελφοι του συναίνεσαν στο να μην κατατεθεί καμία προσφορά στη δημοπρασία στη ΔΕΥΑΚ, τόσο από το νομό μας, όσο και από εκείνους εκτός Πιερίας. «Τους ευχαριστούμε για την συγκατάθεση και τη συμμετοχή. Ο αγώνας συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το μέλλον των κινητοποιήσεων, επεσήμανε ότι θα υπάρξει και πάλι περιφρούρηση σε κάθε διαγωνισμό που υπάρχει, με σκοπό να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημά που αντιμετωπίζουν στο ευρύ κοινό. «Σ κάθε προκήρυξη που θα γίνεται από εδώ και πέρα, θα κάνουμε περιφρούρηση τις αποχής από τις δημοπρασίες. Αυτό μέχρι να έχουμε νεώτερη απόφαση από την Πανελλήνιο όργανό μας ή άλλες εξελίξεις», κατέληξε ο κ. Σινωπίδης.