PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η Courtney Love έχει φτάσει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και περνάει τον έλεγχο χειραποσκευών..

Εκεί λοιπόν που σκύβει να πιάσει την τσάντα της και να την τοποθετήσει στο μηχάνημα x-ray, απρόσεκτη .....

προέβηκε σε αποκαλύψεις.






ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR..

Συνεχίζει να αναστατώνει το Twitter η Rihanna, η οποία δημοσίευσε την Πέμπτη στον δημοφιλή ιστότοπο και άλλες «καυτές» φωτογραφίες της.

Μετά το προκλητικό μαγιό που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, η 23χρονη τραγουδίστρια μας έδειξε τα κάλλη της, φορώντας ένα σέξι, λευκό μπικίνι.

Στην μια φωτογραφία, η Rihanna εμφανίζεται να κάνει γυμναστική με το μαγιό, ενώ στις άλλες παίρνει παιχνιδιάρικες πόζες μπροστά την κάμερα μαζί με τις φίλες της στην Χαβάη.

Όταν μάλιστα ένας θαυμαστής της στο Twitter την ρώτησε ποιο είναι το μυστικό της για το υπέροχο κορμί της εκείνη απάντησε: «Γωνίες, φωτισμός και Photoshop».

Με περίσσεια άνεση η 51χρονη, ξεκούμπωσε το φόρεμά της μπροστά στα έκπληκτα μάτια παρουσιαστή και κοινού.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Kathy Griffin ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό όταν εμφανίστηκε μόνο με το σουτιέν της στο εορταστικό πρόγραμμα του CNN....


Όπως φαίνεται και από τα πιο πρόσφατα καμώματά της, η Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της και γδύνεται στον αέρα.

Το ίδιο συνέβη και όταν βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του David Letterman, που την προκάλεσε να γδυθεί επιτόπου.

Με περίσσεια άνεση η 51χρονη, ξεκούμπωσε το φόρεμά της μπροστά στα έκπληκτα μάτια παρουσιαστή και κοινού.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το top 10 με τις πιο κορυφαίες πτώσεις πανέμορφων μοντέλων στην πασαρέλα.

Μπορεί να είναι επαγγελματίες αλλά έχουν και αυτά τις άτυχες στιγμές τους!





Η Francesca Frigo με bikini σε paparazzi φωτογραφίες στην παραλία του Miami

Δείτε την





ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

Οι σταδιακές αλλαγές στο σώμα του πρώην μοντέλου

Η Jodie Marsh, πριν λίγους μήνες, κατέπληξε τον κόσμο όταν ανακοίνωσε ότι ήθελε να γίνει bodybuilder. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται πάνω από χρόνο για να ενδυναμώσουν τους μυς και να πάρουν τον όγκο που απαιτείται, η Jodie το κατάφερε μέσα σε δυο μόλις μήνες.

Η 32χρονη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τις αλλαγές στο ήδη γυμνασμένο της σώμα. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως ήταν το σώμα της αρχικά και πως κατέληξε μετά από οκτώ εβδομάδες.

Το μοντέλο με το πρόγραμμα που ακολούθησε κατάφερε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό bodybuilding το περασμένο φθινόπωρο. Πως γίνεται σε μόλις δυο μήνες να έχεις τέτοιο αποτέλεσμα; Μια χαρά ήταν το σώμα σου πριν Jody, γιατί να το κάνεις αυτό…


ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΣΑΙ PIERIA -RG..

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ PIERIA -GR

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

ΟΛΟΙ Η ΜΑΦΙΑ ΜΑΖΙ....

Ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι ο τελευταίος σ’ αυτή τη χώρα που πρέπει να διαμαρτύρεται για τα μέσα ενημέρωσης.


Δεν υπάρχει πολιτικός επί του πλανήτου που να έτυχε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης από την πρώτη στιγμή του αρχηγικού βίου του.

Μάχη έδωσαν τα μέσα ενημέρωσης για να τον επιβάλουν στην ηγεσία του κόμματός του.

Σας είχα προειδοποιήσει σε ανύποπτο χρόνο: «οι καιροί δεν είναι μόνον πονηροί. Είναι και απίθανα φαιδροί».

Και μια εξίσου ιστορική προδοσία της κυβέρνησης Παπαδήμου & ΣΙΑ (και ο ρόλος της εφημερίδας “Καθημερινή”)...


Μια ιστορική ευκαιρία για να μπει η Ελλάδα (και η Ευρώπη) στον δρόμο της πραγματικής σωτηρίας και όχι της καταστροφής της, που οι πράκτορες και απατεώνες παρουσιάζουν ως σωτηρία, εμφανίζεται τώρα. Αν είχαμε ελληνική κυβέρνηση ή αν εμφανισθούν πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη να την αξιοποιήσουν, μπορεί να ανατρέψουν όλη την κατάσταση, ανακόπτοντας την επίθεση του Χρήματος κατά των ευρωπαϊκών λαών και περνώντας στην αντεπίθεση.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ...

Δεν υπάρχει μαφία χωρίς πολιτική κάλυψη...

ΔΕΙΤΕ....

Ο γαλάζιος υφυπουργός Πολιτισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος τήρησε το μεταπολιτευτικό έθιμο κι απασχόλησε υπερωριακά 11 συνεργάτες του κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2011.

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ...

ΔΕΙΤΕ....

Φαντάζεστε τι θα γίνει στη φυλακή, αν μάθουν οι άλλοι φυλακισμένοι πως... έχουν συγκρατούμενο έναν φτερωτό γιατρό;


Με έχει σοκάρει η πρόταση του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για υπεξαίρεση χρημάτων. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος δεν πρέπει να προφυλακιστεί γιατί είναι γνωστός ως «φτερωτός γιατρός», λόγω των αθλητικών του επιδόσεων.

Απειλεί ο νεροκολοκυθόμυαλος υπάλληλος των τοκογλύφων…


Επιμένουμε! Las putas insistimos: los políticos no son hijos nuestros



Η Courtney Stodden σε πρωινή βόλτα με το σκυλάκι της.

Ti να προτοσχολιάσει κανείς?
Το outfit η το σκυλάκι?!!!





Φυσικά και πρόκειται για φάρσα...

Sexy κοπέλα προσποιείται ότι κόλλησε το τακούνι της και ζητάει βοήθεια από -άντρες- περαστικούς...
Το θέμα είναι όμως ότι εκείνοι δεν κοίταζαν κάτω αλλά τα προσόντα της κοπέλας τα οποία ομολογουμένως, είναι εντυπωσιακά!




Αλληλεγγύη στην Τζούλια


Λίγο πριν αναχωρήσει για το Λος Άντζελες –για να δοκιμάσει εκεί την τύχη της-, η Τζούλια Αλεξανδράτου δήλωσε σε κυπριακή ιστοσελίδα πως σκέφτεται σοβαρά να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα και πως μπορεί ο κόσμος να την ψηφίσει από αντίδραση και αγανάκτηση στην παρούσα κατάσταση.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

ΔΕΙΤΕ....

η παίκτρια του big brother της Βραζιλίας που βιάστηκε on camera

Μετά την είδηση, το διαδίκτυο γέμισε με εικόνες του θύματος μέσα από ριάλιτι με τον...
φερόμενο ως βιαστή της, καθώς και με προσωπικές της φωτογραφίες.

Οι νυχτερινές κάμερες μετέδωσαν στην τηλεόραση εικόνες του 31χρονου μοντέλου Daniel Echaniz στο κρεβάτι της 23χρονης φοιτήτριας Monique Amin, που φαινόταν να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο έπειτα από το πάρτι και την κατανάλωση αλκοόλ.
Κάτω από τα σκεπάσματα ο Echaniz μοιάζει να κάνει σεξ μαζί της. Σε όλη τη διάρκεια εκείνη φαίνεται να είναι αναίσθητη.
Η αστυνομία ζήτησε από το κανάλι Globo είτε να σταματήσει τη μετάδοση του παιχνιδιού είτε να αποβάλλει τον Echaniz, όπως κι έγινε τελικά.
Το ριάλιτι σόου έχει τουλάχιστον οκτώ εκατομμύρια τηλεθεατές στη Βραζιλία.

Ο λο και πιό ευλύγιστη μέση αποκτά ο Σαμαράς


Όσο κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, που διέλυσε τη χώρα και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, Νεοδημοκράτες αλλά και Λαοσίτες, ακόνιζαν τα σπαθιά, για να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που η νέα δανειακή σύμβαση θα διέπετο από το Αγγλικό δίκαιο. Μας ζάλιζαν τα αυτιά από τις εφημερίδες τους και τα blogs τους, ότι το Αγγλικό δίκαιο θα σημάνει την υποδούλωση της χώρας, γιατί προστατεύει υπέρμετρα τον δανειστή.

ΚΟΥΚΟΥΛΑ...ΑΓΑΠΟΥΛΑ...

Οι μνημονιακοί...

ΘΕΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

όταν ήταν φοιτητής ο Θ. Πάγκαλος, δούλευε παράλληλα και σαν.....σερβιτόρος σε γνωστό φαστφουντάδικο..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR..

ΦΟΒΕΡΟ....

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Κ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΑΗ....


Η εξάρθρωση
, έστω και τόσο αργά, της συμμορίας που λυμαίνονταν τη Θεσσαλονίκη αποτελεί τη βασικότερη απόδειξη της γνωστής ρήσης Πάγκαλου "μαζί τα φάγαμε". Αποτελεί βέβαια και τρανή απόδειξη του ότι ο Πάγκαλος θα έπρεπε να διατυπώσει την ρήση του σε χρόνο ενεστώτα και να πει σωστότερα "μαζί τα τρώμε ακόμη".

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR

Κατασκευάζονται οι στάσεις προαστιακού σε Μακρύγιαλο και Παραλία Σκοτίνα – Παντελεήμονα

Μετά από συνάντηση – συνεργασία του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θ. Παπαγεωργίου με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δόθηκε εντολή προς την ΕΡΓΟΣΕ να δρομολογήσει άμεσα την κατασκευή των δύο στάσεων του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Μακρύγιαλο και την παραλία Σκοτίνας – Παντελεήμονα.


Μια προσπάθεια δύο χρόνων του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Θανάση Παπαγεωργίου, με ερωτήσεις, επιστολές και παραστάσεις, φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος. Από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δόθηκε εντολή προς την ΕΡΓΟΣΕ να κατασκευάσει άμεσα τις δύο στάσεις του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Μακρύγιαλο και την παραλία Σκοτίνας – Παντελεήμονα.
Ο κ. Παπαγεωργίου επιμένοντας στο αίτημα για την κατασκευή των δύο στάσεων είχε αποστείλει πρόσφατα (28-11-2011) επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Βορίδη και τον υφυπουργό κ. Ι. Μαγκριώτη. Με την επιστολή αυτή ο κ. Παπαγεωργίου ζητούσε να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις σε προηγούμενες αναφορές, επιστολές και ερωτήσεις του και να δρομολογηθεί η κατασκευή των δύο στάσεων του Προαστιακού.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012, ο κ. Παπαγεωργίου είχε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη και τον Υφυπουργό κ. Ι. Μαγκριώτη και μετά από επικοινωνία με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλο, δόθηκε εντολή να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή των δύο στάσεων προκειμένου με την έναρξη της φετινής θερινής τουριστικής περιόδου να λειτουργήσουν.
Ήδη απαντώντας σε προηγούμενη ερώτηση του κ. Παπαγεωργίου για το θέμα η ΤΡΕΝΟΣΕ είχε γνωστοποιήσει πως έχει εκπονήσει τις σχετικές μελέτες και αναμένει την εντολή του Υπουργείου για να προχωρήσει στην έναρξη των απαραίτητων έργων για την κατασκευή των στάσεων στο Μακρύγιαλο και στην παραλία Σκοτίνας - Παντελεήμονα.
Η εντολή πλέον δόθηκε και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η κατασκευή των δύο στάσεων οι οποίες θα διευκολύνουν την κίνηση των κατοίκων και θα υπάρχει άνετη και ασφαλής πρόσβαση των τουριστών, ιδιαίτερα την θερινή περίοδο, προς τις δύο αυτές πανέμορφες ακτές της Πιερίας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ....

Κοπή Πίτας από το Εργαστήριο Ψηφιδωτών της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας.





Στις 17-01-2012, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος της Δ. Ε. Πύδνας, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η ΚΟΠΗ της πίτας του Εργαστηρίου Ψηφιδωτών του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, οι «ΛΟΥΛΟΥΔΙΕΣ».
Η κοπή έγινε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Φορέα Πολιτισμού Άθλησης Πολιτισμού και Οικογενειακής Υποστήριξης Κο. Καλύβα Γεώργιο, παρουσία του Αντιδημάρχου της Δ. Ε. Πύδνας Κου. Σιανίδη Δημητρίου και της Γραμματέας του φορέα Κας Κόρακα Αλεξάνδρας.
Το Εργαστήριο Ψηφιδωτών που ξεκίνησε να λειτουργεί με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας Κου Σιανίδη Δημητρίου και των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας, από το νέο έτος έχει ενταχθεί και επίσημα στο Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού, Άθλησης, Πολιτισμού και Οικογενειακής Υποστήριξης και εδρεύει στο Δημοτικό Κατάστημα Πύδνας.