PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΑΠΟ 30 Ως 60 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΗΝΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...!!!

ΜΑΖΙ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΤΟΚΑΣ

Μετά την επιτυχημένη σύμπραξή τους στην Κύπρο, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας επαναλαμβάνουν αυτή τη συνεργασία με δύο μοναδικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία της Αθήνας στο Θέατρο Πέτρας στις 16 Σεπτεμβρίου, σε συνεργία και υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, που έχει δράση 20 χρόνων στην Ελλάδα, θα διατεθούν για να καλύψουν άμεσες και επείγουσες ανάγκες των προσφύγων στην Ελλάδα και κυρίως ευάλωτες ομάδες (γυναίκες και παιδιά). Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

LADY GAGA

Η Lady Gaga έγινε μόλις ο 3ος καλλιτέχνης στην ιστορία του Billboard’s Mainstream Top 40 airplay chart που καταφέρνει να έχει τρία Νο.1 από το ντεμπούτο album της. Το τρίτο single της “LoveGame” σκαρφάλωσε και αυτό στο Νο1 μετά τα “Just Dance” και “Poker Face”!

Οι προηγούμενοι καλλιτέχνες που το έχουν καταφέρει είναι η Avril Lavigne και οι Ace of Base.

Το πρώτο album της Lady Gaga ''The Fame'' έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια digital singles.

Στην Ελλάδα το ''The Fame'' Κυκλοφορεί από την Universal Music

Η ΒΑΝΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Με το νέο της single ''Υπάρχει ζωή'' να φιγουράρει πρώτο στα radio και dgital charts, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, με το Long Hot 2009 Tour. Η περιοδεία της περιλαμβάνει στάσεις στη Σουηδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία. Νωρίτερα, στις 11 Σεπτεμβρίου η Δέσποινα θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα.

Τα 4 πιο δημοφιλή cocktails του καλοκαιριού.

1. Μαργαρίτα

Ένα ελαφρύ κοκτέιλ για τους φίλους της τεκίλας.
Πως παρασκευάζεται...
-60γρ τεκίλα
-22,5γρ φρέσκου χυμού Lime
-30γρ Cointreau (Κουαντρό - λικέρ πορτοκαλιού)
-1 Lime στην άκρη
-θρυμματισμένος πάγος

2. Daiquiri φράουλα

Ελαφρύ και καλοκαιρινό...
-60γρ ελαφρύ ρούμι (Bacardi Carta Bianca αν θέλετε)
-30γρ φρέσκο χυμό Lime
-15γρ Triple Sec (λικέρ)
-μισή κουταλιά γλυκού ζάχαρη
-5 φράουλες (στο μπλέντερ πρώτα)

3.Mai Tai

Αν δεν είστε barman/barwoman θα δυσκολευτείτε να το φτιάξετε. Αν το πετύχετε όμως αξίζει....
-60γρ ρούμι (Ρούμι Τζαμάικας J. Wray Nephew 17 ετών αν βρείτε)
-15γρ Curacao (λικέρ)
-15γρ Orgeat Candy Syrup (Σιρόπι από αμύγδαλο)
-χυμό από 1 στημένο Lime

4. Mojito

Μάλλον το top σε προτίμηση ποτό του καλοκαιριού...
-15γρ ρούμι Bacardi Carta Bianca
-15γρ χυμό Lime
-2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
-μέντα
-πάγος
-σόδα
Γαρνίρετε το ποτήρι με μία φέτα από το lime, και 2 φύλα μέντας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ

Ο μυθικός Όλυμπος δεν κατάφερε, τελικά, να εξασφαλίσει μια θέση στα επτά θαύματα της παγκόσμιας φύσης.
Το βουνό των θεών δεν πέρασε στη φάση των «28», παρά τις προσπάθειες της Νομαρχίας Πιερίας για υποστήριξη της υποψηφιότητας, καθώς η τελική επιλογή έγινε από κριτική επιτροπή και όχι από τις ψήφους των πολιτών στο Διαδίκτυο.

Ο Όλυμπος είχε "τερματίσει" στη δεύτερη θέση, στην κατηγορία "βουνά και ηφαίστεια", μεταξύ των 77 μνημείων της φύσης, στο διαγωνισμό που οργανώνει το διεθνές ίδρυμα New 7 Wonders.
Όμως δεν μπόρεσε να προκριθεί στους «24», εκεί όπου πέρασαν μνημεία της φύσης όπως ο Αμαζόνιος, ο Βεζούβιος, τα νησιά Γκαλαπάγκος, το Γκραν Κάνιον, το Κιλιμάντζαρο και οι Μαλδίβες.

«Στόχος μας ήταν να προβάλλουμε τον Ολυμπο και κατ' επέκταση την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Το βουνό ήταν ήδη γνωστό, όμως θέλαμε να ξαναθυμίσουμε την ιστορία του. Ημασταν στη 2η θέση στην κατηγορία "βουνά - ηφαίστεια", γεγονός που σημαίνει ότι οι πολίτες έχουν τον Ολυμπο ψηλά στη συνείδησή τους», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο νομάρχης Πιερίας, Γιώργος Παπαστεργίου.

«Το γεγονός ότι η κριτική επιτροπή δεν μας επέλεξε, με τα δικά της κριτήρια, μέσα στα 24 μνημεία της φύσης δεν μας χαροποιεί.
Ωστόσο, πετύχαμε τον αρχικό στόχο που βάλαμε για προβολή του βουνού των θεών, το οποίο θα πρέπει πλέον στην Ελλάδα να το αξιοποιήσουμε και το αναδείξουμε περαιτέρω», κατέληξε ο νομάρχης.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των εφτά θαυμάτων της παγκόσμιας φύσης ξεκίνησε το 2008 μεταξύ 440 φυσικών μνημείων από 224 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μέχρι το 2011 που θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο πολίτες από όλο τον κόσμο αναμένεται να έχουν επισκεφθεί την ψηφιακή κάλπη.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ

Συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου θα πραγματοποιήσει απόψε στις 9:00 η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2009 που διοργανώνει το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου. Η ορχήστρα θα ερμηνεύσει τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη «Ρωμιοσύνη» και τα «Λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας». Τραγουδούν ο Λάκης Χαλκιάς και η Σόνια Θεοδωρίδου.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

ΑΠΟ ΤΟ PORTAL www.enimerosi922.gr

OΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ LIVE ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...!!!

COFFEE PASTE radio ENIMEROSI 92.2 FM

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ...ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ..ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
ΤΡΕΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ..!!!

OI DEEP PURPLE ...SMOKE ON THE WATER ...STHN ELLADA

ΟΙ Deep Purple (στη φωτογραφία) απόψε στο Vibe Stage του Terra Vibe Park στην Αθήνα, ενώ αύριο θα ανηφορίσουν στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιαν Γκίλαν με αναλλοίωτη φωνή που μας ταξιδεύει, επιστρέφει μαζί με το πιο δυνατό line up των τελευταίων χρόνων. Ατρόμητοι, έντονοι, γεμάτοι πάθος και με μια φλόγα που δεν σταματά ποτέ να καίει, οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στη hard rock σκηνή.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ

ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ...?

ΣΤΑ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΝΙΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ...!!!

Ινστιτουτο Δημοκρατιας Κωνσταντινος Καραμανλης

Την έκθεση «35 εικαστικοί καλλιτέχνες για τη Δημοκρατία», παρουσιάζει αύριο στις 7:00 μ.μ. το «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής», στο Ζάππειο Μέγαρο.



Το πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καραμανλή από τον Παναγιώτη Τέτση διακρίνεται για την κυρίαρχη δύναμη της μορφής και της πνευματικότητας του προσώπου. Τοποθετείται ανάμεσα στα κορυφαία πορτρέτα της Νεοελληνικής τέχνης.
Την έκθεση, που παρουσιάζεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 35 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, θα χαιρετίσει ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής.

Στην πολυπρόσωπη και πολυφωνική αυτή παρουσίαση συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες καλλιτέχνες:

Γιάννης Μόραλης, Ναταλία Μελά, Παναγιώτης Τέτσης, Βλάσης Κανιάρης, Βασίλης Θεοχαράκης, Κώστας Τσόκλης, Χρύσα, Δημήτρης Μυταράς, Γιάννης Παρμακέλης, Αλέκος Φασιανός, Σωτήρης Σόρογκας, Ρένα Παπασπύρου, Χρόνης Μπότσογλου, Γιάννης Μπουτέας, Πλάτωνας Ριβέλλης, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Βάνα Ξένου, Γιώργος Λάππας, Γιάννης Αδαμάκος, Χριστίνα Σαραντοπούλου, Μιχάλης Μανουσάκης, Μιχάλης Αρφαράς, Μίλτος Παντελιάς, Γιάννης Λασηθιωτάκης, Χρήστος Μποκόρος, Εδουάρδος Σακαγιάν, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Μαρία Λοϊζίδου, Μιχάλης Μαδένης, Μανώλης Χάρος, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Νίκος Φραντζολάς, Παντελής Χανδρής, Νίκος Χαραλαμπίδης και Γιάννης Κόντος.

Οι 35 αυτοί καλλιτέχνες γιορτάζουν τη δημοκρατία, παρουσιάζοντας άλλοι γνωστά και άλλοι νέα έργα της δουλειάς τους.

Έργα κυρίως μνημειακών διαστάσεων ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευών, βίντεο αρτ και φωτογραφίας πλουτίζουν τη θεματική αυτή έκθεση αποκαλύπτοντας μέσα από την αισθητική ιδιαιτερότητα του κάθε δημιουργού, τη σχέση του και τις αντιλήψεις του για το δημοκρατικό πνεύμα.


«Κλασική Αθήνα». Η ελληνική πρωτεύουσα έτσι όπως την είδε ο Γιάννης Μόραλης.
Πολλοί από τους δημιουργούς συνοδεύουν το έργο τους με προσωπικές τους σκέψεις, που καταγράφονται στον κατάλογο που συνοδεύει την έκθεση, σε επιμέλεια - κείμενα του ιστορικού τέχνης Τάκη Μαυρωτά. Ο Μαυρωτάς -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «…Δημοκρατία το ιδανικό περιβάλλον της τέχνης….. Τέχνη και Δημοκρατία. Δύο ύψιστα ιδανικά, τα οποία όταν πραγματώνονται, προσφέρουν η μεν δημοκρατία το βέλτιστο περιβάλλον για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου και της κοινωνίας, η δε τέχνη το μέσον για την ανάταση της σκέψης και τη συμμετοχή στην αισθητική συγκίνηση, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο…. Το δημοκρατικό πολίτευμα δημιούργησε τις συνθήκες που επέτρεψαν τη μέθεξη όλων στην τέχνη.

Αυτό διατρανώνει την ιδέα ότι η δημοκρατία αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την άνθηση της τέχνης. Δεν υπηρετεί με κανένα τρόπο την εξουσία. Δεν άγεται απ' αυτή , δεν εξαρτάται απ' αυτή , δεν λογοδοτεί σ' αυτή… Φέτος γιορτάζουμε την 35η επέτειο από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στον τόπο μας. Το πνεύμα της δημοκρατίας, έμμεσα ή άμεσα, συνεχίζει να διαποτίζει το έργο των περισσοτέρων Ελλήνων καλλιτεχνών ενισχύοντας τις προϋποθέσεις για μια ουσιαστικότερη επαφή με το κοινωνικό σύνολο αποκαλύπτοντας την αλήθεια του περιεχομένου τους… Η τέχνη καταγράφει το σήμερα με την ανεπιφύλακτη συμβολή του πνεύματος, ενώνοντας, πολλές φορές, το χθες με το αύριο εν εξελίξει».

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό μεθαύριο Παρασκευή 24 Ιουλίου, και θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χ.Α.: Κοντά στις 2.300 μονάδες ο Γ.Δ.

Το επίπεδο των 2.300 μονάδων προσεγγίζει ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α., ο οποίος κινείται ανοδικά παρά την υποχώρηση των διεθνών αγορών.

Σ. Μπερλουσκόνι: Δεν είμαι άγιος

«Δεν είμαι άγιος», δήλωσε σήμερα ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναφερόμενος στα ροζ σκάνδαλα στα οποία φέρεται να είναι αναμεμειγμένος και πρόσθεσε ότι είναι αποφασισμένος να κυβερνήσει μέχρι να εκπνεύσει η θητεία του.

«Δεν είμαι άγιος, το έχετε καταλάβει και ελπίζω ότι το καταλαβαίνουν και αυτοί της Ρεπούμπλικα», είπε ο Μπερλουσκόνι στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια αντίδραση του "Καβαλιέρε" μετά τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ιταλικού περιοδικού Λ' Εσπρέσσο αποσπασμάτων ενός διαλόγου που φέρεται να είχε με την Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, τη συνοδό που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου.

Σήμερα η Λα Ρεπούμπλικα, η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο με την Λ' Εσπρέσσο, αναδημοσίευσε το επίμαχο υλικό στην ιστοσελίδα της.

Παράλληλα σήμερα η Λ' Εσπρέσσο ανακοίνωσε ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του Μπερλουσκόνι κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση, για κατάχρηση εξουσίας και για παραβίαση των κανόνων της αγοράς, καθώς ο Ιταλός πρωθυπουργός κάλεσε τους βιομήχανους να μη διαφημίζονται στη Λα Ρεπούμπλικα.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο, Reuters

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ...ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ...ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ..!!

ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΕΣ...
ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ...
ΤΑΝΕΡΝΕΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕ ΓΕΜΑΤΑ
BEACH BAR -CAFE ME TIS ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ
16 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ....
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Ο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ...ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ και η ΜΑΡΙΝΑ...
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΛΉΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ....
ΠΑΝΩ ΣΟΥ Ο Π.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ , Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...
ΠΑΛΙΑ ΣΚΟΤΙΝΑ...
ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΘΕΟΣ...!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ...!