PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ....ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ?

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ....ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ?

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ..

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΟΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ.

Πινγκ - πονγκ...




Άρχισε το παιχνίδι μεταξύ της ντόπιας, κυβερνητικής , τρόικας και της άλλης, των υπαλλήλων του ΔΝΤ και των Βρυξελλών.
Πινγκ - Πονγκ πάνω στο τραπέζι του χειρουργείου, όπου... βρίσκονται οι μισθοί , οι συντάξεις και τα επιδόματα.
Η τρόικα είναι εναντίον των ήπιων μέτρων , είπε ο Ν. Ρογκάκος στον ΑΝΤ-1. Γιατί όπως λένε οι υπάλληλοι δεν έχουν μέχρι τώρα αποδώσει.
Η πρόβλεψη για το χειρουργείο είναι πως η εγχείρηση θα πετύχει. Αλλά ο ασθενής θα έχει πεθάνει...  

δοσατζήδες...




Η Ελληνική πλευρά - αυτός ο σκληρός "διαπραγματευτής", το στουρνάρι ο Στουρνάρας - ζήτησε από τη τρόικα ο φόρος εισοδήματος να καταβληθεί σε... 10 δόσεις.
Και μιλάμε για οικογενειακό εισόδημα, μέχρι 100.000 - 60.000 με τα σημερινά δεδομένα. Αλλά η τρόικα, το κατέβασε σε 7 δόσεις. Από 100 και πάνω οι δόσεις αυτές δεν ισχύουν, μολονότι και το "7" δεν ξέρουμε τελικά αν θα παραμείνει όρθιο...

H απάντηση είναι ότι το επεισόδιο θεωρείται λήξαν - δεν τίθεται θέμα διαγραφής- και ο κύριος Χρυσοχοϊδης παραμένει στη θέση του. Αλλά για πολύ λίγο.




Το επεισόδιο με το Χρυσοχοϊδη θεωρείται λήξαν, είπε ο Χασαπόπουλος στο MEGA. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο Βενιζέλος.
Παρά ταύτα και στην σημερινή συνάντηση το κλίμα δεν ήταν καλό. Υπήρχε ένταση και... πως να μην υπάρχει μετά τα μπινελίκια που είχαν πέσει 2 μέρες νωρίτερα .
Τώρα πως είναι δυνατόν ο Χρυσοχοϊδης να παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και αναπληρωτής του προέδρου, μετά τα όσα έγιναν, αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος του MEGA.  

Αφελές "προσωπικό" σχόλιο του υπουργού Ανάπτυξης...



Ποιοι κυβερνάνε αυτό τον τόπο! Διαβάστε τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης, σε "προσωπικό" τόνο, μάλιστα, και δώστε τον χαρακτηρισμό μόνοι σας (γιατί ο δικός μας, περί αφελούς σχολίου, είναι μάλλον επιεικής):

Συγχωρήστε μου έναν προσωπικό τόνο: έχω σημειώσει ότι θέλω να πολιτευθώ σα να είναι η ... τελευταία μου θητεία αγνοώντας το πολιτικό κόστος. Χαρίζω ευχαρίστως τις επόμενες εκλογές σε όποιον θέλει να τις κερδίσει. Μου φτάνει να έχουμε κάνει ό,τι επιβάλει η συνείδησή μας για τη σωτηρία της χώρας. Ζητούμενο αυτές τις ώρες δεν είναι οι επόμενες εκλογές, αλλά η σωτηρία της Ελλάδας..

Ξάπλες και ούζα στο "Πέλαγος"...

























Στιγμές χαλάρωσης για τον Γιώργο Παπαδάκη στη Μήλο με την οικογένεια του. Ο Γιώργος Παπαδάκης πίνει τα ούζα του στην ταβέρνα «Πέλαγος» στο Παλαιοχώρι Μήλου. Εκτός από... τα Πολλώνια και το Παλιοχώρι προτιμά και την πανέμορφη, νότια παραλία της Αγίας Κυριακής για να κάνει τις βουτιές του!

Η πιο γριά γάτα στην αυλή μας έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό. Παρέλυσε η μισή της πλευρά και το κεφάλι της στράβωσε.


Ξαπλωμένη κι ακίνητη όπως ήταν επί μέρες, της δίναμε με σύριγγα στο στόμα νερό και γάλα, περιμένοντας να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο γατόκοσμο.
Λίγο πιο δίπλα, τα... υπόλοιπα γατιά της αυλής έτρωγαν αυτά που έτρωγαν κάθε μέρα.
Η γριά γάτα πείνασε. Δεν άντεξε άλλο το νερό και το γάλα.
Ξαφνικά την είδαμε να σέρνεται. Αλλού τα δεξιά πόδια, αλλού τα αριστερά και το κεφάλι να κοιτάζει πλάγια.

λάμβανε παράνομα σύνταξη ...




Στα δίχτυα του ΙΚΑ έπεσε τραπεζοϋπάλληλος ο οποίος στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εμφανιζόταν «βαριά» ανάπηρος προκειμένου να εισπράττει σύνταξη η οποία από το 1989 μέχρι το 2010 ανήλθε στο ποσό των... 131.362,99 ευρώ.
Στα δίχτυα του ΙΚΑ έπεσε τραπεζοϋπάλληλος ο οποίος στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εμφανιζόταν «βαριά» ανάπηρος προκειμένου να εισπράττει σύνταξη η οποία από το 1989 μέχρι το 2010 ανήλθε στο ποσό των 131.362,99 ευρώ. Το νέο κρούσμα απάτης εντοπίστηκε από το Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ, όταν ο απασχολούμενος συνταξιούχος?ανάπηρος υπέβαλε αίτηση για τη λήψη δεύτερης σύνταξης, την οποία και έλαβε!

Τελικώς αποδείχθηκε ότι ο συνταξιούχος, ενώ ελάμβανε σύνταξη βαριάς αναπηρίας από το 1989 έως και το 2010, συγχρόνως εργαζόταν και ασφαλιζόταν σε πιστωτικό ίδρυμα.

Ο ασφαλισμένος υπέβαλε την 1/1/2011 εκ νέου αίτηση σύνταξης αναπηρίας. Το ΙΚΑ εξέδωσε καταλογιστική απόφαση, διέκοψε την καταβολή της σύνταξης αναπηρίας και υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Αδιέξοδο και κρίσιμες εξελίξεις το Σεπτέμβριο βλέπουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.



Είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις στελεχών τους, σύσσωμη η αντιπολίτευση εκτιμά ότι ο επόμενος μήνας θα... είναι καταδικαστικός για την κυβέρνηση ή σε ακόμη χειρότερη περίπτωση για τη χώρα.

Αδιέξοδο και κρίσιμες εξελίξεις το Σεπτέμβριο βλέπουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.



Είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις στελεχών τους, σύσσωμη η αντιπολίτευση εκτιμά ότι ο επόμενος μήνας θα... είναι καταδικαστικός για την κυβέρνηση ή σε ακόμη χειρότερη περίπτωση για τη χώρα.

Αδιέξοδο και κρίσιμες εξελίξεις το Σεπτέμβριο βλέπουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.



Είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις στελεχών τους, σύσσωμη η αντιπολίτευση εκτιμά ότι ο επόμενος μήνας θα... είναι καταδικαστικός για την κυβέρνηση ή σε ακόμη χειρότερη περίπτωση για τη χώρα.

Το 8,7% των χρηστών του Facebook, δηλαδή 83,09 εκατομμύρια σε σύνολο περίπου 955 εκατ., δεν είναι πραγματικοί, όπως παραδέχεται το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.



Οι μη αυθεντικοί χρήστες ανήκουν σε ... τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Το 4,8% είναι διπλά προφίλ του ίδιου προσώπου, το 2,4% αφορά λογαριασμούς που έχουν δημιουργήσει διάφοροι χρήστες για μία εταιρία, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή το…αγαπημένο κατοικίδιο ζωάκι τους, ενώ το 1,5% είναι χρήστες που θεωρούνται «ανεπιθύμητοι» και συνήθως έχουν δημιουργήσει κάποιο προφίλ μόνο και μόνο για να στέλνουν μηνύματα «spam» ή άλλο περιεχόμενο.

Η εκτίμηση αυτή, η οποία περιέχεται σε έγγραφα που κατέθεσε το κοινωνικό δίκτυο στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με το BBC, έρχεται σε μία εποχή που αυξάνει η ανησυχία για την αξία του δικτύου στο πεδίο του μάρκετινγκ και της στοχευμένης διαφήμισης. Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από 83 εκατ. «χρήστες» στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτοι ή άχρηστοι για τους διαφημιστές.

Σε ... "φάουλ" υπέπεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!



Η ΕΟΕ ζητά από τους Έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να επιστρέψουν τα 150, από τα συνολικά 300 ευρώ, που ... τους είχαν δοθεί για τα έξοδά τους στο Ολυμπιακό χωριό!

Όλοι οι Έλληνες αθλητές είχαν πάρει από την ΕΟΕ το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για τις καθημερινές τους ανάγκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ωστόσο, με το πρόσχημα της σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος, η ΕΟΕ αποφάσισε ότι τα μισά από τα χρήματα που δόθηκαν στους αθλητές πρέπει να επιστραφούν.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες έπειτα το δημοσίευμα της εφημερίδας Independent που ήθελε Έλληνες αξιωματούχους να απολαμβάνουν στιγμές πολυτέλειας και να ξοδεύουν υπέρογκα χρηματικά ποσά στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Η επίσημη θέση της ΕΟΕ από τον εκπρόσωπο τύπου Τάσο Παχαχρήστου:

«Η ΕΟΕ είχε δώσει προκαταβολικά χρήματα για τα έξοδα των αθλητών με βάση μια ημερίσια αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που θα έμενε ο καθένας. Αν κάποιος αθλητής αποκλείστηκε και θέλησε να φύγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν υποχρέωση της ΕΟΕ να ζητήσει τα χρήματα αυτά πίσω.»

Στοιχεία για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ζητεί ο Κουρουμπλής ...




Την κατάθεση των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ και αφορούν στη μεταφορά καταθέσεων στο εξωτερικό ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα.


"Σήμερα που ακόμα και... ο επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζ.Κ. Γιούνγκερ μιλά για την κοινωνική αδικία που έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην Ελλάδα και ενώ οι ίδιες κοινωνικές ομάδες καλούνται για άλλη μια φορά να σηκώσουν το βάρος της ύφεσης και της ακραίας λιτότητας, συνιστά τεράστια πρόκληση το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων δύο ετών κωφεύουν απέναντι στο γενικευμένο αίτημα ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού κοινοβουλίου ως προς το ύψος του ποσού των καταθέσεων που βγήκε στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια και τον έλεγχο του σχετικού πόθεν έσχες", αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής και ζητά από τον υπουργό να καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων τον αριθμό των προσώπων και το ατομικό και συνολικό ύψος των καταθέσεων που δόθηκαν για έρευνα από το Υπουργείο Οικονομικών στο ΣΔΟΕ..

Σκοτώθηκε μία κόρη του Κεμάλ Ατατούρκ...




Η υιοθετημένη κόρη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, σκοτώθηκε σε τροχαίο, δήλωσε ο γιος της χθες Πέμπτη στην τουρκική τηλεόραση. Η Ουλκού Αντατέπε ήταν 79 ετών.

Η Αντατέπε σκοτώθηκε την Τετάρτη όταν... ο οδηγός του αυτοκίνητου στο οποίο επέβαινε έχασε τον έλεγχό του σε αυτοκινητόδρομο, ο οποίος συνδέει την Κωνσταντινούπολη με την Άγκυρα, έγραψε η εφημερίδα Milliyet.

Νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έρχεται, αναδρομικά από την 1η Αυγούστου, λόγω της αύξησης κατά 47% του τέλους υπέρ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.



 η... Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, με την έγκριση του αρμόδιου υπουργείου, αποφάσισε να αυξήσει το τέλος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από τα 5,5 ευρώ στα 8 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα του λειτουργού της αγοράς που ξεπερνά τα 400 εκατ.ευρώ και το οποίο διογκώνεται συνεχώς λόγω της αύξησης των φωτοβολταϊκών.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Γάλα στο παιδί ή να σώσουμε τους τραπεζίτες;...

Να μην ξεχνάμε! Κάνει τα σκάνδαλα... αόρατα!

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ..

ΔΕΙΤΕ...

8η Γιορτή Ροδάκινου... στην Κεντρική πλατεία Βελβεντού

ΔΕΙΤΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ.

Η γκόμενά μου με παράτησε!

Οι Ευρωπαιοθηλάζουσες...

Πίσω ψευτόμαγκες!



Άγρια κόντρα ξέσπασε χτες ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, αφού οι δυο άντρες επηρεάστηκαν από την επιτυχία του Ηλία Ηλιάδη στο τζούντο των Ολυμπιακών και ήθελαν να κάνουν ιαπωνικές λαβές για να ξεχαρμανιάσουν.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο καυγάς ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιάννη Στουρνάρα ξέσπασε εξαιτίας του...

Απόρρητο έγγραφο της ελληνικής αστυνομίας!

Έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα ο λαλίστατος εκεί που τον παίρνει περιφεριάρχης του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός.


10 ΕΚ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ. Κανένας εισαγγελέας ακούει, βλέπει, διαβάζει;




Έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα ο λαλίστατος εκεί που τον παίρνει περιφεριάρχης του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός.
Ο φίλος των Τζέκου, Δήμα, Ιακώβου και όλων των άλλων ντοπαρισμένων γιγάντων που εξευτέλισαν την σημαία της πατρίδος, δημιουργεί τις προυποθέσεις της ασυδοσίας για την καλλιέργεια προσωπικού προφίλ για μια ακόμα ενάρετη πολιτική καρριέρα.
10 εκ ευρώ σε πολυεθνική διαφημιστική δίνονται από τον κ. Σγουρό χωρίς να...
τον ελέγχει κανένας. Και άλλα 12 εκ στον αδερφόθεο Αλέξανδρο Σαμαρά. Θα μπορούσαν με αυτά τα χρήματα να ανακουφιστούν οι ταλαιπωρημένοι Έλληνες που τους έχουν πιεί το αίμα.
Αλλά τα τσιράκια της εξουσίας έχουν χαράξει τον δικό τους δρόμο σπαρμένο με δημόσιο χρήμα.

Η "δημοκρατία" τους...

Ολυμπιακοί Βερολίνου 1936:

 Όταν οι Έλληνες αθλητές χαιρέτησαν ναζιστικά τον Χίτλερ...

Ένα «ξεχασμένο» βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Απεικονίζει τους Έλληνες αθλητές κατά την είσοδό τους στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου, να χαιρετούν ναζιστικά τον...
Αδόλφο Χίτλερ.
Ήταν σαν χθές, 1η Αυγούστου 1936 που ξεκίνησαν οι ναζιστικής αισθητικής, Ολυμπιακοί του Βερολίνου, στους οποίους ο Χίτλερ ήθελε να δείξει σε όλον τον κόσμο την υπεροχή τόσο του κράτους του όσο και της φυλής του.

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Δημήτρη




Όταν η απώλεια αγγίζει αγαπημένα πρόσωπα, μια αναπηρία συνοδεύει δια βίου τις ζωές όλων…
Μακρύ το ταξίδι για κείνον που φεύγει, μακρύ και το ταξίδι των άλλων μέσα στην απουσία και τη σιωπή.
Ξεκινάμε από μια σκοτεινή άβυσσο. Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο. Το ενδιάμεσο διάστημα το λέμε ζωή. Αυτή τη ζωή εσύ Δημήτρη Κορομήλη της έδωσες νόημα και πράξη,ουσία, φως και ελπίδα. Η αγάπη σου για την ζωή, την οικογένειά σου και τον συνάνθρωπό σου, σε οδήγησε να αφιερώσεις όλες τις δυνάμεις σου, τις σκέψεις σου και την σοφία σου, για να κάνεις καλύτερη την κοινωνική αξίωση του τόπου μας,αφουγκράζοντας και προβάλλοντας τον καθημερινό μόχθο.
Η καλοσύνη σου, η ευγένειά σου, το ακέραιο του χαρακτήρα σου όσο κουρασμένος και αν ήσουν, τα σπάνια χαρίσματά σου, άφησαν όλους εμάς που λιγότερο ή περισσότερο είχαμε την ανέλπιστη τύχη να σε γνωρίσουμε,άφωνους στο άγγιγμα του θανάτου σου.Στην οικογένειά σου, που λάτρεψες και σε λατρέψανε, αφήνεις κληρονομιά το όνομά σου.

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Δημήτρη

Τσακιρίδης Βασίλης
Δάσκαλος

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ









Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ Πιερικός, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Δημήτρη Ι. Κορομήλη. ιδιοκτήτη και διευθυντή της εφημερίδας "Ολύμπιο Βήμα" και εύχεται καλή δύναμη στους οικείους του. 

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Πλάτωνα Καρακατσάνη.





Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Πλάτωνα Καρακατσάνη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30-06-2013. Ο Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 07-02-1985 στην Κοζάνη και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σκόντα Ξάνθη. Κατόπιν έπαξε στις ΠΑΕ Θράκη (δανεικός), ΦΣ Κοζάνης, Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ και Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος ήταν ο τελευταίος του "σταθμός" πριν έλθει στον Πιερικό.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Καρακατσάνης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στον Πιερικό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν. Εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι' αυτό".
Ο Καρακατσάνης, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αναχώρησε μαζί με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πιερικός για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA









Η ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..


Σε μια φανταστική τους εμφάνιση σε τηλεοπτικό κανάλι της Ολλανδίας δύο αδέλφια από τη νότια Πιερία πριν πολλά - πολλά χρόνια, μετανάστες τότε, καταξιωμένοι πολίτες της περιοχής μας τώρα, έδωσαν ρεσιτάλ με τις χορευτικές τους ικανότητες. Είναι πραγματικά το κάτι άλλο.
Απολαύστε τους ...

Η ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..


Σε μια φανταστική τους εμφάνιση σε τηλεοπτικό κανάλι της Ολλανδίας δύο αδέλφια από τη νότια Πιερία πριν πολλά - πολλά χρόνια, μετανάστες τότε, καταξιωμένοι πολίτες της περιοχής μας τώρα, έδωσαν ρεσιτάλ με τις χορευτικές τους ικανότητες. Είναι πραγματικά το κάτι άλλο.
Απολαύστε τους ...